Çatlaklar Adası :D

gelip gecici bir sıkıntı,çok dert etme:KK14:

hangi pozisyonlara bakıyorsun canım? hayırlısı olsun ya,hayırlı insanlar ile karşılaş inş.:26: ben bilirim o derdi.:KK31:

seyahat acentasında calısıyordum önceden, simdi yine öyle bir is arıyorum ama sekterlık olabılır, rezepsıyonluk olabılır.. hıc bıse bulamazsam garsonlukta olur.. is istiyorummm is is is :KK35: ahahahah iş verin banaaaa :KK52: :KK52:

çok acıktııımmmm

$esramutfakta61_gulayin_sofrasi.jpg

gel kiz sunlardan ye

Selamm nasilsiniz kizlar ?
slm hoşgeldin

seyahat acentasında calısıyordum önceden, simdi yine öyle bir is arıyorum ama sekterlık olabılır, rezepsıyonluk olabılır.. hıc bıse bulamazsam garsonlukta olur.. is istiyorummm is is is :KK35: ahahahah iş verin banaaaa :KK52: :KK52:
öncelikle hoşgeldin
inş.RABBİM gönlüne göre bir iş verir :KK16:
sabret sadece sabreden derviş muradına ermiş

kızlar toplaşıyosunuz hiç haber vermiyonuzzzzzzzzzzzz
niye sana haber verecekmişiz ki adaya bi rakip daha istemiyoruz :KK60:
şaka şaka kıyamadım gene gel bari ,ama hemen geç iş başına da bi hamur baklava neyim aç :KK60:

hayır o yiyemez çünkü ben şimdi hepiciğini yiyip bitirdim :KK60:

Bildiğin top :-) Kafasından öyle şeylr uyduruoki elimde kalck yaknda :-)
elinde kalmasın bana pasla ben icabına bakarım :KK60:

garsonlukmu ? yok canım:KK53:

lise mezunumusun?* ben buluyim sana iş .hangi şehirdesin onu söyle önce:KK52:

garsonlukmu ? yok canım:KK53:

lise mezunumusun?* ben buluyim sana iş .hangi şehirdesin onu söyle önce:KK52:

yurt dısında yasıyorum ben, meslek yaptım canım.. subat ayında dıplomayı aldım ve ıstıfayı verdım :KK53:

ne oldugumuz bellı olmayan aramızın lımonu oldugu sevdıgım kısı dıyelım bız suna =D oda kesınlıkle karsı garsonluk ısıne ama gecıcı dıyorum hanı düzgün bır ıs bulana kadar, hem oyalanma hemde para kazanmak icin :KK31: ailemin durumu ıyı allah sükür ama 20 yasında ınsanım onlardan para ıstemek ıstemıyorum :KK50: ve ınsallah ılerıde evlenırsemde esimin elıne bakmakda ıstemem :KK50:

X