canım hsg ne ? nasıl bişey? ilk defa duyuyorum da
hsg rahim içi film demek...ben anestezi almdan çektirmiştim de...
kateterle açıp bir ilaç enjekte ediyorlar renkli bir sıvı sonra da röntgen gibi bir şey çekiliyor rahminde sorun var mı yok mu bakılıyor işte.
çatı muaynesi okadarda zor biişey değil normal dogum beklediğim için 2 kere yapmıştı doktorum açılma durumuna bakıyorlar birde çatı darlıgı varmı diye bence bakılması çok iyi en azından çatı darlıgı varsa normal dogum yapamıycagınızı ögrenmiş olursunuz doktor eline eldiven takıyor ve bir yağ döküyor ilk biran acır gibi oluyor ama acımyor
:1shok: ayyy çok zor olmuştur..:1shok:
hsg rahim içi film demek...ben anestezi almdan çektirmiştim de...
kateterle açıp bir ilaç enjekte ediyorlar renkli bir sıvı sonra da röntgen gibi bir şey çekiliyor rahminde sorun var mı yok mu bakılıyor işte.
bende anestezisiz yaptirdim ve cikista bayildim cok kanamam oldu hic unutamam o gunu ....cok zordu icinde bomba patliyor sanki o ilaci basincli bir sekilde gonderdiklerinde birde aletler icerdeyken saga sola dondurmuslerdi beni filmi yanlardanda alabilmek icin..1 penseye benzer ince uclu bisey birde ilaci gonderdigi krater..onlar rahimdeyken saga sola dondum birde berbat biseydi....:çok üzgünüm: Allahim birdaha yasatmasin..
peki kendı doktorumuz baktıktan sonra bırde ebemı yapıyor catı muayenesi..doktor bana gecen dedı ebede bakıcak bende bakıcam dıye dogrumu?
benim ablam iki kez doğum yaptı,yengem doğum yaptı hiç çatı muayenesi olmamışlar.bende ilk kez duyuyorum :uhm: