- 17 Nisan 2015
- 172
- 201
merhaba 1 ay geçmiş çatlaklarınız ne durumda? işe yaradı mı bu krem yaradıysa bende deniyim..ben aramıstım hatta arkadas olduk o numaradaki bayanla adı feryal annesi yapıyordu ama artık kendi yapıyor cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 1 ay geçmiş çatlaklarınız ne durumda? işe yaradı mı bu krem yaradıysa bende deniyim..ben aramıstım hatta arkadas olduk o numaradaki bayanla adı feryal annesi yapıyordu ama artık kendi yapıyor cnm
anladım cnm yani umut edip bekliyoruz işte..ALMADım canım kendime yapınca sanada yaparım diyordu
fushi ürününü öneririmBende telefon numarasını özelden alırsam çok sevinirim. Bıktım bu çatlaklardan
O teyzenin yaptığı kremden almak istiyorum. Numarasını yazarsanız çok sevinirim :)fushi ürününü öneririm
Kremin karışımını yazabilirmisiniz, bizde kendimiz yapalımmerhaba 1 ay geçmiş çatlaklarınız ne durumda? işe yaradı mı bu krem yaradıysa bende deniyim..
bende bilmiyorumki konu sahibine yazdım ben onu:)Kremin karışımını yazabilirmisiniz, bizde kendimiz yapalım
Catlak kremle gidebilecek bisiy olsaydi coktan yaparlardi piyasaya sürerlerdi
50 lik TCA ile bile ancak gidiyor
Evett tca ike mumkun ama dikkatli kullanim gerekirbende bilmiyorumki konu sahibine yazdım ben onu:)
TCA ile kesin geçiyomu gerçi azalsada yeter, hazır kış geliyo denenebilir
Evett tca ike mumkun ama dikkatli kullanim gerekir
Denemedim yüzüm icin kullanicam ucuzken aldim lazer epilassyona baslayinca ikisi birden olmayacagi icin baslayamadim ama arastirma yaparken vucuttaki catlaklara iyi geldiginide okudum deneyenlerdenSiz denediniz mi tca ?
Denemedim yüzüm icin kullanicam ucuzken aldim lazer epilassyona baslayinca ikisi birden olmayacagi icin baslayamadim ama arastirma yaparken vucuttaki catlaklara iyi geldiginide okudum deneyenlerden
Insallah :) ben yüzümdeki delikler icin kullanicam ama eminim catlaklara iyi gelicektir ama yüksek düzeydekiler daha etkili