Çatlaklar Adası :D

ohh sen neye hazırlanıyordun, ögrenci olmak en güzel şeylerden biri hayatta.sorumluluk yok hayata karşı..kıymetini bil bugünlerin.

bende napim çalışıyorum.eve git gel kocişi gör gel vs.

hoşbulduk cnm nasılsın ?
tesekkurler canım çalışıyorum işte :)
hayat hikayenı anlatmıssın kızz delüü

ohh sen neye hazırlanıyordun, ögrenci olmak en güzel şeylerden biri hayatta.sorumluluk yok hayata karşı..kıymetini bil bugünlerin.

bende napim çalışıyorum.eve git gel kocişi gör gel vs.
canım üni.ye hazırlanıyorum geçen yıl olmadı bu yıl bir daha hazırlanıyorum inşallah bu yıl olur
öğrencilik güzel canım gerçekten ama bu yıl yarı öğrenci sayılırım okul yok yaaama şimdiden çok özledim liseyi,arkadaşlarımı

ama senin ki de çok güzel bitanem :) ne güzel okudun,iş sahibi oldun,evlendin
ben de çok isterim mutlu bir yuva kurmayı yaa
böyle sizleri görünce çok hoşuma gidiyor,çok imreniyorum

anlatıcak tabi hele bir anlatmasınn burda hayatla mücadele veriyoruzz. anlatacak tabi mügecan
anlatsın anlatsın bizde habersız şu adada ne yaoabılr zatii hııııııııııııııııııııı
öğrencilik var bambaşka ya iş hayatı falan hiç sevmiorum keşke hep öğrnci kalaydımmmmm
anlatırım elbettedaha iyi tanıyın beni kızz

dimi kankicimbirbirimizi iyice tanımamız lazımm
tabi tabi

aferin sıcak bakıyorsun bu duruma,rabbim gönlüne göre versin kardeşim:26:

inş.kazanırsın..bu hayatta herşey naip kısmet ve kader hakkında hayırlısını iste herzaman herşey için..

aahh özlenmezmi..okul hayatım süperdi benim baştan başa. pişt aramızda liseyide birincilikle bitirdim yani:79: direk geçiş yapmıştım ben üniversiteye sen düz lise okudun sanırım.

bende yemek yiyim geliyim kızlar. gelirim birazdan

tabi ki canım biz bu yola beraber baş koyduk sizden habersiz bişeycik olmaz merak etme kankiii

ewet canım çok sıcak bakıyorum :)hayırlısıyla okuduktan sonra olmasını çok isterim :)amin canım yaa inşallahallah hepimizin gönlüne göre versin :) benim de okul hayatım çok güzel geçti canım:)özellikle lisede son 3 yılım harikaydıkardeşim diyerek sevdiğim kişilerle tanıştımRabbim ayırmasın bizi inşallah seni de tebrik ediyorum canımlise birinciliği harika yaa ne kadar gurur verici birşey ben düz lise okudum canım :) ne güzel yani sen sınav derdi çekmedinsen hangi üni.de okudun? hangi bölümü okudun ? :)

afiyet olsun görüşürüz birazdan :)

afiyet olsun tatlımm

geldim geldim

teşekkür ederim canım,sorma harika bir duygu helde orta okuldan sonra 3 yıl liseye kayıt olmadıysan..liseye 3 yıl sonra başlamızsan..destan yazmış gibi birşey oluyorsun

sınav derdim olmadı ama ben össye girdim zevkine girdim hemde:118::119:

liseyide .üniv.de muhasebe okudum canım.muhasebe ile başladım muhasebe ile bitsin diye ünivide muhasebe seçtim..

benim ilk gittiğim lise beni kabul etseydi şimdi anaokulu ögretmeni olucaktım malesef almadılar beni 18 den gün aldıgım için kısmet olmadı..

bende meslek olsun diye muhasebe seçtim.hocalar başarılı ögrenci oldugum için beni düze kaydırmak istediler.bizim okul çok programlıydı.hemdüz hem meslek vardı.

ben istemedim ..

Son düzenleme:

canım nasıl yaniisen liseye ortaokuldan mezun olduktan 3 yıl sonra mı başladın ?
muhasebe de güzel bir bölüm canım :) okulunuz da güzelmiş ha :) ne güzel :) bizim burda hem düz,hem meslek lisesi bir arada olan okul yok :)

bende bi yemek yiyim görüşürükk öptmm
görüşürüz canım :) afiyet olsun :)

hadi şimdi t.kahveleri benden ama fala kim bakıcak

canım ben pek bilmem bakmayı ama atabilirim yanii :)

aynn 3 yıl sonra başladım esmacım

sen hangi şehirdesin?? senin burcun ney esmacan??

güzel soru sorarım müge çabuk açıkla snin burcun ney?
canım neden okadar bekledin liseye başlamak için:44:
ben kıbrıstayım canım :) yengeç burcuyummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…