Çatlaklar Çatlaklar için Strivectin Mucizesi!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

jonja

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2007
99
0
86
Ankara
Arkadaşlar StriVectin isimli bir krem çıkmış, çatlaklar için 4-6 haftada kesin çözüm iddia ediyor tanıtımında. Eczanelerde satılıyormuş, fiyatı yüksek ama biraz. Kullanan var mı hiç aranızda? Çok iddialılar kafam karıştı gerçekten...

Gerçekten mi Çok üzüldüm ya çok umutlanmıştım birden...

Herşeyi ama herşeyi denedim badem yağı susam yağı biberiye yağı kekik yağı
spora gittim,oluştumu gitmiyor lanet olsun en son peeling yapın diye okumuştum bi yerde bakalım denemeye dvm..

ya benım duyduguma gore de yuzu sısırıyormus bu krem
alsam mı kı acep
nıye alıyorsun dersenız sankı yasla bırlıkte yuz dokumda azalma oldu
hanı sıskın gorunse daha genc durabılırım
ayrıca bı dermatologun yazısını okudum bugun
adam yabancı
soyadı rinaldi mi ne
o dıyor kı cok onemlı maddeler var ıcınde kolajen dokuyu onarıyor
bı denıycem artık napim

şuan bu konuda uygulanan en ileri teknoloji lazer. o bile %100 sonuç vermiyormuş bence bunun dışında hiçbir kreme para yatırmamak gerek. tabi çatlaklar yeni oluşmamışsa.

ben tv de gormustum, yontemin ne oldugunu bilmiyorum ama, tup dusunun, bunun icinde kumlar var iri taneli, tupde de bir hortum var, hortumun icinden kum cikiyor, kisi bunu vucudunuzun catlak olan kisimina tutuyor, kum oradaki deriyi soyuyor, sonra tene degen kum ayni hali temizlee makinesinde oldugu gibi pis kumlar farkli yerde kirli kumlar farkli yerde, kisaca ;; kumla catlak olan yerdeki deri soyuluyordu ve bu sekide ciltteki catlagin gidecegini soyluyorlardi, ama bana pek inandirici gelmemisti acikcasi...

Yani bir nevi peeling yapılıyor. Ben Strivectin umudumu kaybettim yorumlarınızı okuyunca. Şu an acnelyse'e devam ediyorum çok tahriş var ama eminim düzelecek, daraldı çünkü çatlaklarım... Bakalım göreceğiz...

çatlaklar buruşturulmuş kağıda benzetiliyo ve nasıl bu buruşan kağıtta tekrar pürüzsüz bi düzlük elde edilemezse çatlaklar da tamamen geçemez, %100 tedavi yoktur deniyo.. :1no2: lazerle bile.. :a015:

270 ytl mi :1shok:
gercekten mi faydasi olmayan bir ürünü bu kadar pahaliya satamazlar ya benneyaptımki

bende kullandım stri vectin hemde iki kutu.ama hiç bişey olmadı.kırışıklıklar içinde kullanılıyomuş bu krem.çok araştırdım bu kremi.ben hem çatlaklarıma hemde boynuma uygulamıştım çizgilerden dolayı.çizgilerim gerçekten hafifledi .ama çatlaklarımda hiç bi şey olmadı.

arkadaşlar bende kullandım 2 kutu bitirdim ama banamısın demedi. hiç bir değişiklik olmadı çatlaklarımda. dek değişiklik cüzdanda koca bir delik oluştu okadar...:roflol:

ya kızlar anlamıyorumm forumun ilk sayfalarında yine strevctin ile ilgili sayfa acılmış ve orda okadar memnun kalan kişiler varki benim aklım karıştı şimdi yaa.offf sıkıldım artık ben yaa nedir bu çektiğimiz!!!!! ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…