- 7 Nisan 2013
- 2
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lierac kullanan var mı
doktoruma bugun sordum çatlak kremı olarak ne önerirsiniz diye.(doktorum süperdir bu arada)
lierac tek geçerim dedi. eşimde onu kullanıyor dedi. 4. ayı bitirdim ama hala başlamadım
gercı cok kilo almadıgım ıcın biraz ıdare eder heralde :26:
Bende 6 aylıkken başlamıştım lieraca ondan önce bir ay mustela bir ayda bebe yağı sürmüştüm keşke 3 4 aylıkken başlasaydım lierac'a sanada tavsiyem şimdiden başla hemen inan kiloyla alakası yok bu çatlakların değişen hormonlara bağlıyorum ben kilom şimdilik yerinde saymasına rağmen diz kapaklarım çatladı benim birden bire
pffff bıraz pahalı , masraflar cogaldı bu ara eşim bıraz bekleyelım dedı almadık henuz.. ama badem yagı var evde en azından alana kdr onu kullanıyım dıyorum :44:
o diz kapaklarındakı catlaklar bendede var hamılelıkten deıl benımkı tamamen genetık. annemde kız kardesımde ve bende var nasıl bı gense diz kapagında catlak olurmu ya sinir oluyorum allahtan fazla bellı olmuyo kucuk bı alan ama basende karında olmasını anlarımda diz kapağı ne alaka..kılolu flnda deılız ucumuzde zayıf uzun boyluyuz..