Kızlar merhaba, dün çatı muayenesi sonucunda doktor çatımın basık olduğunu ama şimdilik normal doğuma engel olmayacağını, doğum sancıları başladığında belli olacağını söyledi. Bugüne kadar hep normal doğum istedim ve buna hazırlandım. Korkmadığımdan değil, daha hızlı toparlanirim diye. Ama normal doğumda çok zorlanmaktan, çok uzun sürmesinden, yırtığın kesinin dikişin çok olmasından, vajinanin çok genişlemesinden, hepsinden öte uzun süre sancı çekip son anda sezeryana dönmekten korkuyorum. Ama ya bunların hiç biri olmaz da kolay bir doğum geçirirsem diye düşünmeden edemiyor, direk sezeryan kararını kendime yediremiyorum. Buna toplum baskısı da neden oluyor tabiki.
Lütfen bana yorumlarınızla destek ve moral olur musunuz? İlk gebeliğim travma yaşamak keşke demek istemiyorum. Bana iyi kötü tecrübenizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
Lütfen bana yorumlarınızla destek ve moral olur musunuz? İlk gebeliğim travma yaşamak keşke demek istemiyorum. Bana iyi kötü tecrübenizi paylaşırsanız çok memnun olurum.