Çatlaklar Çatlaklar Bağ Dokusu Hastalığı da Olabiliyormuş !!

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
ben cildiye doktoruna gttim ve bende söyledim başka bir şeyden kaynaklanıyor olabilir mi falan dedim öyle şeyler okumuştum dedim o da ergenlik döneminde olabilir boy uzamasından falan dedi çok ilgilenmedi açıkcası ne yapmam gerektiğini bilmiyorum :KK43:

Ben de 24 yasindayim ve artik bunlarin ergenlikle alakasi yok ne boy uzamasi ne kilo. Sebebi hormonlarmis canim. Ozellikle beyaz olanlar.. ama cildiye doktoru tahlil yapmiyor bende endokrinoloji bolumunden almistim randevu fakat sehir disina cikmam gerekti iptal ettim 3 gun sonraya aldim sende zaman gecmeden yaptir gercekten ilerliyor bunlar ve hicbi sekilde onune gecilmiyor. Bide kullandigin seyleri gelismeleri surekli yaz lutfen canim destek olalim birbirimize :KK43:

Ben de 24 yasindayim ve artik bunlarin ergenlikle alakasi yok ne boy uzamasi ne kilo. Sebebi hormonlarmis canim. Ozellikle beyaz olanlar.. ama cildiye doktoru tahlil yapmiyor bende endokrinoloji bolumunden almistim randevu fakat sehir disina cikmam gerekti iptal ettim 3 gun sonraya aldim sende zaman gecmeden yaptir gercekten ilerliyor bunlar ve hicbi sekilde onune gecilmiyor. Bide kullandigin seyleri gelismeleri surekli yaz lutfen canim destek olalim birbirimize :KK43:

canım bende okuduğum için şu an gidemiyorum anca önümüzdeki haftadan sonra gidebilirm sen bi git bakalım ne diyecek doktor sna ondan sonra bende giderim zaten düşünüyodum bi sende git nler söylecek onu da görmüş olurum.. nazar değdirmiyim ama ben bu lieracı düzenli kullanmaya başladğımdan beri artmıyorlar sanki rengi de silikleşmeye başladı gibi geliyor yani eskisi gibi parlamıyor bacağımda bilmiyorum belki bana öyle geliyor ilk başta da resim çekmk aklıma gelmemişti evime gidince anneme falan gösterince anlarım belki :KK1: bir de dikkat ediyorum bu aralar gerçekten yediğime içtiğime sürekli bir şeyler sürüyorum su içiyorum egzersiz yapıyorum.. umudumu yitirmek istemiyorum ben elimden geleni yapayım sonra belki lazer gibi pahalı tedavilere başlayınca epey bi azalır. yani sonuçta Allah şifasız hiçbir hastalık yaratmamış şifayı daha bulamaış demk ki o yüzden bol bol araştırma yapıyorum :KK9:

Ya evet lierac gercekten etkili ama mesela senin bacaginin uzerindekilerde yataymi dizlerindekiler falan bi de ne kadar fazlalikta. cok sordum ama ayni durumdayiz diye iste :)) lierac rengini soluk yapiyo evet ama boyle oturunca bacaginin ustundekiler hafif cukur gibi oluyo ya onlar geciyomu ben sadece renginde degisme farkettim ama cukurluk gitmedi pek. Doktora gidince de sonuclari haber veririm tatlim

evet canım renginde deeğişme oldu daha çok benim hepsi yatay mesela ayaktayken dizimdekiler pek belli olmuyo ama oturup da gerildiğinde daha çok belli oluyo malesef sol bacağımdakiler daha sık sağ bacağımdakiler daha seyrek benim o yüzden sağ bacak daha iyi görünüyor şimdi :KK1: genelde kalçamdakiler dha çok çukur halinde ve çukurlukta çok fazla değişme olmadı sanırım ama dediğim gibi dha 3 hafta falan oldu benim başlayalı ve arada bir iki gün aksattım ben 3 ay kullanmayı düşünüyorum inşallah Allahım şifasını verir :KK14:

bir de benim dizimin ordakiler ön tarafta diğerleri bacaklarımın yan tarafında yani bacağımın üstünde değiller.. yani kalçamdan basenime doğru yatay inen çizgiler yine bacağımın yan tarafından iniyo senin öyle değil sanırım dimi?

