arkadaşlar size gebeliğim boyunca uyguladıgım ve sıfır çatlakla gecirdiğim bu dönemi anlatayım .hamile kaldıgım gün annemin karnı geldi aklıma ,teyzemin ve sülalemdeki bütün kadınlar hepsinin karnında derin yırtıkla var önce bu iş genetik değil onu ispatladım .sonra gebeliğim boyunca doktorumun dediğini yaptım ve 12 kilonun üzerine çıkmadım yani 9 ay boyunca 12 kilo aldım . son olarakta yaptıgım karışımı anlatayım bu karışımı daha önce denemiş ve memnun kalmış bir kadından aldım tabi oda bir başkasından almış yani tescilli.doktoruma rodexson evigen yazdırdım bunların biri e vitamini diğeri c gebelikte gönül rahatlıgıyla kullanılabilir .aldıgım iğneleri bir kaba kırdım ve içine bir şişe kakao yagı boşalttım ve kakao yaglı bir krem aldım (benim kullandıgım vaselin)markasıydı bu karışımın içine kremid karıştırdım ve krem kıvamına getirdim .ve 3. ayımda başlayıp 9 ay boyunca kullandım c vitamininin iğrenç bi kokusu oluyor ama yılmadan usanmadan sürdüm bir atletim vardı benim cefakar atletim onu belime geçiriyordum sürdükten sonra hamileliğim boyunca hiç yıkamadım onu artık doğum günü çıkardıgımda agırlaşmıştı kokuyordu bazı zamanlarda krem sürmesem bile o atlet karnımı yağlı tutuyordu .9. ayımın son günlerinde karnım çok gerilmişti acıyordu kaşınıordu
hiç tırnaklarımla kaşımadım avuç içimle avalar gibi yaptım sadece ve bu karışımı her canım acıdıgında sürdüm günde 7 8 defalara çıkmıştım .doğumdan çıktıgım an karnıma baktım hiç bişey yoktu o kadar çabam boşa gitmemişti size yapın bence çok pahalı kremlerin içindede bu vitaminler ve yağlar var hepinize hayırlı doğumlar mis kokulu bebeklerinize sağlıkla kavuşun inssaallah
nerdesin niçin cevap yazmıyon.........................