Çatlaklar Adası :D

anam işyerinin anahtarından banada verdi bir tane patron eskidim ben demekki anladık burdan çıkış yok

aklımdan atmalıyım bu çıkış duygularını,

valla arada banada geliyolar kör şeytan diyo bırak git diye
senin çalışma şartların gayet güzel canım keşke bende cumartesi çalışmasam ama malesef çalışıyorum

valla arada banada geliyolar kör şeytan diyo bırak git diye
senin çalışma şartların gayet güzel canım keşke bende cumartesi çalışmasam ama malesef çalışıyorum

hafta sonun iki tatil güzelliği hatrına zaten ,gerci nankörlüğü etmiyim rahatımda allaha şüküür iş bakımdan boş vakitlerim oluyor

evli olunca cmtisi zor evet ya..gerci ben çoçukkende sevmezdim cmtsi olan işleri.

bende rahatım ama birde cumartesi izinli olam ne güzel olacaktı
herşeyi pazar gününe sığdırmak zorunda kalıyorum valla temizlik felan bazen cumartesi akşamdan yapıyorum ama yinede pazar gününe farklı işlerim oluyo
aslında en güzel meslek öğretmenlik galiba 8 ay çalış 4 ay tatil yap ohhhhhhhhh misssssssssss :103::103::78:

off birde 7.30 mu var kaçta evde oluyorsun .ben skize çerek kala oluyorum.

evet mesela ben mesela hafta sonundan bir günüm sadece temizlik oluyor ı-sonra gezme falan kafam rahat düşünebiliyorum

off birde 7.30 mu var kaçta evde oluyorsun .ben skize çerek kala oluyorum.

evet mesela ben mesela hafta sonundan bir günüm sadece temizlik oluyor ı-sonra gezme falan kafam rahat düşünebiliyorum
bende 8 gibi evde oluyorum
ben kendime vakit ayırmanın çaresini buldum ama akşamdan yapınca pazar günüde benim oluyo
6da paydos ediyor o

hııımmmmm onun işi daha güzelmiş

ben kaçtım iyi akşamlar tatlım

İki gündür yoktum kaynatmışsnınız gene hatunlar :)

Nasıslın bakam gününüz hayrolsun :) Gerçi daha kimse yok ama olsun açılışı ben yaapayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…