Çatlaklar Adası :D

2 bardaktan bişiycik olmaz da,şartları acık seçik yazmaları cok iyi en azından neyle karsılasacağını biliyorsun

zaten o beni etkiledi.umarım sskda deneme olmaz.. ahanda aşagıda ilan

Ofisimizin telefon,çay, temizlik işleriyle ilgilenecek, diksiyonu düzgün sekreter arayışımız vardır. Ofisimiz, 150 m2 büyüklüğündedir. Ofis içerisinde sabit çalışan, 8 kişi bulunmaktadır. Telefon trafiği çok yoğun değildir. Santral; satış, muhasebe, operasyon bölümlerine otomatik yönlendirme yapmaktadır.

İş Tanımı kısaca alttaki şekildedir. Sadece online başvurular kabul edilecektir. Ön değerlendirmeden sonra, görüşme için size ulaşılacaktır.

● ÇALIŞMA SAATLERİ: Haftaiçi: 09:00 – 18:00 ( Haftasonu: İstisnai durumlar dışında, çalışma yoktur.)
● ÜCRET: Asgari Ücret(700 TL) + SSK + Yemek-Ticket Kart (280 TL)
● Telefonların ilgili bölümlere aktarımı
● Kargo işlemleri ve takibi,fax, ....vs
● Bilgisayar: E-Mail Kullanımı yeterli.
● Ofisin derli toplu ve temiz tutulması; Toz alma, mutfağın temizliği(bulaşık makinesi vardır)...vs
● Misafirlerin ağırlanması, çay kahve servisi

hayırlı olsun

2 bardaktan bişiycik olmaz da,şartları acık seçik yazmaları cok iyi en azından neyle karsılasacağını biliyorsun

benimde ilgimi çeken o oldu zaten.8 kişiyiz falan yazmışlar. santral yogun değil yazmışlar.falan filan..

ssk denemesi olmasın aman

ay şimdi bugün sabah biryere başvurdum.inş.ararlar dedim:26: ilan bugün yayınlamıştı.bildiğim bir firma

sabah 10.30 çagırdılar.öğlen olmaz yemek saati dedi.. napıcam ben pztsi maaş günü

pztsi benim için aksiyonlu görüşme olcak.2 görüşme oldu şimdiden.herşey ne kadar hızlı ilerliyor ya rabbim..

pztsi napcam ben izinmi alıcam birde burdan yaa

Kızlar haberleri okudnuzmu ambulans şöfrü bir kamynu sollamıs kamyon şförüde bunlarn önünü kesmiş nasıl sollarsn fln demiş

erkek olan patron odasına çagırdı beni.gel ifadeni alayım dedi.

sorun ney dedi.sorun yok dedim.geciştirdim.sevmiyorum bu sohbetleri.

dedim ben hassas bir insanım.sert çıkışlara gelemiyorum.aglamaklı oluyorum ddim.

ben burda çok önemli işler yapmıyorum ki dedim.basit şeyler benim yaptıgım.basit şeyler yüzünden neden ben fevri tepkilere baş eğiyiim ki.

hem para yetmiyor.hemde saat 7 çıkış 8de evde oluyorumm dedim.başka yerlerde öyle olur ama dedi.

nkadın patron için o seni seviyordu.dedi.hayat böyle zaten dedi.senin kişiliğine birşey denilmiyorki dedi.bende sizin kişiliğinize demiyorum zaten.

şartlara diyorum dedim.ben şansımı denicem.hayırlısı ddim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…