- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
birde orasını var dimi doğru
ahh ahh be canım kafama göre bir iş bulamadım kısmet bakalım
belediyede bir iş vardı tam olucak derken olmadı kısmet
sözleşmeli olarak baslıycaktım
belediyemi ne olacaktı,ne yapıcaktın orda benimde belediyede çalışma merakım var ya
niye olmadı?? bulursun dert etme ya..iş bulma sitelerine gir başvuru yap.gercekten yeni bir işe niyetliysen
görüşz esma..yarın sabah ben yokum ha .çalışmıyorum cmtsileri haberiniz ola
bende yazı fontum renkli seçtim neden olmadı sence?? sen herdefasındamı yazı şeklini düzeltiyorsun
çok oynaştım dimi ben buralardaevet açlık başıma vuruyor sonra
evet git de azıcık ders çalış yeter burda oynaştığın
iyi çalış yarına sınav yapacağım
hadi kolay gelsin
yok siz benim çilemi çekmeye geldiniz
siz kaçacaksınız ben kovalayacağım
sen şimdi bize bakmıosun öylemiii
saol tatlımmm
bende size fal ile iligi bi anımı anlataym durun :):)
arkadaslarla taksime gittik...
falcı arıoruz he kapı kapı orasıda dolu.amma velakın hep sapa yerler böyle karanlık karanlık tırsıoruz girmeye.:)
neyse taksimde majezik sinemasınn üstnde bir cafe var oraya gittik.
oturdk içtk kahvelerimizi :) sırayla kadına gittik
ilk arkadasım gitti.sonrasında ben
neyse kadın basladı saymaya:)
yok işte senın birinde cok uzakta böyle dağlar yeşillikler var fln çok korkuosn basına bişey gelıck diye hep dua ediıosun ama cok ıcten fln böle ama merk etme sağsalim gelicek dedi.sevgilim van bitlis muş fln komando olrk yaptı hep gezdi dağdaydı aynen sağsalim geldi..snra siz evınzn banyosunu yaptrmk ıstıyosnz sanırım dedı resmen duş çıkmştı falımda.harbıdn de evımz tadilata girickti girdi yapıldı tabe banyo flnsnra işte en yaknndan bir arkdsn isminn içinde İ ve S harfi var dedi o kişi senı çoook üzück dedi ki en yakn arkadasm neslihan la cok kötu kavga ettk o günn :S ya yaaa böle işte snra ben bunu arkdslarıma anlttm hepsi ertesı gun kadına gitti :):):)bunlar bulamıolr sinemayı da kadınıda kızım sen hayal mı gördn yoksa o kadın yok kızım orda oyle bı cafe bıle yok fln die dalgasını gecmstk :):)
görüşürz cnm kendine iyi davrann
normalde bende 3 e kadar calısıyorum ama
yarın için izin aldım herkes kafasına göre alıyordu
bende 7 aydır 2 saatlik bi izin dışında almamıstım
ohh sefam olsun
kocamda evde güzel bir kahvaltı yapar evi toplar çıkarız
millet ben çıkıyorum ..
herkese iyi akşamlar iyi tatiller ..
akşama fırsat bulursam girerim bulamazsam bulduğumda girerrim
haydin eyvallah
haa tamam cnm o zaman :) ben de sandım ki 7 aydır hiç kullanmadın... dedim acaba nasıl dayandı7 ay izin kullanmadım dediysem
ekstra izin demiştim
cmt 3ten sonra ve pazar günleri izinliyim
o kadarına dayanamazdım heralde
herkese iyi akşamlar ve iyi tatiller diliyorum kızlar
ada sakinleri nasılsınız bakalm
delikızzz gel burayaaa
ayy gözünemi geldi kiyamam
haaaaahaaa ha ayy koptum inan........... nekadar sıcak kanlısın öyle hissettim burdan ...yok gözüme gelmedi ne derdin var onu sordum
Kiz bugun cok skcI bir gun evde otur otur patladim kocamda tv den abska bisey bilmiyo simdi sinirimden ona dalacam
ne istiyon kız sen kocadan