Çatlaklar Adası :D

Valla bebişim bende kocamın parasını çatır çatır yiyorum güzen oluyor Allah razı olsun yediriyor da... Dur ben bi bebişi doğurayım azcık el ayak olsun sonra bende bakarım iş felan Allah nasip ederse tabe :)

Bu arada sana bol ekşınlar ahaha :KK9::KK9::KK9:

Neyse hatunlar ben gideyim namazı kılıp komşuya ineyim hayden öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun... Çok konuşmayın iş yapın iş sonra yorulmayın ekşına enerji kalsın ihihihi ayy çok ayıp :KK17::KK17: :KK53::KK53:

Valla bebişim bende kocamın parasını çatır çatır yiyorum güzen oluyor Allah razı olsun yediriyor da... Dur ben bi bebişi doğurayım azcık el ayak olsun sonra bende bakarım iş felan Allah nasip ederse tabe :)

hiç birşey insanın kendi parasını yerini tutmaz ama :KK60:

tuuc buyur çaylarr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

ay ben de 2 gündür gece 2 de uyuyorum :KK43:
hayatta 12 den sonrasına dayanamam ama eşim olmayınca uyku tutmuyr valla

bu gece uyursun ..ehöööhm:KK1: pardon belkide uyumazsınız..:KK60:

aman sabahlar olmasın:KK60::KK17::KK60:
yok ula herif gece 3 te evde olacak yarın öğlen 1 de de yola çıkıyoruz :KK1:
ekşın biraz zor ama yine de şartları zorlayacağız :KK60:

biz hem koca hem kendi paramızı yiyoruz ,valla ben istesem sadece kocamın maaşı bize 2 kere yeter de artar bile ama kadının çalışması başka birşey ,kadın kesinlikle çalışmalı ,bebek olunca ben de devletin iznini kullanır ,rapor ,ücretsiz izin filan alırım ,inş.2 sene evdeyim ..:21:
sağol ekşın için de :KK1:

çekti çekti çekmezz mii:KK53: çok güzel konuşuyorum ondan tabi:KK60:
evet bugün sende bi haller var dilin açıldı ,yoksa sizde de mi ekşın var :KK60:

Neyse hatunlar ben gideyim namazı kılıp komşuya ineyim hayden öpüyorum hepinizi Allaha emanet olun... Çok konuşmayın iş yapın iş sonra yorulmayın ekşına enerji kalsın ihihihi ayy çok ayıp :KK17::KK17: :KK53::KK53:
güle güle .
valla ben herşeye yetişiyorum ,evde dört dörtlük bir kadınım ,elime kimse su dökemez ,işyerinde de öyle ,bin tane iş birden yürütüyorum ve ekşın da bol bol :KK60:
çalışan insan hamlamıyor herşeyin üstesinden daha iyi geliyor buna emin ol :KK34:

hiç birşey insanın kendi parasını yerini tutmaz ama :KK60:

tuuc buyur çaylarr:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:
aaaa yeter ama yine aynen :KK60:
ben kahve alayım pleeease :KK1:

oh mis gbi hadi şmdi kahwe :KK70:

bana da dök bi bardak :nazar:

bence de yuh :KK60:
evl,ilik böyle bişey işte alış :KK60:
:))

sorma filmlerde bi gün gibi sürüyorya :KK60:

külliyen yalan .bazen yarım saat sürüyor ama bazen :KK60:

evet bugün sende bi haller var dilin açıldı ,yoksa sizde de mi ekşın var :KK60:
bizde dün olacaktı ben uyudum:KK60: aklın yolu bir güzelim:13:

güle güle .
valla ben herşeye yetişiyorum ,evde dört dörtlük bir kadınım ,elime kimse su dökemez ,işyerinde de öyle ,bin tane iş birden yürütüyorum ve ekşın da bol bol :KK60:
çalışan insan hamlamıyor herşeyin üstesinden daha iyi geliyor buna emin ol :KK34:

çalışmak gibisi yok kesinlikle:KK24:

aaaa yeter ama yine aynen :KK60:
ben kahve alayım pleeease :KK1:

:nazar::nazar:buyrun kahve ayılalım ,açılalım

X