- 20 Ekim 2014
- 32
- 6
- 34
sizinki hangi urundu acabaDeğişiklik olmadı bende işe yaramadı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinki hangi urundu acabaDeğişiklik olmadı bende işe yaramadı
sizin kullandığınız ürünün adı nedir?ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?çatlaklarınız kaç yıllık ve kullandığınız ürünün nasıl bir etkisi oldu da memnun kaldınız?fiyatı nedir?catlaklar icin benim kullandigim urun son derece guzell hemde bitkiselll
anlamadimmBenim kullandığım ürün bu konuyu açan kişinin yaptırdığı kremdi çok az etki etti yumuşak hoş bi his var fakat çatlaklar konusunda çok başarılı değil
bu kremKızlarr bakın daha önce başka bir topikte bahsetmiştim fakat kesin konuşmaktan kaçınmıştım.Çünkü kendim de emin olmadan.kimseyi ümitlendirmek istemediğimi de belirtmiştim.Neyse uzatmadan sadede gelicem :) ben bir teyzeye krem yaptırdığımı söylemiştim ,işte o kremin sonuçlarını almaya başladım.Hatta kendimce bir deneme yapmıştım,şöyleki belimdekilere sürmedim ve sadece bacaklarıma sürdüm ki aradaki farkı anlayayım.Böylece psikolojik olarak azaldığını sanma durumu olmasın istedim.Vee evet kızlar iki hafta bitti inanın çatlaklar resmen silinmeye başladı.öncr dar olan en aşagıdakiler tamamen gözden kayboldu,en yukardaki daha geniş olanlar daraldı ve çukur olan daha fena durumdakiler ise deri hizasına geldi.bu kadar kısa sürede bu değişim gerçekten inanılmaz ve ben daha önce bu forumda önerilen şeyleri de denemiştim.buarada merak edenler için söyliyim ki çatlaklarım beyazdı,direk beyaz olarak olusmuslardı.İlk kullanmaya başladığımda söz vermiştim size kesinlikle haber vericem diye vee evet sonuç müspet!!!
Canım biz bu teyzeye nasıl ulaşabilirşz yardımcı olur musun?Kızlarr bakın daha önce başka bir topikte bahsetmiştim fakat kesin konuşmaktan kaçınmıştım.Çünkü kendim de emin olmadan.kimseyi ümitlendirmek istemediğimi de belirtmiştim.Neyse uzatmadan sadede gelicem :) ben bir teyzeye krem yaptırdığımı söylemiştim ,işte o kremin sonuçlarını almaya başladım.Hatta kendimce bir deneme yapmıştım,şöyleki belimdekilere sürmedim ve sadece bacaklarıma sürdüm ki aradaki farkı anlayayım.Böylece psikolojik olarak azaldığını sanma durumu olmasın istedim.Vee evet kızlar iki hafta bitti inanın çatlaklar resmen silinmeye başladı.öncr dar olan en aşagıdakiler tamamen gözden kayboldu,en yukardaki daha geniş olanlar daraldı ve çukur olan daha fena durumdakiler ise deri hizasına geldi.bu kadar kısa sürede bu değişim gerçekten inanılmaz ve ben daha önce bu forumda önerilen şeyleri de denemiştim.buarada merak edenler için söyliyim ki çatlaklarım beyazdı,direk beyaz olarak olusmuslardı.İlk kullanmaya başladığımda söz vermiştim size kesinlikle haber vericem diye vee evet sonuç müspet!!!
benim kullandigimi tavsiye ederimmCanım numarayı verebilcek misin lütfen bşze yardımcı ol
ersag anti selulit krem super bir urunNedir acaba?
bu urunu tavsiye ederimBen de denedim bir sürü ürün ama tam başarılı olmamıştı.
Kızlar ben blondy82 ye özelden mesaj atmıştım bana numarayı verdi herhalde siteye girip mesajlarınızı görmedi ben numarayı vereyim (umarım kendisi bana kızmaz) ...Ben telefon ettim bir bayan açtı sordum nasıl kullanılacağını falan anlattı siz de bi sorun isterseniz kafanıza uyarsa alırsınız.
sen ersağ satıyorsun galiba yada oraya üyseincatlaklar icin benim kullandigim urun son derece guzell hemde bitkiselll
ben aramıstım hatta arkadas olduk o numaradaki bayanla adı feryal annesi yapıyordu ama artık kendi yapıyor cnmIster inanın ister inanmayın konuyu açan kişiyi tanımıyorum sadece ona fayda ettiği ve ben de bu konudan rahatsız olduğum için sipariş ettim kendisi cevap vermediği için ben cevap vereyim dedim o kadar.Şu an kremi 2 gündür kullanıyorum bi etkisi yok eğer yasaklanmazsam ilerleyen zamanlarda gelişmeleri yazarım.