çatlağa çözüm

standartfit

başlangıç:107 güncel:87 hedef:70
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2018
318
221
genç kız olmaya yeni yeni adım atarken hızlı kilo alıp vermeler dolayısıyla vücudumda çatlaklar oluştu..
bunlar nasıl gider? önerebileceğiniz krem, jel veya başka bir şey var mı kızlar yıllardır vücudumdalar -kollarıma kadar çıktı en sonunda- ve rahatsız oluyorum artık.

At kestanesi kremi göğsümdeki çatlaklara sürdüm yaklaşık 1 aydır eskisi kadar gözüme batmıyor artık baya işe yaradı sanki ama tabiki tamamen geçmedi bir sürü şey kullandım pahalı pahalı kremler ama bu at kestanesinden umutluyum işe yarayacak gibi çünkü bir ayda görüntüsü hafifledi sizde deneyebilirsiniz hem zararsız bir krem

benim de göğüsümde var ama kendiliğinden zamanla az belirginleşti vücudumun diğer tarafları için kullanıcam teşekkür ederim eczanede var mı?

Arkadaşlar ilk önce buna bir açıklık getirelim çatlaklar tam olarak geçemez ama nerdeyse hiç olmamış gibi iyleştirmenin yolları var. Ben kendi ergenliğimin ilk yıllarında göğüsümde çatlaklarım olmuştu. Ben bunun için çeşitli kremler ve yağlar kullandım.Hatırlıyorsam ben lierac markasının phytolastil jelini ve eskiden ampul şeklinde olan ama şimdi serum halinde satılan leirac phytolastil solute kullandım. Ayrıca yağ olarak biooil ve sarı kanteron yağlarını kullandım. Bence bu özelikle lierac ürünlerini kullanmalısın. birazcık pahalı olabilir ama baya etkililer ve ayrıca soğuk duş çok etkili oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…