Anladim canim benim tam olarak oyle degil yani yan tarafimda da var dedigin sekilde ama az ve sadece sag bacagimda nedense. Bide bacagimin ust kisminda kasik bolgemden biraz asagda var cok kisa kucuk yatay sekilde 2 3 tane onlar son bikac ayda oldu ama dizime kadar inerse diye korkuyorum:/ iste dizimdekilerde de tam dizimin ustunde degilde yan tarafinda yani ic kisimlarda 3 tane falan var.benim suan tam beyazlamadi gerginken yok gibi duruyo ayaktaykende cok hafif.. kalcamda masallah harita gibi ince ince ama bayaaa var onlar beyaz cunku eskiler. Suan cok guldum ya tariflerimize yemek tarifi verir gibi tovbe tovbee:))) Tca da sali gelicek ben haber veririm gercekten duzelme gorursem seni tesvik ederim :KK70: Allah yardimcimiz olur insallah.. bu arada ben telefondan giriyorum da siteye girmek zor oluyo facebook hesabin varsa ordan ekleyelim su lanet catlaklar bi arkadasliga sebep olsun hahah:))

canım dediğim gbi erkek arkdşm blmiyor ve faceden bu konuda konuşamam malesef o yüzden burdn yazıyrm bende.. senin en azından beyazlaşmamış daha ve sanırım bnden daha az seninkiler ben bi bakıyorum pek yok gbi geliyor bi bakıyrm çok var gbi anlıycağın psikolojmi fazlasyla bozuyo :KK43: neden çaresi bulunmuyor inan bilmiyorum o kadar çok kafama takıyorum ki anlatamam bir de sevdiğim insanla sırf bu yüzden ayrılır da evlenmezsem çok kötü olurum o yüzden bu kadar takıyorum seninki en azından biliyor cesaret edip söyleyemiyrm bile ayrılırsak diye :KK14: bunun tedavisi niye bu kadar zor acaba sonuçta orda bir yırtılma var renk beyazlamış oraya bir şey enjekte edip en azından rengni normale döndürebilirler ne biliyim ya çok üzülüyorum bu duruma :KK43:

canım dediğim gbi erkek arkdşm blmiyor ve faceden bu konuda konuşamam malesef o yüzden burdn yazıyrm bende.. senin en azından beyazlaşmamış daha ve sanırım bnden daha az seninkiler ben bi bakıyorum pek yok gbi geliyor bi bakıyrm çok var gbi anlıycağın psikolojmi fazlasyla bozuyo :KK43: neden çaresi bulunmuyor inan bilmiyorum o kadar çok kafama takıyorum ki anlatamam bir de sevdiğim insanla sırf bu yüzden ayrılır da evlenmezsem çok kötü olurum o yüzden bu kadar takıyorum seninki en azından biliyor cesaret edip söyleyemiyrm bile ayrılırsak diye :KK14: bunun tedavisi niye bu kadar zor acaba sonuçta orda bir yırtılma var renk beyazlamış oraya bir şey enjekte edip en azından rengni normale döndürebilirler ne biliyim ya çok üzülüyorum bu duruma :KK43:

seni çok iyi anlıyorum canım bu yaşta doğum bile yapmadığımız halde bunun olması ne kötü. bi 10 20 kilo versek olsa onu da anlarım bu yüzden derim kendimi teselli ederim.. annem de ben taktıkça üzülüyor psikologa falan gidelim bile dedi yani:KK14: erkek arkadaşıma soylüyorum napıcam diye oda ünlülerde bile var onla mı uğraşcaksın hem öyle kötü değil falan diyo. evet o sorun etmiyo ama benim yazın şort giyemicek olmam, sırf çatlaklar yüzünden kendimi kısıtlamak zorunda kalmak beni çok üzüyo. bak bu sitedeki kadın tca uygulamış 3.den sonra ilk hali ve son hali fotografları koymuş bi bak istersen.. Stretch mark removal - Page 2 link vermek yasak mı bilmiyorum umarım değildir.. bu arada erkek arkadaşınla kaç senedir birliktesin tatlım dış görünüşe falan önem veren biri mi?

