Çatlaklar Kulübü

Hadi hayırlısı canım inşaallah çok bekletmez bebeğin, görüşemiyoruz eşin askerden geldi tabi gözünaydın:))kepekliyle benim askerden sonra tutmuştu darısı başına ben üç ay sonra hamile kalmıştım.

evet canım epeydir görüşemiyoruz. geldi çok şükür canım baakalımm allahım yüzümüzü kara çıkartmaz inşşş en kısa zamanda meeleğime kavuşurum bende
bu arada kepekli ne yapıyor doğurdu demii bebeği nasıl kendisi nasıl acaba haber alırsan bana da yaz canm çok öpüyorum seni

bencede şimdiden seçmek lazım

toparlandı canım hamdolsun gülücükler saçıyor yavrum:) sanada maşaallah altı ay oldu demek,bir kız anası daha:)

oyyy nmaşallh doğduda gülmeyemi başladı artık çok şükür.. iyi olmasına sevindim. eft bi kız anası daha listeye katıldı oğlun bakalım hangisini alıcak :26: eft 6 ay doldu şükür az kaldı artık inşallah kucağımıza aldığımız günüde görürüz. kendine iyi bak cnm

slm kızlar her gün msn de görüştüklerimiz bilir ama bilmeyenler için bende özet geçem 15 haziranda dr a gittim ve bebek için tedaviye başlamak için klomen ,progestan ve folik asid verdi .
ve 18 haziranda regli oldum . yarında klomene başlayacağım benim içinde bol bol dua edin emiii inş bu ay bende meleğime kavuşurum. eşim bu ay olacak diyor ama herşeyin hayırlısı olsun tabikinemmmm
bende durum bu kızlarr bol bol dua edelimm olur muu??
allahım bebekk isteyen herkesin göbüşünü bebekle doldursun aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Allah gönlüne göre versin canım inş. hayrılısyla hemen gelir meleğin

evet canım epeydir görüşemiyoruz. geldi çok şükür canım baakalımm allahım yüzümüzü kara çıkartmaz inşşş en kısa zamanda meeleğime kavuşurum bende
bu arada kepekli ne yapıyor doğurdu demii bebeği nasıl kendisi nasıl acaba haber alırsan bana da yaz canm çok öpüyorum seni

hadi inşaallah canım tez vakitde gelir sağlıkla, kepekli iyiymiş bende burdan takip ediyorum pek bilgim yok

oyyy nmaşallh doğduda gülmeyemi başladı artık çok şükür.. iyi olmasına sevindim. eft bi kız anası daha listeye katıldı oğlun bakalım hangisini alıcak :26: eft 6 ay doldu şükür az kaldı artık inşallah kucağımıza aldığımız günüde görürüz. kendine iyi bak cnm

öyle teyzesi ne gülme hemde çapkın çapkın:) babası kıskanıyor oğlum hep anneyi takip ediyorsun bende üt versem banada hayran kalırsın diyor:)) ay canım seçen taraf hep kızdır aslında bakalım sizin kızlar kimi beğenecek, sende kendine iyi bak canım

hadi inşaallah canım tez vakitde gelir sağlıkla, kepekli iyiymiş bende burdan takip ediyorum pek bilgim yok

öyle teyzesi ne gülme hemde çapkın çapkın:) babası kıskanıyor oğlum hep anneyi takip ediyorsun bende üt versem banada hayran kalırsın diyor:)) ay canım seçen taraf hep kızdır aslında bakalım sizin kızlar kimi beğenecek, sende kendine iyi bak canım

maşallah kuzuya dünyaya gelen büyüyoya allah acılarını göstermesin.süt veren daha kıymetli oluyo demekki haha. bizim süslü kızlar çoğunlukda bacım erkek az baya kapışmaca olcak herhalde.

slm kızlarrr uzun zamandır giremiyordum topiğe
neler yapıyonuz bakalım??
ben dr tedavisine devam ediyodum ama sanırım yanlış yapıyoruz
çok erkenmiş daha tedavi için eşimle karar aldık ara vericez ama çalışmalara diil dr kontrolüne :KK1:
2 haftaya kadar da izmire geçicez tahlilleri falan orda da bi dr gösterelim de içimiz rahat olsun dedik..
benden de haberler böyle ha bu arada kocişimde test verdi sonuç herşey normal...
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş tez vakitte bende burdan yazarım müjdemi..
bana dua edin olurmu canlar?
öpüyorum hepinizi :KK54:

maşallah kuzuya dünyaya gelen büyüyoya allah acılarını göstermesin.süt veren daha kıymetli oluyo demekki haha. bizim süslü kızlar çoğunlukda bacım erkek az baya kapışmaca olcak herhalde.

amin canım,öyle ya süt vermek kolay değil yani göğüs acısı bir taraftan gece uyuklayarak vermek bir taraftan benim oğlum gibi memen sürekli çekiştirilip ağızdan bir çıkarılıp alınıyorsa üstünün başının süt olması bir taraftan ay amma derliymişim:) Rabbim aratmasın sütü hamdolsun sütümü verebiliyorum emzirememek çok zor bir durum, darısı başına artık:) iyi o zaman şimdiden sizin kızlara göz gezdirelim:)

