Çatlaklar Adası :D

ah canım ya kıyamıyorlar ama hayat sartları işte ben koca kış resmen dondum burda
direndim cıkmadım bu sene zor gecti bizim için ama borclar kapandı cok şükür
yakın bir yere tatile de gidebilirsek kafamızı toplarız insallah
:KK34::KK17:

hayat şartları katılıyorum..4de 4 birşey yok..allaha büyüktür diyeceğiz napalım:26:

kadın olan patron.bana çıkıştı,printerdan çıktı aldı.götürdüm eline arada boş sayfalar çıkmış.

bna çıkıştı hiç dikkat etmiyrsun.bakmadan getiriyosun dedi.tuvale kagıdını kontrol etmiyorsun dedi.

bende zorlandım resmne titredim.siz beim yerime birini bulun dedim.patladım.zoruma gtti ya.

birde diyoki hemen bir lafa böyle yapıyorsun diyor.ben hassasım bu durumlara dedim.konuşmyrm kötüyüm dedim.

ne yani ben bir laf diyemicekmiyim dedi.ben laf almak zorunda değilimkiyaa..

ne yapmam gerekiyor benim her geln böyle yapıyor diyor.söyle konuş bileyim diyor.

benim motivasyonum düştü zaten yedim.hemde para yetmiyor bna dedimm.aklımdaydı böyle bişey zamanda geciremiyrm dedim

bak ssknıda yaptım zaten .dedi konşrken gözleri doldu.neyse canını sıkmıyım dedi git yerine dedi.:KK5:

ah canım ya ee cıkma mı diyor yani anlamadım orasını?

bir insana alışmak bu kadar mı zor diyor..

ben konuşmadım ya kötüyüm dedim.ağlamaklı oldum.

yeni birini ara tekrar falan zor dedi.benim içinde zor dedi.ben şu kadar masrf yapıyorum sana ddi sskya 300 ödüyorum dedi.

bekliyorum kalıcı olacakmı gelen.güvenemiyorm.senin o güvni alman için sskyı ilk günden yapmalsın.3ay sonra değil:KK15:

zaman geciremiyorum zaten dedim.diyorki o kadar işe o kadar maaş dior.

istekli göremiyorum ki diyor,işin arrtarsa maaşda artar dedi.

bir insana alışmak bu kadar mı zor diyor..

ben konuşmadım ya kötüyüm dedim.ağlamaklı oldum.

yeni birini ara tekrar falan zor dedi.benim içinde zor dedi.ben şu kadar masrf yapıyorum sana ddi sskya 300 ödüyorum dedi.

bekliyorum kalıcı olacakmı gelen.güvenemiyorm.senin o güvni alman için sskyı ilk günden yapmalsın.3ay sonra değil:KK15:

zaman geciremiyorum zaten dedim.diyorki o kadar işe o kadar maaş dior.

istekli göremiyorum ki diyor,işin arrtarsa maaşda artar dedi.

300 lirayı düşünüyor yani ,sende arastırmalarını hızlandır bulunca bas cık :KK6:

günaydın ..
yaa işe güce bu kadar takmayın baktım sayfalarca yazmışsınız..
sağlıklı mutlu olun yeter ...
bize iş güç var da ne oluyor bebek yok :KK43:
keşke maaşım az olaydı da bi bebem olaydı :KK43:

günaydın canım haklısın ama napalım bizim gündemimizde bu var :KK14:
para bir şekilde kazanılır...
kadeşimden bahsetmiştim size çok zor şartlarda çalışıyor demiştim ..
geçen kum döküyordu yine rapor almış..
patron da yeter artık bu raporların ya çalış ya çık demiş.
oranın en ii çalışanı bu ve en uzun süre dayananı da bu ,kızın emeklerini bi anda silmiş kadın..
kardeşim rapor almaya meraklımıyım param kesiliyor ama ölüyorum ayakta durcak halim yok sizde vicdan yokmu demiş tartışmış bakmışki olmuyor istifa etmiş.
kara kara düşünüyordu borçları birikmişti.
sonra lc ye başvurmuş çıktığı gün hemen aldılar ,şimdilik part time çalışcak haftada 2 gün izin 550 tl maaş ama 1-2 ay sonra full time a geçireceklermiş 1000 tl imiş o da ,sigortasını hemen başlattılar..
yani ALLAH bir kapıyı kapatırken öbürünü açıyor ..
İşe bu kdar takmayın kafayı ..
ALLAH KORUSUN ya sağlığımızda sorun olsaydı ne yaparık hiçbişeyin anlamı kalırmıydı değilmi?
RABBİM tüm darda kalanlara yardım etsin..
Bana da dua edin yarın ayrıntılı görüşmeye gidiyorum.
İçten dualarınız istiyorum.

para bir şekilde kazanılır...
Kadeşimden bahsetmiştim size çok zor şartlarda çalışıyor demiştim ..
Geçen kum döküyordu yine rapor almış..
Patron da yeter artık bu raporların ya çalış ya çık demiş.
Oranın en ii çalışanı bu ve en uzun süre dayananı da bu ,kızın emeklerini bi anda silmiş kadın..
Kardeşim rapor almaya meraklımıyım param kesiliyor ama ölüyorum ayakta durcak halim yok sizde vicdan yokmu demiş tartışmış bakmışki olmuyor istifa etmiş.
Kara kara düşünüyordu borçları birikmişti.
Sonra lc ye başvurmuş çıktığı gün hemen aldılar ,şimdilik part time çalışcak haftada 2 gün izin 550 tl maaş ama 1-2 ay sonra full time a geçireceklermiş 1000 tl imiş o da ,sigortasını hemen başlattılar..
Yani allah bir kapıyı kapatırken öbürünü açıyor ..
Işe bu kdar takmayın kafayı ..
Allah korusun ya sağlığımızda sorun olsaydı ne yaparık hiçbişeyin anlamı kalırmıydı değilmi?
Rabbim tüm darda kalanlara yardım etsin..
Bana da dua edin yarın ayrıntılı görüşmeye gidiyorum.
Içten dualarınız istiyorum.

allah hakkınd ahayırlısını wersin bendede sağ böbreğimde taş war düşmesse açık amelyatla kırılck korkuyorm :18::18::KK43::KK43::KK43:

X