Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende lierac aldım 2 haftadır kulllanıyorum ama cok az 2 haftada yarısı bıttı ustelık sadece sabah aksam azıcık surdugum halde ve bence pahalıda.. 75tl'ye aldım, daha 23+4 deyım, doguma kadar kac kutu gıder ki boyle.. hayır kesın sonuc vercek mı bırde o var?? kafam karıstı... bırde ben boyle pul pul dokuluyorum, karnım goguslerım falan.. bunlar catlak oncesı belırtı mı kı??
canım yaa lierac kullanmanı dr mu tavsiye etti şaşırdım açıkcası...hamileyken bu tarz kremler çok rizkli değilmi? lütfen dr una tekrar sor hayırlı doğumlar diliyorum a.s.
selam arkadaşlar çatlaklar için doktorunuz ne önerdi bana excipial lipo verdi ama reçetede hamilelikte zorunlu haller dışında kullanılmasın diyor ne yapsam kafam karıştı kullanan varmı.
lierac'ı doktorum ve kadın doğum uzmanı olan halam tavsiye etti, acıbademde cildiyeye gittim o da tavsiye etti.canım yaa lierac kullanmanı dr mu tavsiye etti şaşırdım açıkcası...hamileyken bu tarz kremler çok rizkli değilmi? lütfen dr una tekrar sor hayırlı doğumlar diliyorum a.s.
mrb cnm bende oncekı gun dra sordum bana ıkı tane catlak kremı onerdı.dedı bıtanesı cok ıyı degıl.bu da cok ıyı ama pahalıdır dedı.gıttım eczaneden aldım 65 tl.yorumları okudum krem hakkında cok olumlu.adı phtolastıl gel.daha kullanmadım ama banyodan sonra ıyı gelıyormus.cnm alacaksan bırkac eczaneye sor.bn aldıktan sonra sordum baska yere aynısı 58 tl.cnm bıraz pahalı ama napacaksın mecbur dıye dusunuyorum...allah hepımıze kolaylık versın.bu arada tahlıllerımde ıdrarda mıkrop cıktı.dr kultur ıdrar testı ıstedı dun.bunu yasayıp tecrube eden varsa nolur yazsın cok moralım bozuk...ınsallah bebegıme zarar vermez...acıl tecrube ednlerden cvp beklıyorum...