Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

haklısın canım ben kahve limon dışındakileri 3 haftadır uyguluyosun diye anladım yordum seni kusura bakma

haklısın canım ben kahve limon dışındakileri 3 haftadır uyguluyosun diye anladım yordum seni kusura bakma

yok estağfurullah.özellikle bunun için söylememiştim," aa canım çatlakların geçti mi ne uyguluyorsun" sorusunu bile bekleyecek kadar paronayak oldum inan bu yüzden baştan yazmak istedim.inşallah dermanını arayan herkes kendine yardımcı olacak birşeylere ulaşır çünkü nasıl stres yarattığını biliyorum bu tarz fiziki problemlerin..

Sagol canim bilgiler icin allah razi olsun :)))

geçer hiç takma hatta biraz önce annemle baktık florasan ışığında ama güneş ışığında çok fena belliydi en son geçmiş yok dedi ama beyaz beyaz vardı en belirginleri görnüyo sadece
Ay super ya senin adina cok sevindim darisi basimaa :) yarin tekrar yapiyorum:) cildim hala yumusacik ben cok sevdim kahve+limonu :)))

arkadaşlar bu kahve telvesiylemi oluyor yoksa kahveyi direk pişirmeden limonlamı karıştırıyoruz uygulayan arkadaşlar cevap verirse sevinirim. mesajıma cevap gelmiş teşekkürler....

Son düzenleme:
çok teşekkürler canım acaba selülitede iyi geliyormu sen denedinmi

canım kahve limon selülite de iyi geliyo benim çok az vardı şimdi yok onlara uygulamadım ama gtmişler annem arkadaşlarına da söylemiş kadının gelini çatlaklarına iyi geldiğini selilütlerine de iyi geldiğini sölemiş anneme yani bu siteden değilde başka yerden duyup uygulayanlarda memnun.

bende kendi kendime alınganlık yaptım sölediğinde çok haklısın hayatım madecassol tam olarak ne kanatmadan falan yazmışsın asit gibi bişey mi bide kaç liraya aldın

selülit için bi arkadaş önceden yorum yazmış aklımdayken yazıyım ama kimin yazdığı aklımda değil ilk sayfalardan bulup detayları sorabilirsiniz kahveyle limonu bacaklarına iyice yedirmiş streçle sarmış akşam yatmış öyle sabah kalktığında selülitlerinin geçtiğini görmüş.

geçer hiç takma hatta biraz önce annemle baktık florasan ışığında ama güneş ışığında çok fena belliydi en son geçmiş yok dedi ama beyaz beyaz vardı en belirginleri görnüyo sadece

kuboo nasılsın canım ne alemdesin

Gunaydin hahaha :) bugun tekrar yapacagim 3.gunum vucudum oyle pamuk gibi :)))) yirtiklarim bile artik eskisi gibi degiller yumusacik. Ben inaniyorum bu kahve+limon kurune 1 ayda gecmese bile 1 sene yapacagim yorumlarin hepsini okudum duzenli yapanlara faydasi olmus.

Kizlar bu arada argan diye bir yag var fasdan geliyor ben hollandada yasadigim icin fasli arkadaslarim cok ve evimin karsisinda faslilarin ekmekfirini var orda satiyorlar adam fasdan getiriyo taze , bi sitede okudum bunu fasli kadinlar yapiyormus once keseliyorlarmis yirtiklarin oldugu yeri sonra argan yagini suruyorlarmis ama bu yag cok kotu kokuyor o yuzden ertesi sabahi yikiyorlarmis. Faydasini goren cok. Ben belki alacagim bu yagi ve kahve+limondan sonra uygulcm. / bu arada bizim kuafor salonunda saclarada suruyoruz argan yagini serum yerine saci cok guzel besliyo, ve sac uzamasinada yardimci oluyor musterilerimizden biliyorum.
(Turkcem kit insallah beni anlamissinizdir) :)

,
bacım öncelikle tebrik ediyorum seni aziminden dolayı geçiceğinden emin olsam bende yılmadan günü gününe fazlasıyla uygularım vallahi .sorularıma gelelüm ; çatlakların kaç yıllıktılar ? ve çok derinmiydiler? madessolmu her neyse o kremi güneşli günlerde sürmek sıkıntı yaratırmıı ? ve o kremin kanser manser gibi yan etkisi olma ihtimali varmıymış hada iz bırakma gibi ? kullanan biri olaarak araştırmışsındır diye soruyorumda benim kilo alıp vermekten kaynaklanıyo çatlaklarım ve inanılmaz derinler yırtık yırtık. HAYIR ARKADAŞŞ 100 KİLO OLANLARIN BU KADAR ÇATLAĞI OLMAZ en sinir bozucusuda kolumda çok fazla ve dirseğime kadar geliyo yazın inanılmaz sıkıntıya giriyorum. nolur yardımcı ol bana hııığğğaaaa :,( viktorya sikrıt mankenlerine bakıp ağlıyorum hjasdka şaka şaka. 40yıl duacın olcam şunlar bi geççsinde. en kısa sürede cevabını bekliyoorr öpüyorum

Son düzenleme:

3 ayda falan geçiyomuş bacak arkasındakiler çok zor ya hep ortada olan bölüm

aynen ya bende sinir oluyorum benden kiloluların çatlakları benden az ben çatlak içindeyim onlarda ergenliğe girdi bende girdim bazı insanların vücutları çatlağa daha mı meyilli acaba mesela simdi bu geçiriyo gibi daha sonra tekrar oluşur mu kafamda hala soru işaretleri var

türkçenin neresi kıt deli gayet düzgün yazıyon işte

kilo almadan evvel benim etim inanılmaz sıkıydı hatta annem popomu falan sıkmaya çalışırken sıkamıyodu eli kayıyodu o derece kendime güzeel baksaydım şuan taş gibi bi vücudum olacaktı demekki şimdi yumuşak ve çatlaklarla dolu bi mayın tarlası... yok ya bence gittikten sonra bidaha çıkacak diye korkma ama hergün bebeyağıyla vücut losyonlarıyla nemlendirmeliyiz. vallahi geçsinde günde iki kere bile nemlendirmeye razıyım. sen şuan kaçıncı haftandasın ? madecassolda kullanıyomusun kahveyle birlikte ? ve çatlakların kaç yılıklar ?

Son düzenleme:
Sagol canim :)) oglen 3.seansimi yaptim hala bi degisiklik gormuyorum yirtiklarimda ama galiba gobegime cok bastirarak yaptim yara oldu biraz yarin tekrar yapacam. Bu arada sende de sivilce oluyor mu?

benim oluyodu böyle pütür pütür. millet pürüssüz oldu diyo ne asi bi cildimiz var bizim YAKICAM BU GEZEGENİ ARTIK!!! ve okadar bastırma ya amaç peeling yapıp ölü deriden arındırmak sağlıklı deriyi öldürmek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…