:KK55:
seni çok iyi anlıyorum canım bu yaşta doğum bile yapmadığımız halde bunun olması ne kötü. bi 10 20 kilo versek olsa onu da anlarım bu yüzden derim kendimi teselli ederim.. annem de ben taktıkça üzülüyor psikologa falan gidelim bile dedi yani:KK14: erkek arkadaşıma soylüyorum napıcam diye oda ünlülerde bile var onla mı uğraşcaksın hem öyle kötü değil falan diyo. evet o sorun etmiyo ama benim yazın şort giyemicek olmam, sırf çatlaklar yüzünden kendimi kısıtlamak zorunda kalmak beni çok üzüyo. bak bu sitedeki kadın tca uygulamış 3.den sonra ilk hali ve son hali fotografları koymuş bi bak istersen.. Stretch mark removal - Page 2 link vermek yasak mı bilmiyorum umarım değildir.. bu arada erkek arkadaşınla kaç senedir birliktesin tatlım dış görünüşe falan önem veren biri mi?

evet canım haklısın bizimde 6 sene olcak bu aralar söylemeye çalışıyrm ama olmuyo malesef yapamıyorum :KK50: benimde annem çok üzülüyo ama bu kadar hayatını etkilemesin biraz kader diye bakmya çalış falan diyor ama öyle olmuyor malesef.. ilerde ben söylediğim zaman her şeyi düşünmeye başlarsa onun annesinin yanında kısa şeyler giyemicem görmesinler diye onlarla denize gidemiycem mesela seninde dedğin gibi şort giymek istiyrm ama giyemiyrm :KK43: bu gönderdiğin resme bende baktım daha önce ama tca değil sanırım çeviri yaptm da strivectin kullandım falan yazmış ama öyle değil mi?

Evet canim strivectin de kullanmis ama 3 kez de tca uygulamis 3 haftada 1 kez.. ikisini beraber kullandim diyor. %25lik uygulamis ilksayfada yazmis sanirim.ben de ingilzce ogrt bi arkadasa ceviri yaptirdim. Ayrica erkek arkadasina soylerken rahatsiz oluyomus gbi deglde cok normal birseymis gbi soyle. Ya da mesela yeni olusmaya basladi napsamki falan diyerek tepkisini olc istersen. sonucta bu cogu kiside var sen kusur olarak gorursen o da gorur..biz burda cozum arayalim eminim bisekilde en aza indiricez ama sen erkek arkadasina ozguvenin yuksek gorunmek zorundasin.. benim de suan dizlerimdekini falan farketmemistir mesela onlardan haberi yok. Belki cok rahatsiz edici ama biz boyleyiz ve boyle kabul etmek zorundalar. Ozellikle 5 6 senelik bi iliski de ayrilik sebebi olmamali diye dusunuyorum. Benim de hayatta cok istedigim bisey cocugumun olmasi erkek arkadasimla da hep hayal kurariz ama ondan bile korkar oldum 2 3 kiloda boyle oluyosam hamile kaldigimda dusunemiyorum bile..

bende böyle düşünüyorum kaç senedir birlikteyiz her anımız beraber geçiyor mutluyuz bu yüzden ayrılırsak gerçkten yıkılırm zaten.. o yüzden bir şeyler kullanıp azaltıp öyle söylemek istiyorum bir de bacağımdakler en azındn kapatıcı gbi bir şeyle kapansa bu kdar sorun etmem ama bildiğim kadarıyla kapatan bir şey de yok :KK50: bu tca bi kozmetik sitesinde baya bi uygn fiyata var aslında dün alsam mı diye düşündüm fakat nasıl uygulandğını pek blmiorm ve kahverengi iz falan kalabliyormş o yüzden korkyrm bunu bilen bir kişinin yapması daha mantıklı geliyor canım sen ne düşünüyorsn tca konusunda? başka uygulayıp geçtiğini söyleyen var mıydı?

bende böyle düşünüyorum kaç senedir birlikteyiz her anımız beraber geçiyor mutluyuz bu yüzden ayrılırsak gerçkten yıkılırm zaten.. o yüzden bir şeyler kullanıp azaltıp öyle söylemek istiyorum bir de bacağımdakler en azındn kapatıcı gbi bir şeyle kapansa bu kdar sorun etmem ama bildiğim kadarıyla kapatan bir şey de yok :KK50: bu tca bi kozmetik sitesinde baya bi uygn fiyata var aslında dün alsam mı diye düşündüm fakat nasıl uygulandğını pek blmiorm ve kahverengi iz falan kalabliyormş o yüzden korkyrm bunu bilen bir kişinin yapması daha mantıklı geliyor canım sen ne düşünüyorsn tca konusunda? başka uygulayıp geçtiğini söyleyen var mıydı?

