Çatlaklar Adası :D

Size gelelim sevgili aşıklar ;
Sanırım biriniz ki bu eşin galiba işten çıkmış ya da çıkarılmış.Alacağı kalmış orada.Eşin hava grubu mu bu arada.
Eğer hava grubuysa eşine memuriyet görünüyor diyeyim.Değilse memuriyet sana olacak o zaman.Neyse Korkular var ileriye dair.Sıkıntılara boğulmuşsunuz.Çekilen sıkıntının sonunda güzel şeylerde var.O nedenle üzülmeyin derim.Biri senin kalbini kırmış.Kova burcundan biri olduğunu düşünüyorum.Bayağı keyfini kaçırmış senin.Sevdiğinle evlenmişsin.Ne güzel.Dünya kartı bana dünya hayatınızın güzel olacağını söylüyor.Kısa vadede borçlanmalar görünüyor onu söyleyeyim.Bazı yükümlülükler altına gireceksiniz.Senin sabrın çıkmış.Çok sabrediyorsun.Gerçekten sabretmeye de devam edeceksin.Ve çocuk gelebilir.Azize bana bunu diyor.Eğer hazırlıklı değilseniz dikkat edin.Gerçi çocuk rızkıyla gelir derler.Mücadele var.Savaş var ama karşılığını alamama korkusu da var.Aşıklar ters gelmiş.Hımm.Aslında çok güzel bir çiftsiniz ama arada anlaşmazlıklar oluyor.Ve bu aşkın bozulacağına dair iki tarafında korkuları var.Büyünün bitmesini istemiyorsunuz.Korkmayın.O büyü hiç bitmeyecek.Güneş kartı güzel evlilik devam edecek diyor.İş olarak tekrar demem gerekirse ;
Evet biraz sıkıntı var bir süre devam da edecek ama sonu kötü değil.İleri de rahatlama görünüyor.Ne zaman dersen bilemeyeceğim.Bu kadar falın canım.

super87 bak canım tarotta bu cıktı:KK34:

aaaaaaaaay benim falıma da bakın lütfeeeeeeeeeeen:KK43:

selamlarr eyyy çatlak halk :KK53:
nasılsınız bakalım :KK19:
ben şuan sıcacık bir yatak olsada yatsam diyorum gözlerimde bir ağırlık :KK14:
deli kız canım okudum senin durumunu hakkından hayırlısı olsun inşallah vardır herşeyde bir hayır :KK16:
tedavisi vardır elbet ALLAH gönlüne göre versin inşallah :KK19:

selamlarr eyyy çatlak halk :KK53:
nasılsınız bakalım :KK19:
ben şuan sıcacık bir yatak olsada yatsam diyorum gözlerimde bir ağırlık :KK14:
deli kız canım okudum senin durumunu hakkından hayırlısı olsun inşallah vardır herşeyde bir hayır :KK16:
tedavisi vardır elbet ALLAH gönlüne göre versin inşallah :KK19:

iyiyiz canım sen nasılsın,ben bgün enerjiki yok öyle yatak hayali falan :KK60:

:KK24::KK24:yaydan çıkan ok geri dönemez,kimse kararımı değiştiremez..

ben daha başka ne söyleyeyim:KK76:,mesajımı almıştır o:KK9::KK24:

pazartesi biryere başvuru yapmıştım.mesaj atmışlar gelin görüşelim diye.dün için.bende mesajı yeni gördüm:KK60:

eşimde uzak kalıyor demişti zati,neyse başkalarına artıkın:KK55:

ben 800 + 70 tl agi alıyorum
servisim ve yemeğim var
cumartesi günleri 9dan 15.00 e kadar calısıyorum

Son düzenleme:
ben bir ara biryerde çalışıyordum 1250 alıyordum tık ama oraya 1buçuk ay dayandım.

patrona özel yumurta haşlmasına kadar kahvaltı,terziye gidip kıyafetlerini almak,akşam 5 kişinin çöpünü boşaltmak.mutfak düzeni,bulaşıkları makinaya koymak..

patron istediğinde menemen yapmak.sucuk kızartmak:KK53::KK9:

siz olsanız dururmuydunuz yani.

ben bir ara biryerde çalışıyordum 1250 alıyordum tık ama oraya 1buçuk ay dayandım.

patrona özel yumurta haşlmasına kadar kahvaltı,terziye gidip kıyafetlerini almak,akşam 5 kişinin çöpünü boşaltmak.mutfak düzeni,bulaşıkları makinaya koymak..

patron istediğinde menemen yapmak.sucuk kızartmak:KK53::KK9:

siz olsanız dururmuydunuz yani.

ben dururdum ne var onları yapmakta maas da iyi:KK6:

X