Çatlaklar Adası :D

kız bnenim içimde kıpır kıpır

dün başvurdugum ilan .görüşmeye çagırdı..dün eşime dedim içimden ses ora beni arıcak görcen dedim.hissediyorum aşkım demiştim.hemen aradılar.

Son düzenleme:

bence güzel 280 ticketı bitiremezsin zaten mutfak alısverişi bile yaparsın cmt pazar olmamaması da muhtesem
evine yakın mı

bence güzel 280 ticketı bitiremezsin zaten mutfak alısverişi bile yaparsın cmt pazar olmamaması da muhtesem
evine yakın mı

iyimi begendiniz mi?? 1ooo lire işte yol yemek düşünürsen.

aynen canım 280 tıcket herkes vermez öyle..bende öyle düşündüm evede harcarım işte.

yine aynı tek vesait.semt yakın..

bugün ve pztsi için randevu vermişler.3 ve 5 arası bende pztsi 13.30 aldım

iyi iyi hayırlı olsun tatlım,anlaşırsan hemen bırakırsın eleman bulana kadar ohoo

teşkkürler 3gün oldu

iyi iyi hayırlı olsun tatlım,anlaşırsan hemen bırakırsın eleman bulana kadar ohoo

ayın 5inde maaş yok kız hemen bulurlar.gerci şartları kabul eden bulursalar

ben buraya geldim geldiğim gün hemen işe alınmıştım

bkalım hayırlısı herşeyin en azından bana motivasyon oldu.hemde şartları bilerek gidicem bir iş görüşmsine bu güzel birşey.inş.güzel yerdir.

bulaşık makinasının oldugun bile ilana yazmışlar burda yok 2 bardagı elimle yıkıyorum

2 bardaktan bişiycik olmaz da,şartları acık seçik yazmaları cok iyi en azından neyle karsılasacağını biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…