ben de rahatsız oluyorum o biliyo ama ilerde beğenmezse sorun ederse diye korkuyorum. onun ablasında falanda hiç bi tane çatlak yok denize gittiğimizde görüyorum kendimi tuhaf hissediyorum ne olursa olsun insan rahat olamıyo.. işte sürekli bişeyler araştırıyorum.. kapatıcılarda ne yazıkki pek etkili değiller. tca içinde yabancı siteleri forumları falan okuyorum genelde kullanılan %25 lik.. ama burda okudum direk ilk seansta %50 lik kullananlar hatta 10 15 dakika bekletenler vardı.. bu şekilde tabi iz kalır hatta yanık izi bile oluşabilir. ben dediğim gibi çok araştırdım %25 lik ilk kullanımda 3 dakika bekleticem her seansta da dakikayı arttırıcam 1er dakika 5 6 seans yapmayı düşünüyorum zaten kışın yapılan bi uygulama.. bilinçli olursak bi sorun olacağını sanmıyorum bundan başka da yapabileceğim bişey yok zaten ama inanıyorum ben. zaten inanmakta çok önemli. kremler falan biyere kadar etkili malesef:KK43: bide senin tenin beyaz mı canım benim beyaz normalde ama ben bu yaz aptallık edip resmen eda taşpınar gibi bişey oldum aşırı bronzlaştım ve çok belli oldu çatlaklar mesela kalça kısmımda bikininin altında kalan yerdeki çatlak hiç belli olmuyo o yüzden çok pişmanım :KK14: bide senin dediğin site hangisi ben doadan aldım ama çok küçük ve saf tca mı emin değilim:44: daha güvenebileceğim bi site olsa bidahaki sefere ordan alabilirim.

ben de rahatsız oluyorum o biliyo ama ilerde beğenmezse sorun ederse diye korkuyorum. onun ablasında falanda hiç bi tane çatlak yok denize gittiğimizde görüyorum kendimi tuhaf hissediyorum ne olursa olsun insan rahat olamıyo.. işte sürekli bişeyler araştırıyorum.. kapatıcılarda ne yazıkki pek etkili değiller. tca içinde yabancı siteleri forumları falan okuyorum genelde kullanılan %25 lik.. ama burda okudum direk ilk seansta %50 lik kullananlar hatta 10 15 dakika bekletenler vardı.. bu şekilde tabi iz kalır hatta yanık izi bile oluşabilir. ben dediğim gibi çok araştırdım %25 lik ilk kullanımda 3 dakika bekleticem her seansta da dakikayı arttırıcam 1er dakika 5 6 seans yapmayı düşünüyorum zaten kışın yapılan bi uygulama.. bilinçli olursak bi sorun olacağını sanmıyorum bundan başka da yapabileceğim bişey yok zaten ama inanıyorum ben. zaten inanmakta çok önemli. kremler falan biyere kadar etkili malesef:KK43: bide senin tenin beyaz mı canım benim beyaz normalde ama ben bu yaz aptallık edip resmen eda taşpınar gibi bişey oldum aşırı bronzlaştım ve çok belli oldu çatlaklar mesela kalça kısmımda bikininin altında kalan yerdeki çatlak hiç belli olmuyo o yüzden çok pişmanım :KK14: bide senin dediğin site hangisi ben doadan aldım ama çok küçük ve saf tca mı emin değilim:44: daha güvenebileceğim bi site olsa bidahaki sefere ordan alabilirim.

canım ben esmerim fakat güneşlenmemeye dikkat et bu sene çünkü daha çok belli oluyor.. dediğin gibi insan rahat hissedemiyor ben onun ailesiyle denize gidemem bile senin çok olmuyo demek ki gidebiliyorsun :KK1: ben tca yı doa kozmetk de gördm ve çok uygundu ama almadım sadece yorumlara baktım dediğim gibi cesaret edemiyorm dermarollerı bile çok düşünerek almıştım ama sen madem aldın dikkatli bir şekilde kullan canım umarım faydasını görürsün ben başka bir yerde araştırmadım canım bilen birilerine sor istersen seni yanlış yönlendirmek istemem..

canım ben esmerim fakat güneşlenmemeye dikkat et bu sene çünkü daha çok belli oluyor.. dediğin gibi insan rahat hissedemiyor ben onun ailesiyle denize gidemem bile senin çok olmuyo demek ki gidebiliyorsun :KK1: ben tca yı doa kozmetk de gördm ve çok uygundu ama almadım sadece yorumlara baktım dediğim gibi cesaret edemiyorm dermarollerı bile çok düşünerek almıştım ama sen madem aldın dikkatli bir şekilde kullan canım umarım faydasını görürsün ben başka bir yerde araştırmadım canım bilen birilerine sor istersen seni yanlış yönlendirmek istemem..

