Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sadece gorunumı azaltmak istiyorum kendim baktıgım kremleri mi almalıyım doktora öı gitmelıyım sizceDoktora gitmedim ama kesin çözüm için tek çare lazer diyorlar konuyu takip edeceğim
Denedım spor yapmayı astım hastası oldugımdan çabuk tıkanıyorum doktora gitsem önemsemez sanırımGünlük o bölgelere e vitamini ve masajla görünümünü azaltabilirsiniz. Sporla sıkılaşmak/kas yapmak da azaltıyor.
Beyazlamış derin çatlaklar için de etkili mi?Günlük o bölgelere e vitamini ve masajla görünümünü azaltabilirsiniz. Sporla sıkılaşmak/kas yapmak da azaltıyor.
Bence etkılı ben e vitamin bazlı seyler kullandıgımda azaldıgını hissetmıstumBeyazlamış derin çatlaklar için de etkili mi?
Ya ben madecassol kullanmıstım memnun kaldım ama internette başka kremlerden dsha iyi sonuçlar alan var sizin de kullandıgınız bir sey var mıDevlet hastanesine gidersen senin baktığın kremlerin daha etkisizini yazıp gönderir. Özele gidersen yok şunu deneyelim yok bunu olmadı lazer diye masraf çıkarırlar.
Çatlaklara çare yok ancak görünümü düzeltilebilir. Dermorollerların büyük iğneli olanları ile iyi bir kremi kombineli kullanmak bir nebze düzeltir. Bronzlaşmakda göz yanılmasından dolayı etki ediyor.
6 ayda 20 kilo aldım ve ilk kez çatlagım oldu bakmak bile istemiyorumTakipteyim. Ben de aynı sorunu yaşıyorum ve buna doğum sonrası kilo alıp vermekten kaynaklı kol, karın vb. sarkmaları da ekleyerek artırıyorum.
Ergenlıkten sonra hahah yaa sinirden guluyorum6 ayda 20 kilo aldım ve ilk kez çatlagım oldu bakmak bile istemiyorum
Madecassol öyle üst düzey bir krem değil. Hafif soyma işlemi yapar da yaralar için uygundur. Çatlak için çok az bir etkisi olur. Dikiş izlerini gidermek için contractubex kullanmıştım o bile tam geçirmiyor. Tam geçmesi imkansız olur. Estetik olarak atılması lazım sonuçta dikişin.Ya ben madecassol kullanmıstım memnun kaldım ama internette başka kremlerden dsha iyi sonuçlar alan var sizin de kullandıgınız bir sey var mı
Hmmm deneyecegım ay çok sagolun ya dogum yapmadsn böyleysem ileride ne olurımMadecassol öyle üst düzey bir krem değil. Hafif soyma işlemi yapar da yaralar için uygundur. Çatlak için çok az bir etkisi olur. Dikiş izlerini gidermek için contractubex kullanmıştım o bile tam geçirmiyor. Tam geçmesi imkansız olur. Estetik olarak atılması lazım sonuçta dikişin.
Ben çatlaklarımla barışığım. Mesleki yaralarımla da barışığım. Dirseklerime kadar jilet kesiği gibi tırnak izleri taşıyorum. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Sol bileğimde çok derin bir iz var onuda saatle kapatıyorum bazen.
Hücre yenilenmesini arttıran kremler, e ve c vitamini takviyeleri dermorollerla birlikte kullanılabilir. Çünkü deriye zarar verip tekrar onarımını sağlıyorsunuz bu uygulamayla. Onun etkisini de ancak 3-6 aya anlarsınız diye tahmin ediyorum.
Meslaki yaralanmalar mı Allah yardımcınız olsunMadecassol öyle üst düzey bir krem değil. Hafif soyma işlemi yapar da yaralar için uygundur. Çatlak için çok az bir etkisi olur. Dikiş izlerini gidermek için contractubex kullanmıştım o bile tam geçirmiyor. Tam geçmesi imkansız olur. Estetik olarak atılması lazım sonuçta dikişin.
Ben çatlaklarımla barışığım. Mesleki yaralarımla da barışığım. Dirseklerime kadar jilet kesiği gibi tırnak izleri taşıyorum. Çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Sol bileğimde çok derin bir iz var onuda saatle kapatıyorum bazen.
Hücre yenilenmesini arttıran kremler, e ve c vitamini takviyeleri dermorollerla birlikte kullanılabilir. Çünkü deriye zarar verip tekrar onarımını sağlıyorsunuz bu uygulamayla. Onun etkisini de ancak 3-6 aya anlarsınız diye tahmin ediyorum.
Teşekkürler Hayvanlarla uğraşınca kaçınılmaz son bunlar; Mesleki yaralar ve hastalıklar.Meslaki yaralanmalar mı Allah yardımcınız olsun
Çok sağol canımya benim moralim çok bozuk şu çatlak zımbırtısındanBence etkılı ben e vitamin bazlı seyler kullandıgımda azaldıgını hissetmıstum
Siz hamilesiniz sanırk hayırlı olsunÇok sağol canımya benim moralim çok bozuk şu çatlak zımbırtısından
Dikkatli olun dicem de ne kadar fayda edecekTeşekkürler Hayvanlarla uğraşınca kaçınılmaz son bunlar; Mesleki yaralar ve hastalıklar.
İnsanlar her zaman ayy ne güzel kedi köpek seviyosunuz şeklinde davransa da onlar bizi sevmiyor.