- 16 Eylül 2009
- 14.267
- 9
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #2.141
sağol
daha şoku atlatamadım ..
yumurtlamama güzel herşey süper ,2 sene sonra böyle bi sorun çıkcağı kimin aklına gelr.
bi de ben doktorumu değiştim iiki değişmişim önceki bana bu testi yapmamıştı..
bu durumda olanlar için aşılama işe yaramıyormuş boşuna aşılama yaptırmışım iimi.
çok şükür bu doktor baştan yaptırdı herşeyi ,aşılama bile yapmadı bu testleri görmeden ..
dün çok kötydüm de bugün iiyim ama cumartesiye kadar nasıl vakit geçecek bilemiyorum ..
doktorla konuşmaya çok ihtiyacım var
şu an cocuk istediğinizi bilmiyordum canım, moralini bozma,bol bol dua et hakkınızda hayırlısı olsun nur topu gibi bebeniz olsun insallah
istemez olurmuyuz 2 senedir gezmedik yerimiz kalmadı ..
herşey süperdi bana eşime ayrıntılı bakıldı 1 aşılama yaptırdım tutmadı adımız sebepsiz kısırlıktı ..
demekki sebepsiz değilmiş..
siz de dua edin birbirimize dua edelim ..
çok zor çok ,ailemde herkes ilk ay hamile kalıyor bi ben varım bu durumda olan ..
bizim sınavımız da bu demekki ..
hiç bişeyden tat alamıyorum şuan..
zaman gecer sen hiç merak etme canım
hey gidi hey bende daha çoçuktum yarın birgün büyüyüp bir çoçumun isimini .cismini hayal etmezmiydim
e kim bilirdi ki ben ilk göz agrımı,ilk sevincimi kaybedecektim kim derdihiç aklıma gelmezdi böyle birşey yaşacagım
hayat işte ne oldum demeceksin,ne olacgım diyeceksin her zaman
evet senn durumun da kötü çok geçmiş olsun :
siz de baktırsanıza durumunuza bi sorun varsa tekrar aynı üzüntüyü yaşamazdın
ahh canım ya tabiki dua ederim insallah hersey yoluna girer
biz düşünmedik düşünmedik birkez heves ettik oda oldu hemen,şimdi cesaretimiz kırıldı.
hemde yaşımız daha erken acelemiz yok diye ilgilenmiyoruz canım şimdilik,eşimde korktu zaten bana birşey olcak diye,sıkıntılı günler yaşadık anlıcan.
herşeyi allah bilir birşey diyemiyorum canım.
eşimle gecen konuştukta gülerek bir dahamı denesek dedi tv baba oluyorum sevincini izliyince yok yok diyor sende o süreci kaldırcak güç yok diyor.
arkadaşının eşide benim gbi zayıfmış.düşük yapmış kız.ben gebeken eşime lan demiş seninkide benim eşim gibi düşük yapmaz inş.demiş şom agızlı :))
sonra onlar şimdi yine denemişler yine düşük..onu anlattı banada yok yok diyor:)
ben bu forumda okudum da 5 kez bile düşük yapan varmış.ne büyük acı.şimdilik böyle olmak bizim için iyi canım.yıkım zoranlatabildim mi
ben de yaşadım bu sıkıntıları senin kadar olmasa da tabiki ama tekrarlayan düşük kromozom bozukluğu demek ,yani tekrar tekrar aynı acıyı yaşamaktansa sorunu bilip ona göre davranmak daha ii olur diye düşünüyorum ...
senin yaşın küçük bekleyin biraz daha ama bence doktora gidin görünün bir sorun varsa çaresine bakarsınız ,evlat sahibi olup sürekli düşürmek en kötüsü bence ,çok zor bir durum ALLAH düşmanıma vermesin ..
hayırlısı olsun hakkımızda
inş. kanaman kesilir de beraber hamiş klrıztabi canım öyle tabi,benim daha kesik kesik kanama da denmez aslında var akan birşeyler bir biteydi bir buçuk ay oldu bitmedi sıkıldım be ya..
kızlar işle ilgili tarot baktırdım bakın ne çıktı
işte aşagıda kopyaladımsüper ya..
