Çatlaklar Çatlak da Neymiş Torunum?

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri
kızlar benimde bacaklarımın arkasında çok çatlak var beyaz beyaz şort,elbise falan giymeye çekiniyorum.bu kahve-limon karışımını görünce ümitlendim ama olumsuz sonuçlarda gördüm.durum nedir,memnun kalanlar yazabilir mi?

Dün konuyu okudum,bugün gidip taze taze kahveyi çektirdim

3 saat önce uyguladım tüm vücuduma madem peeling görevi görüyormuş diyerekten

Kendim epey beyaz tenli olduğum için bildiğiniz arap bacılara benzedim

Ovalaya ovalaya iyice masaj yaptım,kahvenin tozlarını hissettirdim tenime,5 dakika da beklettim azıcık daha faydası olur diye.Güzelce yıkandım,yine bugün aldığım Rosense gülsuyunu süründüm.Fakat her yer kahve kokar oldu,banyo ve ben buram buram kahve kokuyoruz,3 saat oldu kapı pencere açık hala evde ağır bir kahve kokusu

Bütün vücudum yumuşacık oldu.Benim diz kapaklarımda çatlaklar vardı,fotoğrafını çektim hiç uygulamadan.Her 1 ay geçişinde de fotoğraflarını çekmeye devam edeceğim.

1 ay sonra aradaki farkı anlamak amacıyla fotoğrafları yayınlayacağım hanımlar,gözle görülür ispat istiyor insan çünkü.

İnşallah işe yarar

Hanımlar dün 2. kez uyguladım yine kahve-limon karışımını.Yalnız bu sefer sadece suyla bolca yıkadım,sabunlanmadım belki böyle daha iyi olur diye.

Vücudunuz bebek yağı sürmüş gibi hafif yağlı oluyor,neyse dedim sorun olmaz sanırım dedim aradan 1 saat geçmedi bende bir kaşıntı

Dedim herhalde işe yaradı ondan kaşınıyor,1 saat daha bekledim(bu arada sabunlanmadığım için bildiğiniz kahve kokuyordum),daha da rahatsız etti vücudumu alelacele bir duşa girişim var

Hemen güzeeeelce sabunlandım,dünya varmış dedim.

Bu arada cildimdeki çatlaklarda henüz bir değişiklik yok gibi ama daha 2. uygulayışım bu,sabırlı olmak lazım :26:

Yalnız cildim pürüzsüz ve ay gibi parlıyor(yanlış anlaşılmasın temizlikten parlıyor ),gözeneklerim falan temizlendi böyle.Özellikle yüzümde daha çok farketti

Hadi bakalım hanımlar,çatlak da neymiş

konu açılalı epey olmuş ,çatlaklarıma fazla kafa yormadığım için ben yeni görüyorum
ama tabiikide pürüzsüz bir cildim olsun isterim ,sayfalar biraz çok olduğu için hepsini okuyamadım
bordo_ruj sonucu yazmaya devam edersen çok memnun oluruz

kesin uygulayacağım sagol canıımm :) cok yararlı oldu..

kızlar bence iyi geliyo ama düzenli yapın derim peeling yapıp ölü deriyi soyuyor deri sürekli yenilendiği için düzelme sağlıyo bence ama takviye yapmak lazım kremle bepanthen,vazelin, bebe yağı fln hücre onarıcı bişeyle daha iyi olur birde soğuk duş yapın bende birden oldu kırmızı kırmızı sinirden ağladım resmen ara vermiştim kahve limona şimdi tekrar başladım bakalım geçicekgibi görünüyo ama inanıyorum:)

o kadar çok canım sıkılıyor ki bu çatlaklara bu ara iyice kafaya takar oldum.hafta sonu deniz kenarı bir yere gittim arkadaşlarım yanımda soyunuyorlar üstlrine değiştiiroyorlar bense hep çekiniyorum gizli saklı.. millet şortlar dekolte badiler giyiyior hiç birini giyemiorum kolumda bile var.artık depres oldum reesmen ünv yurtta kaldım çevremde bir çok insan var ama daha çatlağı olan kimse görmedim.kapatıcı krem filan da mı yok bunun belli olmasın yeter,, kahve limonda denedim hiç faydası olmuor silikleştirsin razıyımm benn evlenmek isstemiorum inanın..kolumda bacağımda belimde basenlerimde göğsümde her yeriim de var hem de derin derin neee yapcacağımm ben yaaayokk muu çaresiii bişiler söleyin.bir de hani fiziğim filan da düzgün her şey iyi ama aptall çatlaklar berabt görülmeyecek gibi az uz bir şey değil bütün vücut nerdeyse.bir de 24 yaşındayım ergenlikten kalma ayrıca kilo alıp vermeyle ilgili diorlar o kadar fazla da kilo alıp vermedip ki ben en fazla 3,4 kilo oynamıştır..şortumu badimi giyip çıkmk istyrum çok muu şey ,şort giyiorum sanki herkes bana bakıor gibi gelior bacakalrımı saklaama modunda dolanıorum offffffffffffffffffffffffff.

