• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatı muayenesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Empatik
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Empatik

Ziyaretçi
Arkadaşlar doktor bu hafta içi çatı muayenesi için kontrole çağırdı.Doğum öncesi nasıl yapılıyor bu muayene endişeleniyorum, biraz bilgi verir misiniz?:sm_confused:

normal doğum yapacaksanız muhakkak yapılmalı benim yapıldığında çok dar ve düşük kanalımın olduğu ortaya çıktı normal doğum yapmamın benim ve bebeğim açısından sıkıntılı olacağı o zamana dek anlaşılmamıştı o yüzden iyi bişey endişelenmeyin öyle can yakacak bişey de değil biraz acıyo alttan eliyle muayene ediyo doktor ama hiç dayanılmayacak bişey değil bi anlık sakın korkmayın sakin gidin sıkarsanız daha çok acır hayırlı doğumlar şimdiden Allah bebeğinizi bir an önce kucağınıza almayı nasip etsin

Çok teşekkür ederim biraz rahatladım,

taşkın beyin eli çok hafif..benim kuzenimin doğumunu o yaptırdı..
anaklinikte mi yapacaksınız yoksa doğumevinde mi?her iki yere de gidiyor çünkü.hala.değilmi?

Bildiğim kadarıyla doğumevinden istifa etti.Ana klinikte yapıcam inşallah bir aksilik olmazsa kuzeniniz memnun kalmış mıydı?Hakkında iyi şeyler duydum ama insan ilk doğum olunca çok tedirgin oluyor,

slm canım hemşeriymişiz sana öncelikle hayırlı dogumlar dilerim taşkın beye hiç muayene olmadım fakat tanıyorum ama ben dogumevinde cemalettin tabak diye bi doktor var kendisi yaptırdı dogumumu çok espirili ve çok iyi bi doktor düşün yani dogum yaptırırken bile şaka yapmayı ihmal etmiyo çatı muayenesine gelincede bence sıkma kendini korkulcak bişey deil şekerim..

canım kasmazsan kendini bir şey yok
ben çatı bölgemde çok ağrı var diye gittim
hemen muayene etti doktor
çok kastım ve acıdı
sen kasma..

ben şubatta doğum yaptım o zaman doğumevindeydi hala.anakliniğede gidip geliyordu.
kuzenim ana klinikte yaptı doğumunu herşeyden çok memnun kaldı o.bu şekilde 3 kere daha doğururm dedi.ki canı çok tezdir onun..
sağlıklı doğumlar dilerim.

20 aralıkta gideceğim bende muayene için ama bugün gerek yok dedi bazıları.Doğum anında yapılmalıymış bu muayene ve de önceden yapıldığında riskli olabiliyormuş: benimde ilk kez başıma geliyor gebelik :) bakalım hayırlısı...

Back