- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
Evet canım öyle oldu biraz ama nasıl gidiyor son hazırlıklar tamam mı sınav için :26:
Çok çalışamıyorum kuzum çaba gösteriyorum ama istediğim gibi değil yani. Bakalım ne olucak çok bunaldım artık.
Senin nasıl ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım öyle oldu biraz ama nasıl gidiyor son hazırlıklar tamam mı sınav için :26:
Çok çalışamıyorum kuzum çaba gösteriyorum ama istediğim gibi değil yani. Bakalım ne olucak çok bunaldım artık.
Senin nasıl ?
Bende o şekilde bitanem ilk başlardaki çalışma performansım kalmadı..
2. yılım olunca daha bi bunaltı geldi bilemiyorum yani tatlım..
Peki enişteyle naptınız?
Aynen benimde öyle bitanem artık olduğu kadarıyla diyorum hayırlısı olsun.
2 hafta oldu ben ayrıldım oda bi kaç bişey dedi 2 gün sonrada kuzenimle ilgili bi durum vardı ondan aradı başkada konuşmadık.
Peki bişey demedi mi ayrılmanız hakkında hayır falan bırakmam seni falan..
Off kuzum ya siz ayrılamazsınız yani bütünleşmiştiniz artık. Aklım almıyor inan ki. Ama hakkınızda hayırlısı olsun tatlım. İnşallah çok mutlu olursun
Bende öyle düşünüyordum bebeğim ama değilmiş herhalde. Seviyorsa o düşünsün ben hiçbir şey yapmam artık.
Sağol kuzucum
[video=youtube;pvONoQRrgLU]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=pvONoQRrgLU[/video]
Sogopam miraba,Tuğçe küçüğüm miraba,napıyonuz
Oğlum senin de işin gücün oyun oynamak,sıkılmıyon mu lamerhaba kuzum valla oynuyorum napiim sen napin bakim
Oğlum senin de işin gücün oyun oynamak,sıkılmıyon mu la
Ben de iyiyim,ama çok yorucu geçti bu günüm,Sözde pazar yatcaz
Oğlum senin de işin gücün oyun oynamak,sıkılmıyon mu la
Ben de iyiyim,ama çok yorucu geçti bu günüm,Sözde pazar yatcaz
ya of cok kötü hersey düzelsin kizlarrrr
Hoşgeldinizbide bisey sorcam ya hic mutlu degilim hani askta lazim napim yaaa