Çatlaklar Adası :D

jaleda dün tüm söylediklerimi geri alıyorum:KK14: akşam çıkarken diğer patron demez mi,dokuza çeyrek kala gel diye..

he dedim gectim ama kıl oldum..baştan söyleseydiniz belki kabul etmezdim ben saat çıkış 7yi göze almazdım allaa..

birde bana dedi sabah kaçta geldin 9da dedim.bn 9da burdaydım diyor,halbuki ben saatime bakım dakik geliyorum..

beni ayakta uyutmaya çalışıyor sanırım.gec kalmıyorum ki sen bana neden öyle söylüyorsun.hemde ben neden 15 dakkikamı sana neden vereyim ki be insan. saçmalık ya.

iş başvurularıma başlıyorum kızlar, 6 aylık falan olmuş olucam.ideal değilmi bir işten çıkmak için..

bu arada herkese günaydın:KK3: iyi çalışmalar:KK3:

jaleda dün tüm söylediklerimi geri alıyorum:KK14: akşam çıkarken diğer patron demez mi,dokuza çeyrek kala gel diye..

he dedim gectim ama kıl oldum..baştan söyleseydiniz belki kabul etmezdim ben saat çıkış 7yi göze almazdım allaa..

birde bana dedi sabah kaçta geldin 9da dedim.bn 9da burdaydım diyor,halbuki ben saatime bakım dakik geliyorum..

beni ayakta uyutmaya çalışıyor sanırım.gec kalmıyorum ki sen bana neden öyle söylüyorsun.hemde ben neden 15 dakkikamı sana neden vereyim ki be insan. saçmalık ya.

iş başvurularıma başlıyorum kızlar, 6 aylık falan olmuş olucam.ideal değilmi bir işten çıkmak için..

bu arada herkese günaydın:KK3: iyi çalışmalar:KK3:

günaydın canım hayırdır ne oldu ya? 6 ayı doldurucam diyosun yani :KK76:

hayırlısı olsun canım ,bende maksimum haziran sonuna kadar çalışıp ayrılıcam burdan kafama göre bir iş bulana kadarda calışmıycam insallah:KK12:

hayırlısı olsun canım ,bende maksimum haziran sonuna kadar çalışıp ayrılıcam burdan kafama göre bir iş bulana kadarda calışmıycam insallah:KK12:

çalışırken iş bulmk daha cazip.hadi bakalım bende hazirana kadar şartları güzel bir iş bulurum inş.

kesinlikle ssk deneme olan yere girmicem:KK43:

benim birde burda öglen saatim yok,dışarı bile çıkmıyorum.zaman çok zor geciyor.buda sıkıcı bir durum.

hem yol,yemek yok.tatmin etmiyor malesef:nazar:

artık ssk deneme mi kaldı ilk günden başlatmaları lazım sigortanı:KK34:

sorma canım benim başıma geleni 2 ay dediler,3 ay gectikten sonra yaptılar..e kardeşim 3 deseydin kabul etmezdim.hatta 1.2 ay diye yuvarlamıştı..

bende ha şimdi ha şimdi derken yalan oldum ve hakkım yendi resmen:KK5:

adaletmi bu :KK50: buda bana ders oldu:KK31: şuan tek üzldüğüm boş gecen ssk günnlerim:KK31:

Son düzenleme:
çalışırken iş bulmk daha cazip.hadi bakalım bende hazirana kadar şartları güzel bir iş bulurum inş.

kesinlikle ssk deneme olan yere girmicem:KK43:

sorma canım benim başıma geleni 2 ay dediler,3 ay gectikten sonra yaptılar..e kardeşim 3 deseydin kabul etmezdim.hatta 1.2 ay diye yuvarlamıştı..

bende ha şimdi ha şimdi derken yalan oldum ve hakkım yendi resmen:KK5:

adaletmi bu :KK50: buda bana ders oldu:KK31: şuan tek üzldüğüm boş gecen ssk günnlerim:KK31:

günahları onların boynuna her gecen gün boşa gidiyor benimde 1200 gün civarı ssk var:KK34:

hoşgeldin delikız nerelerdesin hayırdır neden sıkkın canın?
hb..
ya bizim kromozom testimiz çıkacaktıya ,çıktı ve bende kromozom bozukluğu var gebe kalamama nedenim buymuş ..doktor telle aradı konuştuk ama ayrıntılı konuşmayı cumartesi yapacağız..
kromozom bozukluğu düşük ya da döllenememe sorunu yaratıyormuş ..
doktor zaten şaşırdı hiç düşük yapmamışsın diye..
genelde benim durumumda olanlar 3-4 düşük yaşıyorlarmış ..
belki de içerde tutundu da adetle düştü bilemiyoruzki ..
neyse işte cumartesi ayrıntılı konuşacağız ama doğal yolla sağlam kromozomlu yumurtaya denk düşme ihtimali uzun sürermiş ,yani doğal yoldan da kalırsın ama çok uzun sürer ya da düşük olur dedi ..
tüp bebek yaptıracağız ..onda kromozomu bozuk olanları eleyip sadece sağlam olanları koyuyorlarmış ..
2 yıldır sebepsiz dendi şimdi çıktı ortaya demekki bundanmış ..:KK14:

hb..
ya bizim kromozom testimiz çıkacaktıya ,çıktı ve bende kromozom bozukluğu var gebe kalamama nedenim buymuş ..doktor telle aradı konuştuk ama ayrıntılı konuşmayı cumartesi yapacağız..
neyse işte cumartesi ayrıntılı konuşacağız ama doğal yolla sağlam kromozomlu yumurtaya denk düşme ihtimali uzun sürermiş ,yani doğal yoldan da kalırsın ama çok uzun sürer ya da düşük olur dedi ..
tüp bebek yaptıracağız ..onda kromozomu bozuk olanları eleyip sadece sağlam olanları koyuyorlarmış ..

üzülme canım:KK48:

allah büyüktür dua et:26:

üzülme canım:KK48:

allah büyüktür dua et:26:

sağol:KK19:
daha şoku atlatamadım ..
yumurtlamama güzel herşey süper ,2 sene sonra böyle bi sorun çıkcağı kimin aklına gelr.
bi de ben doktorumu değiştim iiki değişmişim önceki bana bu testi yapmamıştı..
bu durumda olanlar için aşılama işe yaramıyormuş boşuna aşılama yaptırmışım iimi.
çok şükür bu doktor baştan yaptırdı herşeyi ,aşılama bile yapmadı bu testleri görmeden ..
dün çok kötydüm de bugün iiyim ama cumartesiye kadar nasıl vakit geçecek bilemiyorum ..
doktorla konuşmaya çok ihtiyacım var :KK43:

hb..

şu an cocuk istediğinizi bilmiyordum canım, moralini bozma,bol bol dua et hakkınızda hayırlısı olsun nur topu gibi bebeniz olsun insallah:emir_bebek:

X