Çatlaklar Adası :D

kız bnenim içimde kıpır kıpır:KK60:

dün başvurdugum ilan .görüşmeye çagırdı..dün eşime dedim içimden ses ora beni arıcak görcen dedim.hissediyorum aşkım demiştim.hemen aradılar.

Son düzenleme:
burda yaptıklarımın aynı.ilan çok sıcak gelmişti.zaten herşeyi net yazmışlardı..sekretrlik yine evet

700 tl maaş,280 tl yemek tıcketı

sabah 9 akşam 6 hafta sonu çalışma yok,istinai durumlarda yazıyordu? nasıl:KK28:

bence güzel 280 ticketı bitiremezsin zaten mutfak alısverişi bile yaparsın cmt pazar olmamaması da muhtesem :KK52:
evine yakın mı

bence güzel 280 ticketı bitiremezsin zaten mutfak alısverişi bile yaparsın cmt pazar olmamaması da muhtesem :KK52:
evine yakın mı

iyimi begendiniz mi?? 1ooo lire işte yol yemek düşünürsen.:KK34:

aynen canım 280 tıcket herkes vermez öyle..bende öyle düşündüm evede harcarım işte.

yine aynı tek vesait.semt yakın..

bugün ve pztsi için randevu vermişler.3 ve 5 arası bende pztsi 13.30 aldım:KK1:

aynen canım 280 tıcket herkes vermez öyle..bende öyle düşündüm evede harcarım işte.

yine aynı tek vesait.semt yakın..

bugün ve pztsi için randevu vermişler.3 ve 5 arası bende pztsi 13.30 aldım:KK1:

iyi iyi hayırlı olsun tatlım:KK9:,anlaşırsan hemen bırakırsın eleman bulana kadar ohoo:KK16:

Aynen canım 280 tıcket herkes vermez öyle..bende öyle düşündüm evede harcarım işte.

Yine aynı tek vesait.semt yakın..

Bugün ve pztsi için randevu vermişler.3 ve 5 arası bende pztsi 13.30 aldım:KK1:

teşkkürler 3gün oldu

iyi iyi hayırlı olsun tatlım:KK9:,anlaşırsan hemen bırakırsın eleman bulana kadar ohoo:KK16:

ayın 5inde maaş yok kız hemen bulurlar.gerci şartları kabul eden bulursalar:KK35:

ben buraya geldim geldiğim gün hemen işe alınmıştım:nazar:

bkalım hayırlısı herşeyin en azından bana motivasyon oldu.hemde şartları bilerek gidicem bir iş görüşmsine bu güzel birşey.inş.güzel yerdir.

bulaşık makinasının oldugun bile ilana yazmışlar:KK9: burda yok 2 bardagı elimle yıkıyorum:KK6:

ayın 5inde maaş yok kız hemen bulurlar.gerci şartları kabul eden bulursalar:KK35:

ben buraya geldim geldiğim gün hemen işe alınmıştım:nazar:

bkalım hayırlısı herşeyin en azından bana motivasyon oldu.hemde şartları bilerek gidicem bir iş görüşmsine bu güzel birşey.inş.güzel yerdir.

bulaşık makinasının oldugun bile ilana yazmışlar:KK9: burda yok 2 bardagı elimle yıkıyorum:KK6:

2 bardaktan bişiycik olmaz da,şartları acık seçik yazmaları cok iyi en azından neyle karsılasacağını biliyorsun:KK6: :KK8:

X