Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu

Sosyal medyada birkaç önemli yeri inceledim sonra buraya geldim.

H.Çelik'in histerik açıklamalarına baktım ve buradaki AKPlilerin de paçalarının tutuşmuş olduğunu görünce anladım ki, en doğru aday bulunmuş.

RTE'den rahatsız milyonlarca muhafazakar oyu alacak kültürlü ve tertemiz sicilli bir isim.

Ötesini veya başka adayları tartışmanın anlamı yok çünkü o muhafazakar oylar alınmadan da kazanma şansı yok.

Muhalefet sonunda mantıklı bir iş yaptı.

İzleyin, bundan sonra AKPden her gün bir sinir krizi demeci gelecek.

Bir günde neler neler öğrendi insanlar, merak etmeyin çünkü bir çok kişi kime güvenmeyeceğini biliyor. Bu öyle bir seçim.

AKP liler tutuştu mu ? Güldürmeyin beni yawww halay cekiyorlar tamam kesin RTE aldi artik hayirli olsun diye hatta temsili capslerde var :)) yani bu is burda bitti ilk tur RTE tamamdir vatana millete hayirli olsun :) kimsenin tutuştuğu yok , artik kesinleşti diye seviniyor AKP siz bunu tutuşmak olarak algiliyorsaniz geçmiş olsun :))

Matematik ortada. CHP ve MHP sadece kendi seçmeninin hepsinin desteklediği bir ortak aday çıkarsa yetmiyor.

Muhafazakar kesimde RTE'den hiç hoşlanmayan ancak örneğin Deniz Baykal aday olsa doğrudan RTE'ye oy vermeyi tercih edecek yüzbinler var.

C.B seçiminde kişisel olarak hoşumuza giden aday çıksa ve o seçilse ne güzel olurdu demenin ne yeri ne zamanı.

AKPnin paçaları tutuştu elbette bunu yaşadılar ve Mansur Yavaş'tan belediyeyi gasp ettiler.

Bir tarafta Akdenize White Sea diyen, one minute sınırlarında İngilizcesiyle uluslararası alanda rezil günler yaşayan bağıran çağıran ve nefret söylemiyle her gün milletin başını ağrıtan RTE.

Öte yanda dört bilen kültürlü ama muhafazakar kesimin içine kolaylıkla sinecek bir adam.

Paçalar tutuştu evet H. Çelik'in ergene benzeyen hezeyanlarını okuyup anlayabilirsiniz.

Veya Habertürk'te durmadan tekrar eden "E. İhsanoğlu" siyasete girmeyeceğini söylemişti, haberini.

Adam siyasete girmiyor zaten ama AKP Cumhurbaşkanlığını siyasi bir makam yaptığı için sanırım böyle haber yaptırıyorlar Alo Fatih'e.

Son düzenleme:
Hala tuttustu diyor evet evet tutuştu tutusuyoruz :))) ay çok korktuk titriyoruz su an :)) He bi de mansur la Ekmeleddin i kiyaslamis ya ne diyim ya ben :) tatildeyim su an chp liler isyanda yahu gitti abi kesin yine AKP alir diyorlar siz neyin tutusmasindan bahsediyorsuniz CHP seçmeni tutuştu bir kere :)) burda halkin nabzi bu :)) isyan ediyorlar cati adayiniza :) bir de chp dava mi accakmis ne burada duydum ama doğru mu bilmiyorum, doğru ise eğer tablo ortada söze gerek yok :))

bence de bu çok doğru. sonuçta chp ya da mhp kendi cumhurbaşkanlarını seçmiyorlar ki illaki birebir onların düşünce yapısını yansıtsın.

chp böyle bir adaya karar verirken hem akpye oy verenlerden birilerini çekebiliriz diye düşünmüştür ve tabi ki mhpnin de kabul edeceği bir aday olmasını düşünmüştür. belki kendilerine oy verenlerin her türlü oy vereceklerini düşündüler zaten.

adaya baktığımız zaman ben de tanımıyordum ama gayet bilgili ve kültürlü gibi duruyor. ama çok tartışılacağı kesin de başka adaylar da çıksaydı yine tartışılırdı. herkesin onaylayacağı kişiyi bulmak zor.

