Çatlaklar Adası :D

ben 800 + 70 tl agi alıyorum
servisim ve yemeğim var
cumartesi günleri 9dan 15.00 e kadar calısıyorum

seninki iyi benden .benim 850.yol yemek yok..300 yemege yola gttide geriye ne kaldı hiçbişiy

yok anam çok yetersiz eşim baştan söyledi az diye ama ben hafta sonu yok diye havada zıplamadım

seninki iyi benden .benim 850.yol yemek yok..300 yemege yola gttide geriye ne kaldı hiçbişiy

yok anam çok yetersiz eşim baştan söyledi az diye ama ben hafta sonu yok diye havada zıplamadım

ben cebimden bişiy harcamıyorum yol yemek olunca iyi oluyor,yoksa hiç çekmezdim senin eline para kalmaz ki kalanı da krediye borca versen kendine bişiy alamazsın tamam cmt pazarı yok ama maddiyatı da yok eşin bastan demiş girmeseydin keske ama
hiçbir sey için gec değildir

ben dururdum ne var onları yapmakta maas da iyi

sabah 8.30 akşam 6 tık çıkıyordum.

eşimde diyor sen o işi bırakmamalıydın. muhasebeden sonra ilk işimdi bana biraz angarya gelmişti.

birde adam bana bagırdı birkez bende o yurtdışındayken kaçtım hmen.

sinirime bakmayın gecer demişti.ama ben hassasım işte çıktım hemen.

dururdum diyip yakma içimi ama cmtsi yarım gündü fakat patron gelmezdi.oturur gidrdik.

adamın eli boldu çıka dediler bana parayı sevmez,zam yapar sana dedliler ama ben tabi dediğim dedik çıktım

Son düzenleme:
bende laf işitmeye gelemem canım o konuda haklısın zaten gecmiş gitmiş
yarınlara bakmak lazım sen yengec burcuydun dimi aynı ablamların davranısları o da kaç tane iyi işyerinden ayrıldı sonra pişman oldu

aynen öyle bana birşey kalmıyor o yüzden bunaldım. 5 aydır toparlanmadık yani.

yengec evet takarım.yatarken içimden diyorum ya aşkım neden öyle diyorsun benim takık oldugumu bilmiyormusun diyorum
gecmişe baktıgımda hani diyorum en iyisi hangisi falan ona nazarn yorumluyoruz.

baktım ki tüm asistanlık sekreterlik o tarzda işler çıkıyor. orda yapmadgım e şimdi burda yapıyorum.ne anladım bu işten

eşim istersen şimdi çık diyorda ben bir ay daha kalıcam. 5 haziranda maaşımı alırım evlilik yıl dönümüm zaten o gün birde söylerim yerime birini bulsunlar diye.

bakcaz artık iş ile ilgili gelir haberler

Ben bizim kendi işyerimizxde çalışıyorum 1000 lira flan alıyom ama çok sıkılıyom :44::44::44:

niye sıkılıyorsun ki canım? ne yapıyorsun orda?

hakkımızda hayırlısı olsun canım,eşimde neden sıkılıyorsun işte diyordu bir çemkirdim bi daha ağzını acamadı

bizimkide 550

eşim hastanede çalışıyor,hasta karşılam oda az alıyor lise mezunu o.780 ve yol parası alıyor.yemek de var ordan.

ana kiramız bile aynı eşimde son calıştıgı yerde 5 sene kalmıstı maas cok azdı zamda yapılmayınca tazminatını alıp cıktı
faturalama vezne bölümünde çalışıyordu işi iyi de bakalım bir kac yer var görüşmeye gidicek hayırlısı olsun

hakkımızda hayırlısı olsun canım,eşimde neden sıkılıyorsun işte diyordu bir çemkirdim bi daha ağzını acamadı

benimkide üzülüyor bu halime sen huzurlu olda beni boşver diyor.am huzurlu diyorum hep birşey çıkıyor ,neden böyle oluyor diyor..

sen nasıl bir insansın çözemedim.zor kadınım benim diyor

sen kaldıramıyorsun.hassassın diyor.. ben haksızlıklara gelemeiyorum napim.

ben diyor senin orda ne yaşadıgını bilemem,sende benimkini bilmezsin.buna karışamam sen bilirsin diyor

aynı eşimde hemen yaz istifanı cık diyor
düşüncesiz biri olsam evde yatardım öde borcları naparsan yap derdim
ama o kadar acımasız değilim beraber bir yola bas koyduk yuva kurduk yani

bayanın neysede erkeğin işsiz kalaması çok zor.

dün konuşuyoruz işte.onunda maaşı azya diyor sana güvenip ben çıkamam ki diyor.senin işin sağlam olmaliki ben başka işe adım atıyım diyor

ben yeni işe girsem olmasa çıksam.e sende çıksan ne yapıcaz o zaman diyor.haklı.

aynı eşimde hemen yaz istifanı cık diyor
düşüncesiz biri olsam evde yatardım öde borcları naparsan yap derdim
ama o kadar acımasız değilim beraber bir yola bas koyduk yuva kurduk yani

anam aynı aynı benikide öyle

bir sorun anlatınca hemen çık gel hemen diyor.

ben 5 yıllık yerimden çıkmıştım.ilk iş günüm başka yerde .beni almaya gelmişti.saat oldu 6 hala çıkmadım..kapıda bana dedi gir içeri söyle işi bırak dedi.

bende bıraktım

ah canım ya kıyamıyorlar ama hayat sartları işte ben koca kış resmen dondum burda
direndim cıkmadım bu sene zor gecti bizim için ama borclar kapandı cok şükür
yakın bir yere tatile de gidebilirsek kafamızı toplarız insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…