- 18 Kasım 2011
- 398
- 0
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
seninki amma melekmiş kafanızı dağıtayımmıah bnm patronum bu dunyada görüp görebileceğim tek insan
melek gibi adam sinirlenioo kızıyoo ama sonra sakınce anlatıoo bie yemek yapıo bazen kahve cay bardaklarımızı mutfaga götürüoo
seninki amma melekmiş kafanızı dağıtayımmı
heh işte bunları bilmen güzel ,insanoğlu çok dengesiz takma boşver ,hem herkes herşeyi bi anda yapamayabilir ,dalgın olur vs .
öyle hemen sana laf soktu diye işten çıkartacak değillerya ,içini ferah tut
vuuuuuuuuuuuuuu rekor heee
Sevgili adayıma ''İlişkide disiplin her zaman dik tutar'' dedim. ''Neyi?'' diye cevap verdi. Ağzına vurunca...
Ortağım sevgililer gününde karısına epilasyon cihazı, sevgilisine pırlanta küpe almış. Sorunun ne olduğu ortaya çıktı bence
nerden kopyalıyon bunları gız_?????
ha hah evet bende bi kaç kez bakmıstım bazıları uydurma gibi geliyo ama güldürüyor
sorma adamlar iyi anlaşıyorlar demekkiRüyamda beni aldatırken gördüğüm kocama uyanır uyanmaz karşımda görünce, o sinirle tokat attım. Uyku sersemi tekmeyle karşılık verdi. Bir haftadır konuşmuyoruz.
yarıldımmmm
evet bunu da okumuştumSevgili konusunda oldukça seçici birisiyimdir. Bu nedenle uzun zamandır yalnızım. Uzun zamandır seyretmek istediğim Avatar filmini dün gece izleme fırsatım oldu. Filmdeki uzun boylu, mavi renkteki ve kuyruğu olan dişiden hoşlanmaya başladım. Tamam kriterlerim fazlaydı kaldırmak istiyordum ama bu kadarını da bir anda beklemiyordum. Kriterlerim daha fazla değişmeden birisini bulsam iyi olacak.
bu nasıl
delikız ben onların hepsini okudum
dün gazetede okudum..biris yazmış..bu nikahın şahidi seda sayansa eger hiç umut beklmeyin bu evlilikten yazmışlar
ay ben ata binmekten korkarimm