tamam canım ben gelişmeleri yazarım sana sürekli.. hastaneye gittikten sonraki sonuçları da. sen de ona göre hareket edersin tatlım..:KK54:

tamam canım ben gelişmeleri yazarım sana sürekli.. hastaneye gittikten sonraki sonuçları da. sen de ona göre hareket edersin tatlım..:KK54:

aaa evet sen endokrinolojiye gidicektin unuttum ben onuuu :KK1: mutlaka bana da haber wer canım en çok onu merak ediyorum test falan yapmalarını iste mutlaka ben öyle şeyler istemediğime pişman oldum çünkü. bu arada shea yağı falan sipariş verdim lierac yanında bikaç yağ karışımını da kullanmaya karar verdim bende son durum bu hadi haberlerini bekliyorum canm :KK9:

Tamam canim zaten endokrinoloji hormon ve metabolizmayla ilgili butun testleri yapiyomus hepsini isticem kan aldirmaktan korkmama ragmen :)) bende shea butter almistim guzel nemlendiriyor :)

Tamam canim zaten endokrinoloji hormon ve metabolizmayla ilgili butun testleri yapiyomus hepsini isticem kan aldirmaktan korkmama ragmen :)) bende shea butter almistim guzel nemlendiriyor :)

canım bikaç gündür sen biliyosun nasıl kafama taktığımı ve ben bugün söyledim seviglime :) görmüş bende daha önce dokusunu falan da biliyor bende nerden biliyosun falan dedim anlattı bu muydu kaç gündür söylemek istediğin falan dedi bende bişey var zannettim ben seni böyle seviyorum dedi bende nereme kadar bilmiyosun ama dedim isterse bileğine kadar olsun ne fark eder dedi başka birinde gördün mü falan dedim sonuçta denize falan gidiyrz görüyrz etrafta dedi o kadar mutluyuummm ki sana anlatamam :) ama yine devam edicem bakıma yeni lierac serumum geldi :KK66:

canım inan çok sevindim yaa :21: ben de böyle düşünmüştüm zaten seven insan için böyle şeyler sorun olmamalı sonuçta önümüzde neler var bilemeyiz onlarda da belki ilerde bi sorun olucak ve biz de sevdiğimiz için sorun etmicez. gerçekten çok sevindim..:KK16: bu arada ben hastaneden sonuçları aldım ve tahmin ettiğim gibi hormonlarda düzensizlik var bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum düzene sokmak için hormon düzensizliği de sebep oluyormuş yani keşke daha önceden yaptırsaydım bu kadar yayılmadan:KK43: ben de lierac a devam ediyorum tca da bugün geldi kendimi hazır hissettiğimde yapıcam bakalım.. bide solgarın iki tane ilacını aldım bağ dokusunu sağlamlaştırmak ve deriyi içerden nemlendirmek için bukadar şeye rağmen bari azalsalar o bile yeter :))) bak artık sevgilin sorun etmiyo diye buralara sonuçları yazmayı unutma sakın tatlımm :KK54:

canım inan çok sevindim yaa :21: ben de böyle düşünmüştüm zaten seven insan için böyle şeyler sorun olmamalı sonuçta önümüzde neler var bilemeyiz onlarda da belki ilerde bi sorun olucak ve biz de sevdiğimiz için sorun etmicez. gerçekten çok sevindim..:KK16: bu arada ben hastaneden sonuçları aldım ve tahmin ettiğim gibi hormonlarda düzensizlik var bi ilaç verdi doktorum onu kullanıyorum düzene sokmak için hormon düzensizliği de sebep oluyormuş yani keşke daha önceden yaptırsaydım bu kadar yayılmadan:KK43: ben de lierac a devam ediyorum tca da bugün geldi kendimi hazır hissettiğimde yapıcam bakalım.. bide solgarın iki tane ilacını aldım bağ dokusunu sağlamlaştırmak ve deriyi içerden nemlendirmek için bukadar şeye rağmen bari azalsalar o bile yeter :))) bak artık sevgilin sorun etmiyo diye buralara sonuçları yazmayı unutma sakın tatlımm :KK54:

canım merhaba solgarın ilacını aldım demişsin o nee sağlıklı mı ?

canım merhaba solgarın ilacını aldım demişsin o nee sağlıklı mı ?

Canim solgar guvenebilecegin en iyi marka. Ben bag dokusunu saglamlastirmak ve kolajen yapiyi canlandirmak icin vegetal silica ve evening primrose oil olanini aldim cok fazla urun var ama bunlari kuru ciltler ve bag dokusu zayif olanlar icin doktor onerdi. Benim bag dokum ne yazikki cok zayif ve catlaklar olusuyor surekli bugun basladim insallah ise yarar..

X