- 12 Mayıs 2012
- 3.192
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ney lann
Bu ney lann
Ee senin neden canın sıkkın bebişim :26:
Pretimm Tuğçemm Beynimm Esmerimm Sagomm
Kuzularım ya içim daralıyo. Korkularım var vicdan azabım var psikolojim hiç iyi değil. Fırsat bulsam hemen gelicem ama gece geliyorum işte o zaman da siz olmuyosunuz
Anlatsana lan biz burda neciyizNe oldu??Pretimm Tuğçemm Beynimm Esmerimm Sagomm
Kuzularım ya içim daralıyo. Korkularım var vicdan azabım var psikolojim hiç iyi değil. Fırsat bulsam hemen gelicem ama gece geliyorum işte o zaman da siz olmuyosunuz
Anlatsana lan biz burda neciyizNe oldu??
Tamam ben konuştum onunla.Çıkması gerekiyodu acil çıktı.Önemli bişeyi yok,Sevdiği askerde ya o psikolojide o da daralıyor sıkılıyor sürekli.Bu da geçer,insan nelere alışmıyor kiçıktı yav merak ettim
Ay balım kusura bakma gerçekten şimdi görüyorum bunu. :26:
Ya benim içim sıkkın sadece öylesine.
Okuldan falan bıktım içim sıkıldı buralardan bıktım..
Şüca'mın yüzüne hasret kalmaktan bıktım.
Bu yıl Şüca'm bu şehirden gidiyor biliyor musun?
Göremeyeceğim onu artık..
Tamam ben konuştum onunla.Çıkması gerekiyodu acil çıktı.Önemli bişeyi yok,Sevdiği askerde ya o psikolojide o da daralıyor sıkılıyor sürekli.Bu da geçer,insan nelere alışmıyor ki
Kızlar, istifa ettim
Merhaba kizlar cok moralim bozuk offfff
En yakın arkadaşım bir erkek ve gerçekten de kardeş gibiyiz özellikle son birkaç aydır arkadaşlığımız çok ilerledi herseyi birbirimizle paylaşır dertleşir olduk. Ama dışarıda ne birbirimizin koluna girmişliğimiz var ne de başka birşey. Ne kadar yakınsak o kadar da mesafeliyiz birbirimize. Ama yine de bazı bizim arkadaşlığımızı çekemeyenler bizim güya sevgili olduğumuzu ima ediyorlar cok yakınsınız daha az görüşün diyorlar.
En yakın arkadaşım olunca bu bahsedilen kişi, çok moralim bozuluyor. Çok yakın arkadaşlarımız var onlar bizi biliyor ne kadar iyi arkadaş olduğumuzzu biliyor ama bizş sadece uzaktan tanıyanlar içimizi bilmeyenler de aklına geleni söylüyor. Yeter artık ya. :43 :
Kimi ne ilgilendirir ki bizim arkadaşlıgımız.
Ay balım kusura bakma gerçekten şimdi görüyorum bunu. :26:
Ya benim içim sıkkın sadece öylesine.
Okuldan falan bıktım içim sıkıldı buralardan bıktım..
Şüca'mın yüzüne hasret kalmaktan bıktım.
Bu yıl Şüca'm bu şehirden gidiyor biliyor musun?
Göremeyeceğim onu artık..
ne biilim ya beğendim birden
zaten rüyamda da görmüştüm 2. soyadın kaya diyorlardı tanımadığım birileri