• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

catı darlıgı cocuk olmasına engel mii

Tabiki hic bir insan böyle haberi almak istemez. Yani bende aglayip üzülürdüm. Gercekten insanlarin duygulari ile oynamaktir bu, hatta travma sebebi. Kesinlikle baska doktor bul. Burdaki kadinlar hatta seni bu konuda yardim edebilir. Yasadigin sehiri yaz, kim bilir orda yasayanlar sana tavsiyede bulunabilirler :)
Ya sabahtan beri ne hissettigimi bile bilmiyorum insan bi garip oluyor gozlerim doluyo geri topluyorum kendimi :( istanbul avrupa yakasinda oturuyorum iyi bir doktor tavsiye eden olursa coom sevinirim

Çatı muayenesi hamileyken yapılmıyor mu?
Gebelik dışı yapıldığını ilk kez duyuyorum.

Catı muayenesi degil sırf attan baktı ve catın cok dar hatta iliskiye nasil giriyorsun sen bile dedi
Afedersin çatı muayenesinde bayağı doktor içeriye sokuyor parmaklarını. Bence sem boşver o doktoru, başka doktora git. Bu doktorun dediklerini de sorarsın hem.

eger koskoca doktor bukadar sacmalamıssa baska doktora gorunun lutfen
benımde catım cok dar sımdıden yuzde 99sezeryann
bu asla hamıle kalmaya engel degıl.
4 aydır dusunuyımussunuz daha cok yenı 4 ay ıcın asılama demek sızı tıcarı gelır olarak goruyor demek
1 yıldan once tedavı uygulanmıyor yahu korunmasız hele bı devam edın de

Afedersiniz bosalma olunca spermlet geri geliyo hemen altima yastik koymama ragmen bunu soyledim sonra alttan bakti ve normal yolla hamile kalamazsin spermler yukari gitmiyor olabilir dedi iste
doktor en süzmesinden
ben ona anlatırım nasıl hamıle kalınıyormus ögrensın doktorcagız yazık :D

eger koskoca doktor bukadar sacmalamıssa baska doktora gorunun lutfen
benımde catım cok dar sımdıden yuzde 99sezeryann
bu asla hamıle kalmaya engel degıl.
4 aydır dusunuyımussunuz daha cok yenı 4 ay ıcın asılama demek sızı tıcarı gelır olarak goruyor demek
1 yıldan once tedavı uygulanmıyor yahu korunmasız hele bı devam edın de
Kesinlikle folikasit ve bi kac ilac daha verdi sadece folikasit kullanmayi dusunuyorum. Siz ne kadar surede hamile kaldiniz peki hamile kalmadan once biliyor muydun dar oldugunu

Kizlar merhaba ben 1.5 yıllık evliyim ve 4 aydir cocuk dusunuyoruz bugun doktora gittim bana catın cok dar senin cabalamanla yani normal yollarla hamile kalman zor dedi duydunuz mu boyle birsey lutfen yardim edin. Asilama falan dedi ama hemen ona bavruluyor mi ki ?

hayır teyzemde de var 2 çocuğu var şu an ama normal doğum yapamadı rabbim nasip eder inşallah size de

Kesinlikle folikasit ve bi kac ilac daha verdi sadece folikasit kullanmayi dusunuyorum. Siz ne kadar surede hamile kaldiniz peki hamile kalmadan once biliyor muydun dar oldugunu

ben 10 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlıkz arı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
bakıre gırdım 4 dıkısle cıktım vajınam darlıktan catlamıs

vajınısmusu yendıkden sonra 5-6. denemede hamıle kaldım
ılk ultrasonda daha doktor kemık var ıstersen baska doktorada sor normal dogum ımkansız dedı
baska doktorlarada sordum dogruymus
hamılelık okadar kolay olmuyor kolay olsa her ay her kadın hamıle kalırdı
:)
aşılama bambaska bırsey sakın oyle bırsey yaptırmayın daha cok yenı cocuk denemesı ıcın

ben 10 aylık evlıyım ılk 6 ayım vajınısmusla gectı
kızlıkz arı cıkartma ve vajına genısletme amelıyatı oldum
bakıre gırdım 4 dıkısle cıktım vajınam darlıktan catlamıs

vajınısmusu yendıkden sonra 5-6. denemede hamıle kaldım
ılk ultrasonda daha doktor kemık var ıstersen baska doktorada sor normal dogum ımkansız dedı
baska doktorlarada sordum dogruymus
hamılelık okadar kolay olmuyor kolay olsa her ay her kadın hamıle kalırdı
:)
aşılama bambaska bırsey sakın oyle bırsey yaptırmayın daha cok yenı cocuk denemesı ıcın
Allah bebeginizi size bagislasin. Elbette zor ama benim meni hemen akıp geliyor ne yatsam etsemde o yuzden tutmuyo sanirim

Back