Günaydın hoş geldin.:)
Evet iş hayatın.Sevgili sabır taşı ; Sabrede sabrede çatlamışsın olarak gördüm seni bugün.'Huzurum kalmadı' şarkısını söyler gibisin.Ama bir anda malkoçoğlu gelecek ve seni bu nankör hayattan kurtaracak diyeyim.İşle ilgili çok güzel bir haberle gelecek hem de.Sonrasın da malkoç ve sen mutlu yuvanıza doğru gideceksiniz.Neyse Ciddiyetten çıktım ya adam gibi yorumlarsam;
Çok sabrettiğini ve sabrının kalmadığı görülmekte.Gerçekten huzurunu yitirip moralini çok bozuyorsun.Hava grubu bir bey tarafından iş ile ilgili bir haber gelecek sana.BU haber neticesinde istediğin şekilde iş olacak gibi duruyor.Bu iş üzerine mi olur yoksa başka iş üzerine mi olur bilemem ama Güçlü olacağın bir döneme giriyorsun.Ama yine de maddi olarak biraz sabretmen gerekecek.Elindekini kıymetini bilmelisin.Değerli çünkü o.İki kart sana haber var diyor.Bir aracı vesilesiyle.bir haber.Kişi kendisi direkt gelip söylemeyecek.Bakasını gönderecek ya da başka bir şekilde haberi iletecek.Bir de su yolu var size.Deniz yolunu geçerek bir yere gidebilirsin canım.Şimdi bütün bunların nasıl olacağını düşünüyor olabilirsin.Sana diyeyim ki hiç ummadığın kadar kolay olacak.
inş. kanaman kesilir de beraber hamiş klrıztabi canım öyle tabi,benim daha kesik kesik kanama da denmez aslında var akan birşeyler bir biteydi bir buçuk ay oldu bitmedi sıkıldım be ya..
Evet iş hayatın.Sevgili sabır taşı ; Sabrede sabrede çatlamışsın olarak gördüm seni bugün.'Huzurum kalmadı' şarkısını söyler gibisin.Ama bir anda malkoçoğlu gelecek ve seni bu nankör hayattan kurtaracak diyeyim.İşle ilgili çok güzel bir haberle gelecek hem de.Sonrasın da malkoç ve sen mutlu yuvanıza doğru gideceksiniz.Neyse Ciddiyetten çıktım ya adam gibi yorumlarsam;
Çok sabrettiğini ve sabrının kalmadığı görülmekte.Gerçekten huzurunu yitirip moralini çok bozuyorsun.Hava grubu bir bey tarafından iş ile ilgili bir haber gelecek sana.BU haber neticesinde istediğin şekilde iş olacak gibi duruyor.Bu iş üzerine mi olur yoksa başka iş üzerine mi olur bilemem ama Güçlü olacağın bir döneme giriyorsun.Ama yine de maddi olarak biraz sabretmen gerekecek.Elindekini kıymetini bilmelisin.Değerli çünkü o.İki kart sana haber var diyor.Bir aracı vesilesiyle.bir haber.Kişi kendisi direkt gelip söylemeyecek.Bakasını gönderecek ya da başka bir şekilde haberi iletecek.Bir de su yolu var size.Deniz yolunu geçerek bir yere gidebilirsin canım.Şimdi bütün bunların nasıl olacağını düşünüyor olabilirsin.Sana diyeyim ki hiç ummadığın kadar kolay olacak.
inş. kanaman kesilir de beraber hamiş klrız
yok sen benden önce kal haiş canım
tam sana göre çıkmış heee ,ben de baktırayım bakalım bana ne çıkacak ,kime baktırdın bakayım
ooo süpermiş benim bile okurken içim umut doldu
nerden baktın netten mi bende bakayım
hayret tuuc bu topiği yalnız bırakmazdı ama ortada yok
kartları nerden secicez ben anlamadım,kargom geldi elbisem ve geceliğim cok beğendimm