- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
aynen tam velet bunlar :) bnm kardeşimde gece bir uyanıorum ayakları kafamdaa
sağol kankilimonlu kek ve kahve
valla süper yaaa bu livanın pastaları
allah bagıslasın cnm..
bnm kardesmde sabh klkıp aglıyomuş muge ablm nıye gıttı yıne benı opmedı öptm diorum sen uyuyodun olmaz dıe benı uyandır ben uyancm öpcen ben senı gönderıcm dioo
ben bekarım canım 22 yasındayım :) amma velakın benden 17 yas küççük bi kız kardessağol kanki
hımmsen bekarsınn,sen kaçyaşındasın mügecim?*
küçüklerin konuşmaları tatlı oluyor herşeyi söylemiyorlar ya.şimdi bizimki büyüdü biraz
abooooo ne ne ula öyleben bekarım canım 22 yasındayım :) amma velakın benden 17 yas küççük bi kız kardesim var
evett kazandibidir oabooooo ne ne ula öyle
işte bu ablalarııı
maşallah diyin heee :)
sağol canımm :)maşallah küçük prenses olmus
ablasına çekmiş dicem ama yok ben bukdr tatlı değilim :):)oyy yirimm ne tatli Maasallah suphanAllah
valla yanında sönük kalıyoruz bir kız kardeim daha var o da 16 yasındamaşallah ya süper tatlıymış buda.yesinler seni bee
anam bu kazandipleri yaktı benı pabucum artık damda bilem değillKiz ben de 21 yasindayim 6 yasinda bi bacim var
Kiz ben de 21 yasindayim 6 yasinda bi bacim var
evett kazandibidir o
öss ye girdigim gün dünyaya geldi eşşek
işte bu ablalarııı
maşallah diyin heee :)
benim ki fazla dilli kızz çocugun ömrünü yerrdelikızzsenin yiğeni mügenin kardeşini isteyelim.ikiside çok tatlı
anam bu kazandipleri yaktı benı pabucum artık damda bilem değill
bu topikde herkes yaşı birbirine çok yakın
ben hariçbu topikde herkes yaşı birbirine çok yakın
olmaz benim kuzum daha okuyacak iş güç sahibi olacak hemen evlenemezdelikızzsenin yiğeni mügenin kardeşini isteyelim.ikiside çok tatlı