Çatlaklar Çatlaklar için krem

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

yarimelma

ASK nerde BEN orada
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2011
2.440
2
Selam arkadaslar sizlerle birseyi paylasmak istedim,3-4 günden beri nergis (calendula) kremi kullaniyorum catlaklar icin ve eger yanilmiyorsam iyi geliyor!yani benim gözüme öyle gelmiyorsa piskolojik olarak.

ben bir doktordan yanik yaralarina cok iyi geldigini duydum,ve sahiden bu kremi baska övenleride duydum,birde cildi yumusacik yapiyor.

Son düzenleme:
sanirim yurt disinda yasiyorsunuz , kremin adi eczanelerde nasil geçiyor ??? yani almak istesem ne diyecegim ?? tesekkurler ayrica paylasiminiz için :KK61:

sanirim yurt disinda yasiyorsunuz , kremin adi eczanelerde nasil geçiyor ??? yani almak istesem ne diyecegim ?? tesekkurler ayrica paylasiminiz için :KK61:

evet canim,kremi türkiyede isen sadece demelisin nergis kremi,yani calendula latincede.

yani mesela baska isim konulmamis marka amacli.

ne mutlu bana yarari olursa burada arkadaslara,buraya acmamin sebebi cünkü cok okunan bir bölüm diye.:KK34:

Konu içeriği nedeniyle "Çtlaklar;nedenleri ve çözümleri" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açalım.

yarimelma kremin resmini koyabilirmisin? bende almayi düsünüyorum ama nasil bi krem kutuu nasil bi fikrim yok.koyarsan resmini cok sevinirim.bende yurtdisindayim eczaneden almayi düsünüyorum.

canim suan imkanim yok eklemeye resmi ama sana sunu diyebilirim bu krem zaten özel formüllü degil canim:KK71:

yani sadece Calendula kremi baska yok bisey icinde,yani eczanede desen Calendula,verirler.

Sen Almanyadansin,orada Dm var ya,orda Abtei markasindan Ringelblumensalbe canim.:KK71:

israrla tavsiye ediyorum!!!

Dün aynanin karsisina gectim ve dedim yarimelma ya kollarindaki catlaklar düzelmis mi yoksa sen mi yanlis görüyorsun:26:

ama yengemde dedi hayir düzelmis ve ben düsünün bir kac kez kullandim simdiye kadar sadece!!!

birde cildi gercekten yumusacik yapiyor ve dogal bir ürün!
fiyatida ucuz!!!

arkadaşlar çatlaklardan kurtuluyoruz kısmınada yazdım.benimde çok çatlağım vardı sadece bebek yağı sürdüm düzenli ve geçti. zaten 2-3 kez sürün fark edeceksiniz azaldığını:KK76:

Canim evet yagda iyiymis duymustum,ama ben birde cilt böyle zayifladiginda sarkik olur ya spor onu düzeltiyormu:26:

Arkadaslar alip kullanan oldu mu kremi?

tecrübelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim....

saram aldin mi canim sende dedigim yerden?

arkadaslar ben 2 haftadır ancelsyl madecassol artı ewıgen ampulu duzenlı olarak kullanıyorum bıde her aksam buzla masaj yapıyorum fakat hıc mı hıc etkısını qormedm daha da arttılar qıbı me qelıyo :S bugun bebek yagı aldım bıde aktara kakao yagı almaya qıttım ama kadın bana alızadenın catlak kremını verdı al kullan eqer qecmezse paranı ıade edıcem dedı tamamen yok olmazlar ama azalıck solucak bellı olmck dedı ve suan ıcımde ole cok umut var kı anlatmam ısteyım suan ve hemen aksam olsun ewe qıdıp kremlerı sureyım ısteyoum :) eqer bı qelısme olrsa hepınze yazıcm allahım hepmıze yardım etsınnn ınss herkes quzel bacaklara kavusur :)

Yarimelma daha önce başka bir topicde bu kremden konuşmuştuk
Görsellerde aradım
$calendula-cream.jpg $calendula_cream.jpg $CALENDULA_EN.jpg $nelsons_calendula_cream_5310.jpg $51qHdWePJZL__SL500_AA300_PIbundle-2,TopRight,0,0_AA300_SH20_.jpg

Seninki hangisiydi
Ya da hangisini bulursak alallım farkeder mi
Türkiye'de heryerde bulabileceğimi sanmıyorum :KK50:

Daha 20 yasındaym ama bacaklarmda catlaklar var gördükce cok mutsuz oluyorum gercekten ise yaryr mu yarıyrsa hemen yarn alıcam

X