- 25 Mart 2010
- 6.843
- 421
Hoşgeldiniz
Dermanınız bende değül,çünkü ben de mutlu değilim
Sogopam sen de varsa bişeyler dökül lan
Dermanımız Rabbimizde...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldiniz
Dermanınız bende değül,çünkü ben de mutlu değilim
Sogopam sen de varsa bişeyler dökül lan
Oğlum onu biz de biliyokDermanımız Rabbimizde...
Oğlum onu biz de biliyok
Varsa önerilerin öner kıza
Ne yani aşk baş mı ağrıtır ne demek isitiyon aç bağalım,biz de tecrübe edinmek istiyozarkadaş aşk istiyor bellki ağrısız başını ağrıtmak istiyor ne diyebilirim ki olum
mutsuz olduğunu sanıyor aşk yokken hayatında yaşı kaçtır başka ne derdi var demeden gitti ne diim şimdi ben hı
Ne yani aşk baş mı ağrıtır ne demek isitiyon aç bağalım,biz de tecrübe edinmek istiyoz
evet lan kız gitii:44:kaçırttık mı ne
Oğlum bu zamanda görücü usulüyle olan evlilikler mi kaldı,,eskide kaldı onlar:2::2:görücü usulünü tercih edin kızlar böyle Allah korkusun olan birisini bulunca direk evlenin sevgili olmayın
pretty benim psikolojim bozuk kuzum kız kaçmıştır tabi
Oğlum bunu biliyoz
Oğlum bu zamanda görücü usulüyle olan evlilikler mi kaldı,,eskide kaldı onlar:2::2:
Direk evlilik de olmaz,iyice ölçüp biçmeden karşındakini evlenirsen hemen aynı hızda da boşanırsın kzuum:2::2:
Oğlum niye psikolojin bozuk:44:Sen de aşk yok aşk olmayınca insanın başı rahat oluyodu hani
Oğlum bunu biliyoz
Oğlum biri gider öteki kapını çalar amannçok şükür rahatım pret yaşadıklarım etkiledi beni çok ama iyiyim şükür
ben görücü usulü istiyom arkadaş
Oğlum biri gider öteki kapını çalar amann
Oğlum çoh beklersin sen görücüleri
Bul birini evlen
Oğlum böyle diyenden kokacaksın demişleryok balım istemiyorum evlilik falan zamanı gelince yazılmışsa olur ama istemiyorum hiç kimseyide evlenmeyide
ben şunu istiyorum prett Eki Görüntüle 653358
Oğlum kısmetim kapalı,talibim yokkisen git evlen la bana niye diyon hı
Oğlum böyle diyenden kokacaksın demişler
Oğlum canım çekti salah mısın yaa
Oğlum kısmetim kapalı,talibim yokki
Bana dua oku teyzeee19 yaşındayım nisanda 20 olcam inşEVde kaldım la tamma anladıksana dua ederim açılır inşallah bebeim :) sen kaç yaşındaydın :26:
Bana dua oku teyzeee19 yaşındayım nisanda 20 olcam inşEVde kaldım la tamma anladık
Oğlum o zaman niye burda herkeş baa evde kalmış Pret,Alah koca virsin Pret diyolarEvde kaldım işteeekız yok ne evde kalması yaşın güccük daha bende 10 gün sora 21 olcam doğum günü pastası yap bana kendi ellerinle