Çatlaklar Adası :D

mügecim senin sevgilin varmı? müge doğan ????:KK28: yoksa soyadın mı?
yok o bnm sevdicgm :)
canım nasıl yanii:KK53::KK53:sen liseye ortaokuldan mezun olduktan 3 yıl sonra mı başladın ?:KK53::KK53:
muhasebe de güzel bir bölüm canım :) okulunuz da güzelmiş ha :) ne güzel :) bizim burda hem düz,hem meslek lisesi bir arada olan okul yok :)

aynn 3 yıl sonra başladım esmacım:KK1:

sen hangi şehirdesin?? senin burcun ney esmacan??

güzel soru sorarım:KK9: müge çabuk açıkla:KK9: snin burcun ney?
evet sevgilim :) kız deliii burcumda boğaaa:KK9::KK9:

canım ben pek bilmem bakmayı ama atabilirim yanii :) :KK60:

pek bilmem derken demekk ki biraz biliyorsun:KK52::KK52:

bilmemen ayıp.yengeç burcu 6 hisler kuvvetlidir yane:nazar:

canım neden okadar bekledin liseye başlamak için:KK53::44:
ben kıbrıstayım canım :) yengeç burcuyummm :):KK8:

ben yaramazdım,çılgın ,fırlama gezginci:KK53: vs..şöyle oldu anlatayım kısaca: ilk yıl gittik annemle kayıt olmaya ön kayıt yapıldı..

normal kayıda gittiğimzde puanımın yemediğini söylediler sırf para koparmak için işte.annemde sesszi sakin çene yapmayan biri.kayıt ettiremedi oraya:KK5:

sonra başka okula gittik oda kontenjan doldu dedi:KK53: kaldım mı ben ortada:KK31:

neyse dedik seneye artık o evrede ben çalışmaya başladım ..kazandıgım paralar hop eve:KK14: birde çıktıgım bir çoçuk vardı..ailemle sorunlar oldu.

okulum için üstüme düşmediler ben o zamn 3 yıl çalıştım..sonra tabi biraz büyüdüm..dedim böyle olmaz kızım.masa başı temiz bir işim bir adım olsun diyedüşündüm..

gittim okula kaydımı yaptırdım:nazar: annesiz babasız o şekil yanii:KK24:

yengeç mi :KK53::KK53: boşuna elektriklenmedik kızım bende yengecim burç uyumu denen şey bence çok dogru:KK52:

ana 2 yengeç 2 boğa var topiğimzde:KK52::KK52::KK52: 4 çatlakk:KK60:
:KK9::KK60:

ben yaramazdım,çılgın ,fırlama gezginci:KK53: vs..şöyle oldu anlatayım kısaca: ilk yıl gittik annemle kayıt olmaya ön kayıt yapıldı..

normal kayıda gittiğimzde puanımın yemediğini söylediler sırf para koparmak için işte.annemde sesszi sakin çene yapmayan biri.kayıt ettiremedi oraya:KK5:

sonra başka okula gittik oda kontenjan doldu dedi:KK53: kaldım mı ben ortada:KK31:

neyse dedik seneye artık o evrede ben çalışmaya başladım ..kazandıgım paralar hop eve:KK14: birde çıktıgım bir çoçuk vardı..ailemle sorunlar oldu.

okulum için üstüme düşmediler ben o zamn 3 yıl çalıştım..sonra tabi biraz büyüdüm..dedim böyle olmaz kızım.masa başı temiz bir işim bir adım olsun diyedüşündüm..

gittim okula kaydımı yaptırdım:nazar: annesiz babasız o şekil yanii:KK24:

yengeç mi :KK53::KK53: boşuna elektriklenmedik kızım bende yengecim burç uyumu denen şey bence çok dogru:KK52:

canım olsun valla geç olsun da güç olmasın demişler :):KK34: bak ne güzel okumuşsun işin gücün var artık:KK9:ne güzeell:KK16: ewet canım yengeçim demek sende yengeçsin :):KK16:
bence de çok doğru bitanem yaa bak ne güzel anlaştık gerçekten :13: hangi ayda doğdun?

:KK9::KK60:

canım olsun valla geç olsun da güç olmasın demişler :):KK34: bak ne güzel okumuşsun işin gücün var artık:KK9:ne güzeell:KK16: ewet canım yengeçim demek sende yengeçsin :):KK16:
bence de çok doğru bitanem yaa bak ne güzel anlaştık gerçekten :13: hangi ayda doğdun?

aynen canım 13 temmuz da:KK52:

ekleyeyim mi fincanımın fotolarını ..kim bakacak fala:KK28:

Son düzenleme:
hadi buyrun bakalım,maksat eglence:119:

Eklentiler

• $Fotoğraf360.jpg
    $Fotoğraf360.jpg
    124,6 KB · Görüntüleme: 21
  • $Fotoğraf361.jpg
    $Fotoğraf361.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf363.jpg
    $Fotoğraf363.jpg
    76,9 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf365.jpg
    $Fotoğraf365.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 66
  • $Fotoğraf367.jpg
    $Fotoğraf367.jpg
    65,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf366.jpg
    $Fotoğraf366.jpg
    74,5 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf368.jpg
    $Fotoğraf368.jpg
    71 KB · Görüntüleme: 31
  • $Fotoğraf369.jpg
    $Fotoğraf369.jpg
    71,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf370.jpg
    $Fotoğraf370.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf372.jpg
    $Fotoğraf372.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf373.jpg
    $Fotoğraf373.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 24
  • $Fotoğraf371.jpg
    $Fotoğraf371.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 28
Sevgi Bir Çicektir Tohumlar Ekersen Çiceklenir Nice Mutlu Yıllar İyi ki doğudun hep sevgile kal :KK16:

buyur pastan

Eklentiler

• $ozel_dogum_gunu_pastasi3.jpg
    $ozel_dogum_gunu_pastasi3.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 24
X