Valla ben de adını ilk defa bugün duydum ama bu kadar olumlu yorumlar aldığına göre düzgün bir insan herhalde.Yalnız çok daha önce ortaya çıkıp halka tanıtılmalıydı bu kişi.Şimdi 2 ayda kim güvenip de oy verir bilmiyorum.İnşallah başarılı olur.
AKP liler tutuştu mu ? Güldürmeyin beni yawww halay cekiyorlar tamam kesin RTE aldi artik hayirli olsun diye hatta temsili capslerde var :)) yani bu is burda bitti ilk tur RTE tamamdir vatana millete hayirli olsun :) kimsenin tutuştuğu yok , artik kesinleşti diye seviniyor AKP siz bunu tutuşmak olarak algiliyorsaniz geçmiş olsun :))
Oktay Vural ın konuyla alakalı açıklamasında çok güzel 2 cümle dikkatimi çekti.
"Türkiye'nin Cumhurbaşkanını seçiyoruz, partimizin cumhurbaşkanını seçmiyoruz"
MHP olarak bu makamı ne iktidarın ne de muhalefetin makamı olarak görmediklerini vurgulayan Vural, "Bu makam ne milletin seçtiği iktidara takoz olmalıdır ne de noter olmalıdır" dedi.
Sosyal medyada birkaç önemli yeri inceledim sonra buraya geldim.
H.Çelik'in histerik açıklamalarına baktım ve buradaki AKPlilerin de paçalarının tutuşmuş olduğunu görünce anladım ki, en doğru aday bulunmuş.
RTE'den rahatsız milyonlarca muhafazakar oyu alacak kültürlü ve tertemiz sicilli bir isim.
Ötesini veya başka adayları tartışmanın anlamı yok çünkü o muhafazakar oylar alınmadan da kazanma şansı yok.
Muhalefet sonunda mantıklı bir iş yaptı.
İzleyin, bundan sonra AKPden her gün bir sinir krizi demeci gelecek.
Neyse buna da şükür ya ben bir an uydu antenini cati aday olarak gösterecekleri herhalde diyordum :)) millet tanimiyoruz bu adam da kim ya diyo :)) bende dedim ki iki ay var tanisir kaynasirsiniz pek sevgili adayinizla yanliz iki ayda adini doğru telaffuz etmeyi anca ogrenirsiniz gibi geliyor bana :)) hatta heyecan olsun ya bende bu adamdan yana kullanayim oyumu nasil olsa ise yaramicak :))) keşke turabiyi aday gösterselerdi :))) adamin adini söyleyebilen bilen yok hala muhalefet yapti yine yapacagini yine tüm ülkeyi güldürdü kendine :))
Matematik ortada. CHP ve MHP sadece kendi seçmeninin hepsinin desteklediği bir ortak aday çıkarsa yetmiyor.
Muhafazakar kesimde RTE'den hiç hoşlanmayan ancak örneğin Deniz Baykal aday olsa doğrudan RTE'ye oy vermeyi tercih edecek yüzbinler var.
C.B seçiminde kişisel olarak hoşumuza giden aday çıksa ve o seçilse ne güzel olurdu demenin ne yeri ne zamanı.
AKPnin paçaları tutuştu elbette bunu yaşadılar ve Mansur Yavaş'tan belediyeyi gasp ettiler.
Bir tarafta Akdenize White Sea diyen, one minute sınırlarında İngilizcesiyle uluslararası alanda rezil günler yaşayan bağıran çağıran ve nefret söylemiyle her gün milletin başını ağrıtan RTE.
Öte yanda dört bilen kültürlü ama muhafazakar kesimin içine kolaylıkla sinecek bir adam.
Paçalar tutuştu evet H. Çelik'in ergene benzeyen hezeyanlarını okuyup anlayabilirsiniz.
Veya Habertürk'te durmadan tekrar eden "E. İhsanoğlu" siyasete girmeyeceğini söylemişti, haberini.
Adam siyasete girmiyor zaten ama AKP Cumhurbaşkanlığını siyasi bir makam yaptığı için sanırım böyle haber yaptırıyorlar Alo Fatih'e.
AKP'liler tutuştu mu ?
Valla bir akp'li olarak adamı tanımıyoruz bile ve kimse de tanımıyor hemen hemen
Hanımefendi şahsen inan bana etrafımdaki bütün akp'liler oy vermeyiz diyorlar.
Ben de size şunu diyeyim asla oyumu chp'ye vermem tıpkı sizin akp'ye vermeyeceginiz gibi..
İhsanoğlu İslam İşbirliği Teşkilatı Genel Sekreteri ve İslami çizgide bir aydın
olmasının dışında saygın bir bilim tarihçisidir. İslamcı entelektüel çevrelerde de
İhsanoğlu'na çok hürmet edilirdi. Maalesef Genel Sekreterlik makamı İhsanoğlu
için saygınlığını artırıcı değil zedeleyici bir işlev gördü. O konumda kalabilmek için
İslam dünyasındaki politik dengeleri gözeteyim derken kendine çok zarar verdi İhsanoğlu Hoca. Tüm dünyadaki
Müslüman entelektüeller arasındaki itibarı çok aşağılara düştü.
Mısır'daki askeri darbeye destek anlamına gelecek çok feci açıklamalar yaptı. Suudi Arabistan yönetimiyle çok çok yakın
ilişkileri İhsanoğlu'nu belli politik pozisyonlara angaje etti. Suudi Arabistan'ın tutumu paralelinde İhsanoğlu da
Abdülfettah Sisi'yi destekledi. Mısır'daki askeri darbeye destek vermesinden sonra Türkiye İhsanoğlu'ndan desteğini
çekti. İhsanoğlu'nun Genel Sekreterlik makamındaki ana desteği Suudi Arabistan'dır. Yani işin komik kısmı laikliğin ve
Atatürkçülüğün kalesi CHP Suudi Arabistan yönetimiyle kanka olan bir ismi Cumhurbaşkanı adayı olarak sundu.
http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/kutahyali/2014/06/17/ekmeleddin-ihsanoglu-kim-tarafindan-onerildi
Ben şahsen bir CHP li yada Mhp li olsam sırf Akp nin adayını devirmek için ideolojime taban tabana zıt bir adaya oy vermem . Eğere vereceklerse akıl ve mantıklarını devre dışı bırakıp vereceklerdir ki ben araştırmacı kişilikleri olduğunu varsayarak bunu söylüyorum.
Ben şahsen bir CHP li yada Mhp li olsam sırf Akp nin adayını devirmek için ideolojime taban tabana zıt bir adaya oy vermem . Eğere vereceklerse akıl ve mantıklarını devre dışı bırakıp vereceklerdir ki ben araştırmacı kişilikleri olduğunu varsayarak bunu söylüyorum.
İLK kez duyuyorum bu adamı,cahilliğime verin.
Biraz araştırdım enteresan geldi ne yalan söyleyeyim.
Evet iyi bir bilim adamı sanırım ,çalışmaları,donanımı güzel ama tamamen AKP seçmen kitlesi düşünülerek seçilmiş bir aday izlenimi oluştu bende.
AKP seçmeninden oy alamayacaklarını bile bile kendi seçmenlerinin bir kısmını küstüreceklerini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?