- 4 Haziran 2023
- 7
- 4
- 26
- Konu Sahibi DemirAyle777
Kızım 16 yaşında vücudunda mor ve beyaz çatlaklar var.Krem falan işe yaramıyor 45 kilodan bi anda 60 kiloya çıktı.Şuan 55 kilo.Krem falan veriyorlar yada yağ ama işe yaramıyor.En etkili yol nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Catlak estetikle de gitmez. Belki hafifler, beyazlamis catlaklar kalicidirAnladım teşekkürler kafasına takıyor 18 yaşına gelsin yaptırsın ozaman cevap için teşekkürler. Hayırlı günler
Annem doğumdan kalma çatlaklarına işlem yaptırdı 3 ez farklı güzellik merkezlerinde. Sonuç sıfır. Asla gitmiyorlar. Benim de var güneşlenince koyulaşıyor ve yok oluyor tek kamuflajım oAnladım teşekkürler kafasına takıyor 18 yaşına gelsin yaptırsın ozaman cevap için teşekkürler. Hayırlı günler
Annem doğumdan kalma çatlaklarına işlem yaptırdı 3 ez farklı güzellik merkezlerinde. Sonuç sıfır. Asla gitmiyorlar. Benim de var güneşlenince koyulaşıyor ve yok oluyor tek kamuflajım o
Benim de memede 1 kac dal var. Guneslendikce gitmiyor, aksine daha cok beyaz kaliyor. Ten de brozlasinca sanki jilet atmis gibi duruyor. BerbatYaa, benim bacaklarda var sadece. Güneşlenince ben bronzlaşıyorum çatlaklarım iyice beyazlaşıyor
Benim de memede 1 kac dal var. Guneslendikce gitmiyor, aksine daha cok beyaz kaliyor. Ten de brozlasinca sanki jilet atmis gibi duruyor. Berbat
Ay ben şanslıyım o zaman. Bronzlaşınca onlar da kararıyoor.Yaa, benim bacaklarda var sadece. Güneşlenince ben bronzlaşıyorum çatlaklarım iyice beyazlaşıyor
Ben hic kafaya takmiyorum, mememde 13 15 yasinda bile vardi. Dogum yaptigim halde benim de gobegimde 1 tane yok. Harita gibi goze gelmedigi surece sikinti yok(((((((( allahtan karnımda yok, üzülürdüm
Ay ben şanslıyım o zaman. Bronzlaşınca onlar da kararıyoor.
Ben hic kafaya takmiyorum, mememde 13 15 yasinda bile vardi. Dogum yaptigim halde benim de gobegimde 1 tane yok. Harita gibi goze gelmedigi surece sikinti yok