Çatı muayenesi

Pandam35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2021
39
8
1
25
13+4 haftalık hamileyim doktor bugün muayanede vajinal ve spatula gibi birşeyle muayane etti ilk defa böyle birşeyle karşı karşıya kaldım kanamam vs yok çok korkuyorum bilgi verir misiniz sorun olur mu düşüğe neden olur mu bilginiz var mı deneyimli anneler veya bu durumu yaşayanlar

Düşüge neden olmaz ama neden öyle muayene etti ki?
Belki rahim uzunluğuna falan bakmıştır düşük olmaz korkma

Düşüge neden olmaz ama neden öyle muayene etti ki?
Belki rahim uzunluğuna falan bakmıştır düşük olmaz korkma
İnanin bilmiyorum korktugumu da belirttim ve resmen ağladım korkudan ilk hamileligim düşük oldu ve bu bebismde de gözümden sakınır oldum. Kulaktan dolma bilgiler var hep alttan muayene düşüğe sebep olur bebeğe zarar verir gibi aklımı yitircegim şuan dusunmekten

Bir şey olmaz. Kendini korkutup stres yapma. Söylemedi mi niye baktığını. Düşükte yapmışsınız belki bebeğin nerde tutunduguna iyice bakmak istemiştir ya da rahim uzunluğuna bakmıştır. Stres bebeğine de yansır mutlu ol

Rahim vajina anatomisine bakın. Çubuğu soktuğu yer vajina. Bebeginiz rahimde. Mümkün degil bebege dokunması. Dogrusunu ogrenin, kulaktan dolma bilgiler kafanızı mesgul etmesin.

Allah razı biraz daha stresten uzaklaştım şuan sayenizde Ben ağır işte çalışıyorum market işinde gün içinde belime şiddetli ağrı olduğunu ve kramplarim olduğu için acile gittim direk allttan muayeneye geç dedi

Sizin ve bebeğinizin sağlığı için işten ayrilsaniz iyi olur . Rahim boyuna bakiliyo ona göre dikiş filan atiliyo bişey olmaz olacağını sanmıyorum . Kanama lekelenme vs olursa sıkıntı oluyo . Biraz o işlemden sonra leke gelebilir onuda söylemişlerdir

O kulaktan dolma bilgilerden ben yaptiramadim 6-7ay alttan muayene .. en son devlet Hastanesi'nde testlerimi yapan yönlendiren doktor yapacağım dedi ,yapma diyemedim tabii ki hiç acımadı bile elden ele değişiyor demek ki korkma

Benmde cok fazla kasılmam vardı 14.haftada çatı muaynesi yapmstı ama sadece elle.
Herangi bir sorun yasamadm sonrasnda.
Sizdede olmaz inşallah diye umuyorum.
Kulaktan duyma seylere kafa yormayn zararlı bir işlem olsa doktorunuz yapmazdı dye dusunuyorm. Sağlıklı gebelıkler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…