- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.217
amin canım cümlemizinkini inş.doğumumu anlatayım hemen sana..03.03.2011 perşembe sabah doktor kontrolüm vardı bebiş 38+5 günlüktü.gece sancılarım çok oldu uyuyamadım ama düzenli değildi hiç.bende düzenli olmayınca paniklemeden gittim doktora .ama belimde hala sancılarım vardı doktorun sekreterine ilk beni al sancım var dedim .muayenede 3 cm açıklık olduğunu ve bugün doğuracağımı söyledi.müthiş heyecanlandım.yatış işlemlerini yapıp yattım hastaneye .ilk lavman yaptılar .sonra suni sancıyı verdiler .sancılar yavaş yavaş artmaya başladı . doktor sancılara dayanamadığın zaman hemen haber ver dedi .3 saat sonra geldi doğum başlamış dedi şaşırdı ebeye bide sen bak dedi o da evet başlamış dedi yani açıklık 9 cm olmuş bile. hemen ıkınmadan doğumhaneye gidin dedi .ama ıkınmak tamamen refleks otomatik olarak ıkınıyorsun.yürüye yürüye gittim.ilk oradaki ilk ıkınmada doktor saçlarını görüyorum bu defakinde doğuracaksın dedi ve öylede oldu ikincide bebişim geldi .ve ben müthiş rahatlamıştım .kızımın yüzünü temizleyip öptürdüler bana inanamıyordum bu benim bebeğim mi diye ama müthiş bir duygu.doktor alt tarafı dikerken hayatımda 2. ve 3. doğumlar dahil gerçekleşen en hızlı doğumdu dedi.bende dualarla oldu dedim ..işte böyle kavuştuk elif kızımıza darısı hamilelere ve bebek isteyenlere olsun inşallah
Ay canım ya maşallah diyorum ne güzel darısı başımıza inşaallah doğumum sıkıntısız olur diye dua ediyorum hep hangi duaları okudun canım bir ara hepsini yszarmısın sana zahmet.