3 kiz kardesiz , 3.müzünde çatı dar malesef hatta bn çift rahimliyim sadece normal doğum Şansın zor dedi ď devlete görün birde sen para kopacak isteyen özel hastane çok bu aralarKizlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydir cocuk dusunuyoruz bugun doktora gittim bana catın cok dar senin cabalamanla yani normal yollarla hamile kalman zor dedi duydunuz mu boyle birsey lutfen yardim edin. Asilama falan dedi ama hemen ona bavruluyor mi ki ?
Doktora degilde bana anlatirsan iyi olur :)
Canım zaten meni akıp gelecek orada duracak hali yok. Bir kısmı içeri gider zaten. Yastık kullanmak fayda getirir. Onda bile spermler geri akacaktır. Çatı konusu sadece normal doğuma engel diye biliyorum ben de. Hamile kalamayışınız bununla direkt olarak alakalı değil bence. Doktorunuzu değiştirin. Sapık ruhlu bir adam gördüm ben sanki. Hamile olmayan bayana nerede görülmüş çatı kontrolü. Günahı boynuna kalsın benim tahminim vajinanıza dokunmak sokmak için bahane buldu. Sonra böyle bahane uydurdu. O doktora bir daha gitmeyinAllah bebeginizi size bagislasin. Elbette zor ama benim meni hemen akıp geliyor ne yatsam etsemde o yuzden tutmuyo sanirim
Erkek degildi yahu bayandi smear testi almak istedi darliktan alamayinca oyle dediCanım zaten meni akıp gelecek orada duracak hali yok. Bir kısmı içeri gider zaten. Yastık kullanmak fayda getirir. Onda bile spermler geri akacaktır. Çatı konusu sadece normal doğuma engel diye biliyorum ben de. Hamile kalamayışınız bununla direkt olarak alakalı değil bence. Doktorunuzu değiştirin. Sapık ruhlu bir adam gördüm ben sanki. Hamile olmayan bayana nerede görülmüş çatı kontrolü. Günahı boynuna kalsın benim tahminim vajinanıza dokunmak sokmak için bahane buldu. Sonra böyle bahane uydurdu. O doktora bir daha gitmeyin
İnsaalah cok tesekkur ederim sagolunn stress yapmiyorum aslinda bugun doktorun dediklerine sadece kafam takildio dısarı tasma herkesde olur hatta daha katı olan sıvı sızın vucudunuzdan daha ıncelmıs sıvılasmıs olarak cıkar vucut ısısından
30000000 sperm var
her ay yumurtlayıp yumurtlamadıgımız veya ayda belkı bırden fazla yumurtladıgımız bellı degıl
ovulasyon dıye bırsey var ama ben garantıye almak ıcın 3 gunde bı denedım
beslenmemı bıle ona gore duzenledım asla kafeın almadım kotu enerjıden arınmak ıcın kayınvalıdem cadısından bıle uzak durdum
cocuk calısmalarından sonrahemen ayaga kalkmadım 1-3 saat bekledım
esım ayaklarımdan tutup ayaga kaldırdı belımı hemen altına yastık koydum
bıde cocuk dıye dıye o ısı yaparsan tutmuyor gercekten romantık olun sekerım :) o esnada hamıle kalmak ıcın yapınca vucut hormon salgılıyor bu stres mı yapıyor neyse tutmuyor ne zaman aklından cıkıyo ozaman pat hamıle oldugunu goruyosun
en dogru zamanda en hayırlı evladı hedıye olarak konduracaktır karnına ınsallah
Afedersiniz bosalma olunca spermlet geri geliyo hemen altima yastik koymama ragmen bunu soyledim sonra alttan bakti ve normal yolla hamile kalamazsin spermler yukari gitmiyor olabilir dedi iste
smear testı kulak pamugu gıbı ınce bı cubukla alınırErkek degildi yahu bayandi smear testi almak istedi darliktan alamayinca oyle dedi
İnsaalah cok tesekkur ederim sagolunn stress yapmiyorum aslinda bugun doktorun dediklerine sadece kafam takildi
ince Birsey mi normal bi penisten kalindi ve haliyle alamadi girmedi ve canimin yandigida cabasismear testı kulak pamugu gıbı ınce bı cubukla alınır
esınızle ılıskı yasayabılecegınız genıslık ve derınlıkte olan bıyere
parmagını sokabıldıgı bı yere
cubuk mu sokamamıs
allahıııımmmmmm
sıkayet edın bence
sanslısınız ıyıkı dogumunuzu o kadın yaptırmayacak
allah elıne dusune yardım etsın ınsallah meslegınden olur ınsanlık kurtulur vallahı
Burada konustuktan sonra rahatladim zaten baska bi doktor ne diyecek en kisa zamanda gidecegim insaalahhıııcc kafana takma 4 ay gercekden cok yenı
ınsanlar senelerce mutlu haberı beklemek ıcın neler yapıyor
allahım ısteyen herkese nasıp etsın yarabbım , rabbım ol desın olsun en hayırlısı en guzelı.
sız hıc doktora takılmayın
vajınal ultrason kalın olurNe incesi kalin bisey sokma
ince Birsey mi normal bi penisten kalindi ve haliyle alamadi girmedi ve canimin yandigida cabasi
Netde dogumla ilgili cati darligi yaziyor sadece gebelikle ilgili hic bisey gormedimvajınal ultrason kalın olur
bu kadın napmıs ya
ben genc kızken bakıreyken bıle ıyılesmeyen asırı mantardan smear testı yaptırabıldım dusun
netde arastır ıstersen
ya rahım duvarını gormek ıcın bı alet var kelebek gıbı maşa gıbı nasıl dıyım spektrum sanırım onu yerlestırmeye calısmıs kendı becerıksızlıgınden canınızı yakmısNetde dogumla ilgili cati darligi yaziyor sadece gebelikle ilgili hic bisey gormedim
Isteo masa gibí seyi denedi yapamadi zaten darliktan sonra uzunn ucunda kamera olan varya onunla baktiya rahım duvarını gormek ıcın bı alet var kelebek gıbı maşa gıbı nasıl dıyım spektrum sanırım onu yerlestırmeye calısmıs kendı becerıksızlıgınden canınızı yakmıs
yada vajınal ultrason la bakmıs
kendınızı bırazda kastıysanız canınız ondan yanmıs
sızı yanlıs bılgılendırmıs
netde smear testı deyın gorceksınız ınce cubukdan bahseder
parmakla muayene ne ayak madem vajınal ultrasonla bakcaktı
ayyy doktor benı sınır ettı bazı ınsanlara allah beynı süs dıye vermıs vallahı
Kelin ilacı olsa basina surermis be canim..3 mayis 28 mayus 23 haziran adet tarihlerim bu ayki adet tarihim nedir lutfen yardumici olurmusunuz
Bilmiyorum ki baska doktora gidecegimbelki rahim ağzı da gerideyse o yüzden normal yolla hamile kalamassın tüp bebek şart demiş olabilir pek bilmem ama duydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?