- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #2.201
ben 800 + 70 tl agi alıyorum
servisim ve yemeğim var
cumartesi günleri 9dan 15.00 e kadar calısıyorum
seninki iyi benden .benim 850.yol yemek yok..300 yemege yola gttide geriye ne kaldı hiçbişiy
yok anam çok yetersizeşim baştan söyledi az diye ama ben hafta sonu yok diye havada zıplamadım
ben dururdum ne var onları yapmakta maas da iyi
ben cebimden bişiy harcamıyorum yol yemek olunca iyi oluyor,yoksa hiç çekmezdim senin eline para kalmaz ki kalanı da krediye borca versen kendine bişiy alamazsın tamam cmt pazarı yok ama maddiyatı da yok eşin bastan demiş girmeseydin keske ama
hiçbir sey için gec değildir
bende laf işitmeye gelemem canım o konuda haklısın zaten gecmiş gitmiş
yarınlara bakmak lazımsen yengec burcuydun dimi aynı ablamların davranısları o da kaç tane iyi işyerinden ayrıldı sonra pişman oldu
Ben bizim kendi işyerimizxde çalışıyorum 1000 lira flan alıyom ama çok sıkılıyom:44::44::44:
super87 cim kiranız ne kadar eşin ne iş yapıyor
biz 550 veriyoruz 60 da aidat
bizimkide 550
eşim hastanede çalışıyor,hasta karşılam oda az alıyor lise mezunu o.780 ve yol parası alıyor.yemek de var ordan.
hakkımızda hayırlısı olsun canım,eşimde neden sıkılıyorsun işte diyordu bir çemkirdim bi daha ağzını acamadı
ana kiramız bile aynıeşimde son calıştıgı yerde 5 sene kalmıstı maas cok azdı zamda yapılmayınca tazminatını alıp cıktı
faturalama vezne bölümünde çalışıyordu işi iyi de bakalım bir kac yer var görüşmeye gidicek hayırlısı olsun
aynı eşimde hemen yaz istifanı cık diyor
düşüncesiz biri olsam evde yatardım öde borcları naparsan yap derdim
ama o kadar acımasız değilim beraber bir yola bas koyduk yuva kurduk yani