Neyse buna da şükür ya ben bir an uydu antenini cati aday olarak gösterecekleri herhalde diyordum :)) millet tanimiyoruz bu adam da kim ya diyo :)) bende dedim ki iki ay var tanisir kaynasirsiniz pek sevgili adayinizla yanliz iki ayda adini doğru telaffuz etmeyi anca ogrenirsiniz gibi geliyor bana :)) hatta heyecan olsun ya bende bu adamdan yana kullanayim oyumu nasil olsa ise yaramicak :))) keşke turabiyi aday gösterselerdi :))) adamin adini söyleyebilen bilen yok hala muhalefet yapti yine yapacagini yine tüm ülkeyi güldürdü kendine :))

AKP'liler tutuştu mu ?

Valla bir akp'li olarak adamı tanımıyoruz bile ve kimse de tanımıyor hemen hemen

Hanımefendi şahsen inan bana etrafımdaki bütün akp'liler oy vermeyiz diyorlar.

Ben de size şunu diyeyim asla oyumu chp'ye vermem tıpkı sizin akp'ye vermeyeceginiz gibi..

bak doğru turabi olsa silme kazanırdı chp

Size bişey sorabilir miyim? Bu kişiyi ne kadar tanıyorsunuz? yani sizin idelolojileinize, siyasi görüşünüze ne kadar yakın?

Yorumlar bomba yalniz cati adayini yuceltmeye calisiyorlar büyük bir caba ile :)) espri bile yapabiliyormus :)))))) akp lilerin yorumlarına bakiyorumda tutuşmuş bir yorumcu göremiyorum :))) daha cok gülüyor egleniyoruz muhalefet sen çok yaşa :)))

chp mhp nin neden iktidar olamadığını anladım akp bir yere aday olarak ağaç dikse bu ağaca oy vereceksiniz dese o ağaç olur cennet ağacı faydası saymakla bitmez koşulsuz giderler oyunu atarlar ama chp mhp seçmeni şu şöyle olsaydı bu böyle olsaydı git ver oyunu kardeşim senin derdin ne kendi çıkardığın adayı cb seçmek mi yoksa rte yi cb seçmek mi adam hırsız yolsuzcu başı kurana kitaba küfür eden adamlar hala diğer partilerin ideolojilerini sorguluyorlar biz daha çok akp iktidarı görürüz bizim görüşlerimizi başta biz kötülersek aday hayırlı olsun gidicem oyumu vericem vicdanımda rahat olucak

Ben şahsen bir CHP li yada Mhp li olsam sırf Akp nin adayını devirmek için ideolojime taban tabana zıt bir adaya oy vermem . Eğere vereceklerse akıl ve mantıklarını devre dışı bırakıp vereceklerdir ki ben araştırmacı kişilikleri olduğunu varsayarak bunu söylüyorum.

Bu arada kendisi Hemşerimiz miş ayol

bende akp li olsam kendi adayımdan başkasına oy vermem banane hırsızlık yapöış yolsuzluk yapmış dış politikada türkiyeyi rezil etmiş olsa bile akp li olsam yine desteklerim akp adayını

hahahaha oy vermezmiş caydırmaya çalışan bir yorum

chp ile mhp nin ideolojileri aynı mı ki ortaya çıkan çatı adayı ikisinden birinin net düşüncesini yansıtsın.

bu konuya çok daha ayrıntılı yorum yapardım ama siyasi tartışmaya girmek istemiyorum.

herkes istediğini düşünebilir.

Son düzenleme:
Çatı adayı kim olursa olsun oy vermekten başka seçeneğimiz yok zaten.Ne yapalım Rte'ye mi oy verelim şimdi?

Aynı düşünüyorum... Ekmeleddin İhsanoğlu'nu bırakın tanımayı adını bile telafuz edemeyenler olacakken kim araştırır ki ne yaptığını?
Hele ki araştırmaktan gpcunan bir topluma sahipken...

bu sabah neydi neydii bu adamın ismi diye düşündüm soyadı aklımda ama ismi yok resetlendi resmen neyse sonra buldum. Bugün penguen kapağındaki bulmaca gibi oldum resimdeki ünlü kimdir diye, Çatı bulmaca Neyse dürüst birine benziyor bu kesin. ben araştırdım, araştırmaya devam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…