Çatlaklar Adası :D

ahh ahh be canım kafama göre bir iş bulamadım kısmet bakalım
belediyede bir iş vardı tam olucak derken olmadı kısmet
sözleşmeli olarak baslıycaktım

belediyemi ne olacaktı,ne yapıcaktın orda benimde belediyede çalışma merakım var ya

niye olmadı?? bulursun dert etme ya..iş bulma sitelerine gir başvuru yap.gercekten yeni bir işe niyetliysen

belediyemi ne olacaktı,ne yapıcaktın orda benimde belediyede çalışma merakım var ya

niye olmadı?? bulursun dert etme ya..iş bulma sitelerine gir başvuru yap.gercekten yeni bir işe niyetliysen

annemin tarafından akrabamızın kızı belediye de calısıyor 2 senedir
bende aöf halkla ilişkiler bitirdim bana uygun bi iş vardı cv mi falan gönderdim olmadı işte
en son eleman alınmamıstı bende sormuyorum artık olsa olurdu

görüşz esma..yarın sabah ben yokum ha .çalışmıyorum cmtsileri haberiniz ola

bende yazı fontum renkli seçtim neden olmadı sence?? sen herdefasındamı yazı şeklini düzeltiyorsun

tamam canım.. muhakkak yakalırız birbirimizi yaa konuşuruz o zaman :) sana da ii dinlenmeler canım benimm :)
canım yaa ben de her yazdığımda değiştiriyorum yazı stilimi de,rengimi de..yoksa olmuyor.. kalıcı olması için pro kart almamız gerekiyor canım.. bir üni için tr.ye geleyim de alcam inşallah :)

çok oynaştım dimi ben buralarda tamam çalışcam yarın yap sınav beni ama zor olmasın ha bizi kovalayacaksın demek ama yakalayamazsın haberin olsun saol canım benim görüşürüz :)

afiyet olsun canım :)
fal hikayeni pür dikkat okudum yaa çok şaşırdım ne güzel hepsini bilmiş

görüşürz cnm kendine iyi davrann

sen de kendine iyi davran bitanemmm görüşürüz

canım benim 7 ay nasıl dayandın izin kullanmadan ben geçen yıl dershaneye gittiğimde pazar günleri denememiz olurdu 10 gün tatil yapmamış olurdum öbür pazara kadar da kafayı yiyecek gibi oluyordum... sen yine iyi dayanmışsın 7 ay yarın kocacığınla bol bol vakit geçir canım.. gezin,eğlenin

millet ben çıkıyorum ..
herkese iyi akşamlar iyi tatiller ..
akşama fırsat bulursam girerim bulamazsam bulduğumda girerrim
haydin eyvallah

canımmmmmmm benimm
sana da iyi akşamlar,iyi tatiller
görüşmek üzere
kendine iyi bak

7 ay izin kullanmadım dediysem
ekstra izin demiştim

cmt 3ten sonra ve pazar günleri izinliyim

o kadarına dayanamazdım heralde

7 ay izin kullanmadım dediysem
ekstra izin demiştim

cmt 3ten sonra ve pazar günleri izinliyim

o kadarına dayanamazdım heralde
haa tamam cnm o zaman :) ben de sandım ki 7 aydır hiç kullanmadın... dedim acaba nasıl dayandıkimsenin bünyesi kaldırmaz çünkü o kadar zaman tatil yapmadan çalışmayı

herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller diliyorum kızlar

canım benim sana da iyi akşamlar ve iyi tatiller :)bol bol dinlen bitanem :)

ada sakinleri nasılsınız bakalm

iyiyiz canım sen nasılsın bakalım ?

delikızzz gel burayaaa

delikız yok gene ortalarda yaa :44:

kızlar dün hiçbiriniz yoğudunuz ben tek başımaydım çok sıkıldım başka bir topiye girdim ....hani şu yeni üye olupta hiçbir topiye sığmayanlar topiyi varya işte o topik ay bir girdim pir girdim topik çok sessiz ve durgundu baya şenlendirdim ortalığı birde baktımki topik almış başını gidiyor baya kalabalıklaştı sayemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…