çok erkenmiş daha tedavi için eşimle karar aldık ara vericez ama çalışmalara diil dr kontrolüne :KK1:
2 haftaya kadar da izmire geçicez tahlilleri falan orda da bi dr gösterelim de içimiz rahat olsun dedik..
benden de haberler böyle ha bu arada kocişimde test verdi sonuç herşey normal...
bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inş tez vakitte bende burdan yazarım müjdemi..

canım ne güzel sorun yokmuş herşey beyinde bitiyor yani hadi hayırlısı çok bekletmesin kuzunuz

slm hanımlarher ne kadar msn de görüşüyor olsakta burayada yazmak istedim .
dün dr a gittim ve en büyük yumurtam 8.6 mm ydi dün 11. gündü ben büyüyeceğine inanıyorum inşş öyle olur dr perşembe gününe tekrar çağırdı hayırlısıı olsun bakalım . eğer önümüzdeki 2 ay daha sonuç alamazsak iğne yöntemine geçeriz dedi inşş buna gerek kalmaz kızlar dualarınıza ihtiyacım var.

kız ebrar benim oğluşum çok yakışıklı bi kerem tamam mı :KK52::KK52:bak kızında beğenirse görürsün o zamanda ben almam haa kızdırmayın beni ve küçük beyimi yoksa gazımızı bulaştırırrız haa sonra bıt yapıp durursunuz yapamayıncada ağlayıp durusunuz :KK60::KK60:
benim oğluşumun karizması yeter

anam anammm yerim senin oğlunun karizmasını
ay o gaz sorunu bizde de var canım yaa

canım msn ye gelemem evet sivaslıyım toprağım:))
canım benim hikayede berbatdı ama ben yazdım::))benimkine rezenede yaramıyor neler denediğimi yazsam roman olur:)

canım anlatim o zaman 27 Mayıs cuma günü kontrole gittim hafif bel ağrım vardı
dr doğum başlamış dedi istersen burda kal istersen eve git dedi akşam 10 da beni ara durumunu anlat dedi akşam aradım anlattım gel hemen dedi
gittim muayene nst derken serum bağlayıp yatırdılar beni sancılar hafif ve 5 dk bir di sonra 3 dk ya düştü ebe geldi baktı herşey yolunda dedi dr baktı herşey yolunda dedi gece 1 gibi beni doğumhaneye indirdiler dr suyumu patlattı sonra muayene etti daha iyi açıldı dedi 6 cm oldu açılma sonra sancılar arttı saatlerce sancı çektim inanılmaz sancılar hemde dayanılmaz bişeydi duvarları yumrukluyordum artık demekki açılma durmuş sabah ezanında artık dayanamıyorum beni sezeryana alın dedim dayanamıyorum diye bağıra bağıra bi hal oldum bi ara boğulacak gibi oldum dr hala dayan diyo bende söylemesi kolay dedim bana dokuma bi daha diye bağırdım dr a :KK1::KK1: bi ara anne ben boğuluyorum dedim boğazıma bişey kilitlendi gibi oldu annem o ara sen git dr u bi köşeye çek tehdit et:KK17::KK17::KK17::KK17:tabi annemin tansiyonu tavan yapmış o ara tamam hemen alıyoruz demiş dr 28 Mayıs cumartesi saat 8 de beni sezeryana aldılar şükürler olsun bi 15 dk sonra kızımın sesini duydum 9 da da çıktım sezeryandan işte böyle berbat bi hikaye benimki.....

slm kızlar ne zamandır kulübe gelemiyordum size bi müjde vermek istedim dün kan testi yaptırdım degerim 243,01 çıktı yani hamileyimmmmmmmmmmmmmm inş. bebeişim sağlıklı bi şekilde kucagıma alırım allah isteyen herkese nsip etsin

anammmmmmm inanmıyorum rukiş
canım çok çokkkk sevindim rabbim tamamına erdirsinn tebrik ederim

canım maşallah size 6 ay oldu demek:nazar:

canım inş. hayırlısı olur kafanızdan bebek fikrini çıkarın bak o zaman kendiliğinden olacaktır:KK76::KK76::KK76:tecrübeyle sınanmıştır:KK34::KK34::KK34:

