anam anammm yerim senin oğlunun karizmasını
ay o gaz sorunu bizde de var canım yaa
canım anlatim o zaman 27 Mayıs cuma günü kontrole gittim hafif bel ağrım vardı
dr doğum başlamış dedi istersen burda kal istersen eve git dedi akşam 10 da beni ara durumunu anlat dedi akşam aradım anlattım gel hemen dedi
gittim muayene nst derken serum bağlayıp yatırdılar beni sancılar hafif ve 5 dk bir di sonra 3 dk ya düştü ebe geldi baktı herşey yolunda dedi dr baktı herşey yolunda dedi gece 1 gibi beni doğumhaneye indirdiler dr suyumu patlattı sonra muayene etti daha iyi açıldı dedi 6 cm oldu açılma sonra sancılar arttı saatlerce sancı çektim inanılmaz sancılar hemde dayanılmaz bişeydi duvarları yumrukluyordum artık demekki açılma durmuş sabah ezanında artık dayanamıyorum beni sezeryana alın dedim dayanamıyorum diye bağıra bağıra bi hal oldum bi ara boğulacak gibi oldum dr hala dayan diyo bende söylemesi kolay dedim bana dokuma bi daha diye bağırdım dr a
bi ara anne ben boğuluyorum dedim boğazıma bişey kilitlendi gibi oldu annem o ara sen git dr u bi köşeye çek tehdit et
tabi annemin tansiyonu tavan yapmış o ara tamam hemen alıyoruz demiş dr 28 Mayıs cumartesi saat 8 de beni sezeryana aldılar şükürler olsun bi 15 dk sonra kızımın sesini duydum 9 da da çıktım sezeryandan işte böyle berbat bi hikaye benimki.....
anammmmmmm inanmıyorum rukiş
canım çok çokkkk sevindim rabbim tamamına erdirsinn tebrik ederim
canım maşallah size 6 ay oldu demek
canım inş. hayırlısı olur kafanızdan bebek fikrini çıkarın bak o zaman kendiliğinden olacaktır
tecrübeyle sınanmıştır