bu çatlaklar olmasa ne olur ki sanki. Bende 45 kiloyum ve sürekli kilo almaya çalışan biriyim geceleri cicibebe afalan yiyorum ama fayda etmiyor. Bu sıralar bacaklarımın arasında dizlerimde hafiften beyazlıklar çıkmaya başladı onun dışında çatlağım yok peki ben ne yapmalıyım. Yaptığım tek şey duştan sonra soğuk su etkisi yapıyorum üzerine nemledirici bunun dışında ne ypayım banada yardımcı olununz bu kahveyi denesem işe yarar mı daha çok yeni sonuçta benimkiler:44:

Canım evet kötü bişey gerçekten ama bu kadar üzme ya kendini herkeste var inan hem teknoloji okadar geliştiki illaki yakında tamamen yok etcek çözümler buluncaktır.bak kilodan değilse şekerine bir baktır derim bende insülin direnci var ve o yüzden olmuş derin ve kırmızı catlaklar daha doğum yapmadan hemde ama takmamaya çalışıyorum çünki cok az biyerde vardı okadar taktımki sonra başka 2 yerde daha oldu şükredelim ya elimiz ayağımız var diye ok teselli yani anlıycağın hem kahve limona devam et bence ben yapıyorum bak gör geçicek üzerinede bepanthen ooohh:))cillop olcazz ok inanmak cok önemli canımm..

uff bende sinir oluyorum ya ne geliyorsa hep kadınların başına ama de ki dünyaya bi daha gelsen? yine kadın olarak gelmek isterimyok çatlak yok patlak yok selülit kılcal damardı varisti sarkmaydı kokmaydı ay ne zor kadın olmak daha doğum yapmadan halimize bak gençliğe bak kızlar bence bunlar hepo aptal fastfoodlar yüzünden genetik de etkili tabi.annemde devar malesef bildiğin harita kadın tabi yaş da var haliyle annemde sağlıksız beslenmeden kaynaklanıyor zaten yeni nesil tembel herşey hazır şu anda bile pc başındayım insanı tembel yapan teknoloji,radyasyon, bi tarafa sağlıksız beslenme ve sonuç:çürük bir nesil..dikkat edelim kızlar !!!doğala yakın beslenmeye ,içtiğimz sudan yediğimiz ekmeğe kadar doğalını bulmaya çalışalım gelecekelrimize yaşlılığımza yatırım yapalım..çocukarımızın bize ihtiyacı olucak kendimiz sağlıklı kalalımki çevremize faydamız dokunsun de mi bu kadar nasihattan sonra limon kahve küründe 9.günüm bariz bir fayda görünce yazıcam neticeyi şimdi ne sölesem yanlış olur ama umarım işe yarar bu arada kızlar selülite çatlağa iyi gelmese bile bu peeling etkisne bayıldım ben 9 gündğr bacakalrım yumuş yumuş aşık oldum resmen sapık gibi elleyip duruyorum kendi kendimehoşuma gidiyo böle kayıyo kaymak gibiaman neyse gece gece öle işte en azından bu etkisi için demeye değer bu arada ben soğuk su tutuyorum sanki bacakalrım da hareketllik oluyo kan akışı hızlanıyo sanırım böle kıpır kıpırbir de kabal lifini şiddetle tavsiye ederim pürüzsüz yapıyo sivilce yada pürüz varsa ele gelen yok ediyoooo sağlıklı kalın...

inşşş ikucummm geçer ve bir çözümü bulunur artık. kahve limona devam ediorum .ama aynı hiç bir değişilik yok baya derinler onlar geçeceğini pek sanmıorum ama umut işte bakalım belki bir sürpriz olur ve geçer:) dün doktora gittim karboksiterapi yapıoruz baya silikleşir dedi .dermatoloji hem de diyetisyen uzmanıydı özel bir hastahenede en az 180 kilo vardı kendine faaydası yok bunun die de içimden geçmedi değil hani. göğüs ve kol ortalama 700 filan tutar onuşalım bir ara gel bakalım dedi. internette yorumları okudum kimse memnun deil hem can acıtıyormuş ben de vazgeçtim ayrıca çok da pahalı geldi açıkcası. çünkü sadece sağ kolumda 1 çizik var dikiş izi gibi ,öbüründe yok yani sadece ona ve göğüse çok fazla 700-800 tüm vücudu yaptırsam demek ne olur bilemiorum..

bir de ikucummm insilün değeri düşük olduğu için olmuş demişsin .peki onun çözümü var mı onun için ilaç filan kullanıyor musun bundan sonra olmaması için.