Son düzenleme:
anam anammm yerim senin oğlunun karizmasını
ay o gaz sorunu bizde de var canım yaa

canım anlatim o zaman 27 Mayıs cuma günü kontrole gittim hafif bel ağrım vardı
dr doğum başlamış dedi istersen burda kal istersen eve git dedi akşam 10 da beni ara durumunu anlat dedi akşam aradım anlattım gel hemen dedi
gittim muayene nst derken serum bağlayıp yatırdılar beni sancılar hafif ve 5 dk bir di sonra 3 dk ya düştü ebe geldi baktı herşey yolunda dedi dr baktı herşey yolunda dedi gece 1 gibi beni doğumhaneye indirdiler dr suyumu patlattı sonra muayene etti daha iyi açıldı dedi 6 cm oldu açılma sonra sancılar arttı saatlerce sancı çektim inanılmaz sancılar hemde dayanılmaz bişeydi duvarları yumrukluyordum artık demekki açılma durmuş sabah ezanında artık dayanamıyorum beni sezeryana alın dedim dayanamıyorum diye bağıra bağıra bi hal oldum bi ara boğulacak gibi oldum dr hala dayan diyo bende söylemesi kolay dedim bana dokuma bi daha diye bağırdım dr a :KK1::KK1: bi ara anne ben boğuluyorum dedim boğazıma bişey kilitlendi gibi oldu annem o ara sen git dr u bi köşeye çek tehdit et:KK17::KK17::KK17::KK17:tabi annemin tansiyonu tavan yapmış o ara tamam hemen alıyoruz demiş dr 28 Mayıs cumartesi saat 8 de beni sezeryana aldılar şükürler olsun bi 15 dk sonra kızımın sesini duydum 9 da da çıktım sezeryandan işte böyle berbat bi hikaye benimki.....

anammmmmmm inanmıyorum rukiş
canım çok çokkkk sevindim rabbim tamamına erdirsinn tebrik ederim

canım maşallah size 6 ay oldu demek:nazar:

canım inş. hayırlısı olur kafanızdan bebek fikrini çıkarın bak o zaman kendiliğinden olacaktır:KK76::KK76::KK76:tecrübeyle sınanmıştır:KK34::KK34::KK34:

ay canım neyse geçti o günler, bende beni sezaryene alıyorlar diye ağladım hüngür hüngür doktorum ve ameliyathanedekiler şaşkınlıkla karşıladı bu durumu:) sanki sezaryen normal bişeymiş gibi tuhaflarına gitti normal doğum istemem:) neyse nasip böyleymiş

slm hanımlarher ne kadar msn de görüşüyor olsakta burayada yazmak istedim .
dün dr a gittim ve en büyük yumurtam 8.6 mm ydi dün 11. gündü ben büyüyeceğine inanıyorum inşş öyle olur dr perşembe gününe tekrar çağırdı hayırlısıı olsun bakalım . eğer önümüzdeki 2 ay daha sonuç alamazsak iğne yöntemine geçeriz dedi inşş buna gerek kalmaz kızlar dualarınıza ihtiyacım var.

herzaman dualarımdasınız canımm

herzaman dualarımdasınız canımm

saolasın canım benim teşekkür ederimm .
bu ay olmaz dedi dr büyümesi gerekirken büyümemiş 15. günde 9 mm olmuşlardı önümüzdeki ay ilaç dozunu arttırdı klomeni günde 4 defa içeceğim hayırlısı olsun bu ay regli olabilmem içinde progestan vermişti ona devam et adet olursun dedi dr bende durum bu işte canım
hakkımda her şeyin hayırlısı olsun

bu ay olmaz dedi dr büyümesi gerekirken büyümemiş 15. günde 9 mm olmuşlardı önümüzdeki ay ilaç dozunu arttırdı klomeni günde 4 defa içeceğim hayırlısı olsun bu ay regli olabilmem içinde progestan vermişti ona devam et adet olursun dedi dr bende durum bu işte canım

canım inşaallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alırsın

ay canım neyse geçti o günler, bende beni sezaryene alıyorlar diye ağladım hüngür hüngür doktorum ve ameliyathanedekiler şaşkınlıkla karşıladı bu durumu:) sanki sezaryen normal bişeymiş gibi tuhaflarına gitti normal doğum istemem:) neyse nasip böyleymiş

ewet canım çok şükür geçti
bende normal doğum istiyordum ama olmadı o kadar sancıyı boşuna çektim işte

geri sayım başladı son 3 haftamız:KK52:

oyy oyy oyyy demek geri sayım başladı ha rabbim sağsalim kavuştursun sizi birbirinize:emir_bebek:

canım rabbim inş. hayırlısını verir hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inş.

allah yardımcın olsun canım sağ salim al bebeişini kucağına inş.. benimde son 12 haftammm

ohh sıra sıra geliyo bebişlerrrrrr:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

günaydın kızlarr artık topiğe uğrasanız diyorum yani......

dün dr umuza gittik ve bize günümüzü verdi 25 temmuz oğlumla kavuşma günüm,inş sağlıklısıyla doğar yarabbimm,dualarınızı eksik etmeyin kıslarrr!!

şafak 12:))))

günaydın kızlarr artık topiğe uğrasanız diyorum yani......

Dün dr umuza gittik ve bize günümüzü verdi 25 temmuz oğlumla kavuşma günüm,inş sağlıklısıyla doğar yarabbimm,dualarınızı eksik etmeyin kıslarrr!!

şafak 12:))))

canım sağ salim alırsın inş. Kucağına sezeryan mı olcak

X