- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde çok moralim bozuk kızlar. Günlerdir içime attım ama bugün patladım
neyin var bebeim ne oldu :26:
tugcemm
hoşgeldin sana nolduu
annenle neden aranız kötüAnnemle aramız çok kötü günlerdir konuşmuyoruz. Evde yapayalnızım sanki. Çok canım acıyor
Sınava 2 hafta kaldı ve ben çalışamıyorum artık adam akıllı kitabı elime alıyorum olmuyor olmuyor...
O yok yanımda 17 gün oldu tek kelime etmedi bana unuttu gitti hiç bunu yapmazdı ayrı olsakta sesimi duymadan duramazdı Her gece kabuslarla uyanıyorum yatakta kıvranıyorum acıyla öyle uyuyorum kendimi berbat hissediyorum.
Allah'a sığındım ne olur bana güç versin dayanamıyorum
Annemle aramız çok kötü günlerdir konuşmuyoruz. Evde yapayalnızım sanki. Çok canım acıyor
Sınava 2 hafta kaldı ve ben çalışamıyorum artık adam akıllı kitabı elime alıyorum olmuyor olmuyor...
O yok yanımda 17 gün oldu tek kelime etmedi bana unuttu gitti hiç bunu yapmazdı ayrı olsakta sesimi duymadan duramazdı Her gece kabuslarla uyanıyorum yatakta kıvranıyorum acıyla öyle uyuyorum kendimi berbat hissediyorum.
Allah'a sığındım ne olur bana güç versin dayanamıyorum
annenle neden aranız kötü
canım su aralar hayatında herşey üstüse geldi yaa.sınav stresi bir yandan annenle aran kötü o aramıyor falan derken
her zaman o arardı diyorsun belki bu sefer senden bekliyordur. sen arasan.
canım sende tamamen bitmedi mi ki o dönmesini mi bekliyorsun :26: sen şimdi görmesen de bundaki hayrı belki sizin için hayırlısı budur niye eziyet ediyorsun ki kendine
Alnına yazılan o değilse öldürsende kendini olmaz ki sen Allahtan gelene razı olki yaralarını çabuk iyileştirsin ben şimdi çıkmam lazım yarın yazarım uzun uzun üzme kendini nolur iyi geceler öptüm
şu sınavın hayırlısıyla bi geçse emin ol daha iyi olacaksın dua edeceğim sana tugcemmAnnemlede 2-3 aydır sürekli kavga ediyoruz öyle belli bi sebebi yok ama derslerden dolayı baskı yapıyor ruh halim iyi değil benim sabretmeye çalışıyorum şu sınav geçsin bi diyorum başka bir şey çıkıyor.
Sınavda berbat geçicek diye korkuyorum bide 2. senem...
Canım bir sürü şey oldu o olanlardan sonra araması gereken kendini affettirmesi gereken kendisi. Ben çok acı çekiyorum bide beni unuttuğunu görünce
şu sınavın hayırlısıyla bi geçse emin ol daha iyi olacaksın dua edeceğim sana tugcemm
canım benim neyin var ne vicdan azabın var şimdi de derdine ortak olalım :26:
Anlatsana lan biz burda neciyizNe oldu??
Canım ne oldu ki anlat rahatla biz her zaman yanındayız...
prett ben geldim şimdide sen yoksun len
kuzumm gece gelemiyorum malum sabah erken kalkıp işe gidiyorum :26:
Canlarım ya anlatabilceğim bişey değil hatalar pişmanlıklar işte
Tamam beyincim ya bizim modem düzgün olsa gelirim hep ama kabloludan giriyorum işte sabah da evde pc olmuyo
Tuğçem kuzum ya üzülmemeye çalış bak sınava az kaldı annen senden fazla stres yapıyodur şimdi ondan üzerine çok geliyodur
Seninkini de 2 haftalığına çıkar aklından. Madem affettirmesi gereken o ve sesi çıkmıyo, sınavına 2 hafta kaldığı halde hala üzüyo bence sınava kadar bari düşünmemeye çalış
Selaaaaaaaaaaam
selam deyip gidiyorsun the beynim nasıl sohbet edebilirik beyle olmiir bak