- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.169
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona da razıyım çatlaklarımı kasıyıp kanatıyorum benımkıler kırmızı henuz yanı o kadar deliGözü kör olsun o çatlakların pöfffff
Çatlak görünümünü azaltan şeyler var ama tamamen gitmiyor
Hamile değilim ama 2 evladım var onlardan bana kalan şeyler maalesef çatlaklarımla keşke barışık olsam ama olamıyorumSiz hamilesiniz sanırk hayırlı olsun
Ufak catlaklar icin evet lazer ama benim gibi kucuk parmak kalinliginda yirtiginiz varsa lazer ise yaramaz malesef cunku ben dermotologa gosterdim benim karnim mahvolmus şekilde ic bacakta oyle dr hic lazere para harcama ise yaramaz demisti karin germe 3d lazerle birlikte anca biseye benzer bence.. cok dertliyim bu konuda cokDoktora gitmedim ama kesin çözüm için tek çare lazer diyorlar konuyu takip edeceğim
Bol su, spor tavsiye edebilirim. Kozmetik olarak önerim yok. İnşallah çözüm bulursunuzOna da razıyım çatlaklarımı kasıyıp kanatıyorum benımkıler kırmızı henuz yanı o kadar deli
Oluyorum
Ya zaten tamamen gitmezler bari goz gormeyınce gonlun katlanması için azaltıcı çözümler yokmudutÇatlakların bir tedavisi olmadığını duymuştum.doğumdan sonra karnım kotu çatladı.goguslerde.ergenlikte hızlı uzamsktan bacaklarimdada var.olmayan tek yerim yüzüm galiba aşırı beyaz tenli olduğum için dikkat çekmiyor .
Diyetısyene falan gittim başladım kilo az da olsa verdım çok şükürBol su, spor tavsiye edebilirim. Kozmetik olarak önerim yok. İnşallah çözüm bulursunuz
Ben de kırmızlar için çözüm arıyorumOluşmuş olan çatlağın tek ve kesin çözümü lazerdir.çatlak olmadan önlem almak gerekir.eğer kırmızıysa rengi kremler vs bi nebze geçiriyor yok etmek için lazer.dermatoloğa gidilir.
insallAh vardır da bende uygularim.Bende onları gormemeye calisiyorum simdi biraz tatilde karardim belli oluyo pis seylerYa zaten tamamen gitmezler bari goz gormeyınce gonlun katlanması için azaltıcı çözümler yokmudut
Ya vallaha şöyle arasttırdım dermarollerden insanlar memnun gıbı de benım cildim tahrişe zaten çok eğimli ben kesin bu hırsla baya tahris ederiminsallAh vardır da bende uygularim.Bende onları gormemeye calisiyorum simdi biraz tatilde karardim belli oluyo pis seyler
Lierac krem tavsiye ederim düzenli kullanım da sonuç almıştımBen de kırmızlar için çözüm arıyorum
Ay sagolunnnnn hwr gun mu suruyordunuzLierac krem tavsiye ederim düzenli kullanım da sonuç almıştım
Hergün 2 kere sürmüştüm biraz pahalı bi krem internetten daha uyguna geliyor.ben bu kremi kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarımda kullandım şuan doğum yaptım ciddi derin ve fazla çatladım krem denemedim o yüzden lazer yaptırıcam.birde sadece krem yetmez düzenli plates yapın.Ay sagolunnnnn hwr gun mu suruyordunuz
Benımkılerde kilo alımına baglıHergün 2 kere sürmüştüm biraz pahalı bi krem internetten daha uyguna geliyor.ben bu kremi kilo alıp vermeye bağlı çatlaklarımda kullandım şuan doğum yaptım ciddi derin ve fazla çatladım krem denemedim o yüzden lazer yaptırıcam.birde sadece krem yetmez düzenli plates yapın.
Ya aslımda onlara bakınca kendime yaptıgım kötülüğü hatırlıyorum o yuzden aşırı sinir oluyorumÇatlaklara yapacak birşey yok olsaydı şimdiye kadar herkes yaptırırdı lazer falan hikaye bildiğin deri yırtılması o çatlak kısım alınmadığı sürece düzelmez boşuna paranızı harcamayın
Ayrıca bence bu kadar dert edecek birşey yok herkesde var
Denedım spor yapmayı astım hastası oldugımdan çabuk tıkanıyorum doktora gitsem önemsemez sanırım
Kendim denemedim, yapmadım hiç. Ergenlikte boy uzamasıyla bacaklarımda çıktı ilk soradan kilo alımıyla her yerimew yayıldılar. Kollarım karnım belim hatta göğüslerimdw ve kalçalarımda da var. Kabullendim onları ben de barıştım onlarla :) kaplan çizgilerim onlar benim. Bol su tükemi ve e vitamini yağı, cildi nemlendirmek yenilerinin çıkmasını da önleyebilir bu arada.Beyazlamış derin çatlaklar için de etkili mi?