Ay yaptım az önce !!!Nie korkuyorsunuz süper bir peeling ister çatlak gidersin ister gidermesin valla süper oldu bir soyuldum kabardım kirler neyin herşey gitti yaa hapisaneden çıkmış gibi huahuhu:)))Hep kremle havuç yağıyla fln yanıyorumbanyodan sonr akrem sürüyordum derimin üstünde bir katman varmış sanki yarım mm gibi bişe soydu attı ovaladım soydum attım pisderiyi harika oldu batıklar iyileşti hem de 1 kere denemede Allah sağlıklı uzun ömürler versin cnm sana da babanneye de:)hayatımın sonuna kadar yapıp millete de yaptırıcam inanılmaz bir şeyy!!!işl çatlaklarda gider hemde sıfır maliyet yaa!!Herkes yapsın ben yıkadıktan sonra Bepantol sürdüm subazlı nemlendirici mükemmel oldu yaaaaa oleeeeeeeey

Ay yaptım az önce !!!Nie korkuyorsunuz süper bir peeling ister çatlak gidersin ister gidermesin valla süper oldu bir soyuldum kabardım kirler neyin herşey gitti yaa hapisaneden çıkmış gibi huahuhu:)))Hep kremle havuç yağıyla fln yanıyorumbanyodan sonr akrem sürüyordum derimin üstünde bir katman varmış sanki yarım mm gibi bişe soydu attı ovaladım soydum attım pisderiyi harika oldu batıklar iyileşti hem de 1 kere denemede Allah sağlıklı uzun ömürler versin cnm sana da babanneye de:)hayatımın sonuna kadar yapıp millete de yaptırıcam inanılmaz bir şeyy!!!işl çatlaklarda gider hemde sıfır maliyet yaa!!Herkes yapsın ben yıkadıktan sonra Bepantol sürdüm subazlı nemlendirici mükemmel oldu yaaaaa oleeeeeeeey

ben yazılanların çoğunu okudum, doğal bir şey olduğu için de denemekte sakınca görmedim.
herkesin dediği gibi gayet güzel bi peeling, yumuşacık oluyo bacaklarınız.
2 haftadır uyguluyorum. ama şöyle bi durum var;
sanki eskisinden daha çok belli oluyolar, bu kadar belirgin değillerdi sanki önceden.
kahve limondan sonra derinin yüzeyine mi çıktı çatlaklar acaba, ya da bu iyileşme belirtisi mi nedir anlamadım.
o kadar derin de değildi yani.

burda bu yöntemi kullanıp faydasını görenler , önce çatlakları belirginleştirdiğini daha sonra geçrdiğini söylediler, sabır sabır yani

mrb yeni gördüm tatlım mesajını,inşallh canım seninde kırmızı ve derin galiba zamanla hafiflicek artık hem belki yeni bişeyler cıkar inan gecen gün bişey araştırıyodum birsürü ünlünün çatlakları olduğunu gördüm hem de cok fena olmazsa resim koyarım scarlett jonhsan örnek..ve eğer su bahsettğin yöntemler işe yarasaydı bence ilk onların olmazdı hı belki hafifletir ama yinede güven olmaz bence yoksa yeterki gitsin 700 de verilir 1000 de 2000 de:))ya zaten sonunda ben bulcam bişey satıp köşeyi döncem okadar cok sorunlu bayan varki çatlak yönnden ki takılmıcak gibi diil tabi hele su photoshoplanmış fotoğrafları gözümüze gözümüze sokarlarken:)

bir de ikucummm insilün değeri düşük olduğu için olmuş demişsin .peki onun çözümü var mı onun için ilaç filan kullanıyor musun bundan sonra olmaması için.

canım ben doktora şikayetlerimi anlattım tatlı krizi işte sinirlilik kilo artışı fln direk bana kırmızımor yırtıklar oldu mu dedievet dedim hemen şeker yüklemesi istedi gizli şeker olabilir diye ki insülin direnci çıktı hafif düzeyde 6 aylık bi tedaviyle geçiyo bi ilaç var gluphone yanılmıyosam onu önerdi ama ben gebelik düşündüğüm için almadım diyet ve yürüyüş yapıyorum işte tatlıyı azalttım bu önemli ama işin bi diğer yönü de bilgin olsun belki okumuşsundur bi yerlerde ben baya araştırdım çinko eksikliğin varsa ne yaparsam yap yine olcak yine olcak o yüzden cilt için çinko kullanmak gerekiyo ben aldım başladım kafama göre ama sen doktora git bi baktır belki de düzeltir bile belli mi olur..bu çinko eksikliği göz sinir ucunda tiroid hormonlarında ki benim biraz sorunluydu düzelttim ilaçla beyin kalp daha tam hatırlayamıyorum düşünki kısırlığa bile iyiymiş ama tabi en önemlisi cilt üzerinde etkileri büyük c vitaminiyle alırsan elastik olur vücudun daha catlamazsın hemde sağlık için bi taşla iki kuş yani denemek te fayda var..

Canım aceleyle yazdım biraz karışık bozuk cümleler olmuş ama idare et ok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…