- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
-
- Konu Sahibi PrincesaDeLosCielos
- #2.101
allah iyiliğini versin tuuucbanada hem gına geldi hem daral geldi çay yaptm onlara dedikodu yapıyoz
anam işyerinin anahtarından banada verdi bir tane patroneskidim ben demekki anladık burdan çıkış yok
aklımdan atmalıyım bu çıkış duygularını,
selamm
işten çıkmayımı düşünüyosun :26:
yok düşünmüyorum,gecen sıkılmıştım birşeye acaba mı dedim.ama aslında abartılcak büyük bir durum değildi.:44:
cmtsi pazar çalışma yokhafta içi 7 ye kadar .biraz zaman zor geciyor bazen çıkış7 ya
valla arada banada geliyolar kör şeytan diyo bırak git diye
senin çalışma şartların gayet güzel canım keşke bende cumartesi çalışmasam ama malesef çalışıyorum
hafta sonun iki tatil güzelliği hatrına zaten ,gerci nankörlüğü etmiyim rahatımda allaha şüküür iş bakımdan boş vakitlerim oluyor
evli olunca cmtisi zor evet ya..gerci ben çoçukkende sevmezdim cmtsi olan işleri.
benim sabah 9 senin kaç?
bende rahatım ama birde cumartesi izinli olam ne güzel olacaktı
herşeyi pazar gününe sığdırmak zorunda kalıyorum valla temizlik felan bazen cumartesi akşamdan yapıyorum ama yinede pazar gününe farklı işlerim oluyo
aslında en güzel meslek öğretmenlik galiba 8 ay çalış 4 ay tatil yap ohhhhhhhhh misssssssssss :103::103::78:
hayret tuuc bu topiği yalnız bırakmazdı ama ortada yok
bende 8 gibi evde oluyorumoff birde 7.30 mu varkaçta evde oluyorsun .ben skize çerek kala oluyorum.
evet mesela ben mesela hafta sonundan bir günüm sadece temizlik oluyor ı-sonra gezme falan kafam rahat düşünebiliyorum
6da paydos ediyor o
bende 8 gibi evde oluyorum
ben kendime vakit ayırmanın çaresini buldum ama akşamdan yapınca pazar günüde benim oluyo
tabikide çalışan bayansan öyle yapıcam yavrum..ben başladım mı 1 buçuk saatte bitiyor en fazla..bir yerler .birde toz alımı o kadar.onun dışında birşey yok.
çamaşırları hemen cuma akşamından atıyorum makinaya ,asıyorum sonra.bulaşık makinasını da öyle hallediyorum
misafir gelince tabi ağırlaşıyor,karışıyor herşey
hııımmmmm onun işi daha güzelmiş