- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.629
- Konu Sahibi KilicBaligi
Hızlı boy uzamasından dolayı vucudumda çatlaklar oluşmuştu, kalça,bel ve bacakların iç kısımları beni çok rahatsız ediyordu tabii elimden geldiği kadar bu iş için üretilen jellerden edindim düzenli kullandım işe yaramadı sonra güzellik merkezine gittim 3 farklı terapi yolu denedim toplam 1,5 sene tedavi görüp binlerce lira harcadım ama bu görüntüyü biraz iyileştirmekten başka bir işe yaramadı üstelik bıraktıktan kısa süre sonra aynı duruma geliyordu.Tam umudumu kaybetmek üzereyken bir amerika yolculuğu sırasında TCA peeling diye bir ürün ile tanıştım kafaya koymuştum ve almaktan baka çarem yoktu...Herneyse ıstanbula döndüğümde bu uygulamayı gereken bölgelere yaptım 10 gün sonra cildim tertemiz ve çatlaklar görülmeyecek kadar hafiflemişti aradan 1 ay geçtikten sonra 2. uygulamayı yaptım sonuç olarak o gün bu gündür artık çatlak diye bir derdim kalmadı...ınternete TCA Peeling yazarak araştırma yapabilirsiniz aynı asidin düşük seviyede olanları akne,çukur ve iz tedavisi için yüzde kullanılıyor...Sorusu olanları beklerim.Umarım herkesin işine yarar...
Bu arada özel mesajla soru soran arkadaşlar var, ben bu konuda deneyim sahibiyim bu yüzden korkmadan kullanabildim ama lütfen siz bir dermatoloğa veya güzellik merkezine yaptırın çünkü olası bir hata,ürünü fazla tutma veya yanlış kullanma geri dönüşümsüz sorunlara neden olur...
Not: Kızlar, lütfen özel mesaj atmak yerine konu başlığında soru sorun ki, herkes bilgilensin...
UYARI: DAHA ÖNCE FORUMDA YAZDIM AMA BIR KEZ DAHA YAZMAK ISTIYORUM, ARKADAŞLAR BU YONTEM SIZIN EVDE YAPABILECEĞINIZ BIR YONTEM DEĞIL, EĞER GÜZELLIK UZMANI VEYA DERMATOLOG DEĞILSENIZ LUTFEN KENDI BAŞINIZA KARAR VERIP ÜRÜNÜ ALIP EVDE DENEMEYE KALKMAYIN.BEN BU BAŞLIĞI BOYLE BIR UYGULAMANIN VARLIĞINDAN HABERDAR OLASINIZ DIYE AÇTIM, KENDI BAŞINIZA UYGULAMA YAPMANIZA YARDIMCI OLMAK IÇIN AÇMADIM,LUTFEN GEREKSIZ MESAJLARA ENGEL OLALIM VE POLEMIK YARATMAYALIM KI BAŞLIĞIMIZ BIR KEZ DAHA KAPATILMASIN
Bu arada özel mesajla soru soran arkadaşlar var, ben bu konuda deneyim sahibiyim bu yüzden korkmadan kullanabildim ama lütfen siz bir dermatoloğa veya güzellik merkezine yaptırın çünkü olası bir hata,ürünü fazla tutma veya yanlış kullanma geri dönüşümsüz sorunlara neden olur...
Not: Kızlar, lütfen özel mesaj atmak yerine konu başlığında soru sorun ki, herkes bilgilensin...
UYARI: DAHA ÖNCE FORUMDA YAZDIM AMA BIR KEZ DAHA YAZMAK ISTIYORUM, ARKADAŞLAR BU YONTEM SIZIN EVDE YAPABILECEĞINIZ BIR YONTEM DEĞIL, EĞER GÜZELLIK UZMANI VEYA DERMATOLOG DEĞILSENIZ LUTFEN KENDI BAŞINIZA KARAR VERIP ÜRÜNÜ ALIP EVDE DENEMEYE KALKMAYIN.BEN BU BAŞLIĞI BOYLE BIR UYGULAMANIN VARLIĞINDAN HABERDAR OLASINIZ DIYE AÇTIM, KENDI BAŞINIZA UYGULAMA YAPMANIZA YARDIMCI OLMAK IÇIN AÇMADIM,LUTFEN GEREKSIZ MESAJLARA ENGEL OLALIM VE POLEMIK YARATMAYALIM KI BAŞLIĞIMIZ BIR KEZ DAHA KAPATILMASIN
Son düzenleme: