Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi bir seçim olmuş,ben takdir ettim.Nedenine gelecek olursam,açıkçası uzlaşabileceklerini düşünmüyordum.Ortak bir aday ve üstelik kaliteli bir adam...
Ama şu da bir gerçek ki,kaş yaparken göz çıkarılıyor.CHP kendi tabanını çatırdatıyor.
yok yok onu düşünmüşlerdir, hükümetin tavırları bunu hiç beklemediklerini gösteriyor. çok güzel bir seçim olmuş. ben gayet CHP'nin tabanıyım, kaç saattir araştırıyorum bu adamı gönül rahatlığıyla gidip oyumu kullanacağım.
bunu da beğenmeyen gitsin Leven Kırca'ya oy versin. Gerici CHP'lilere ihtiyacımız yok.
Hani belli bir kesim var ya,muhafazakar kimliğinden ötürü böyle düşünen.:44: Onu kast ettim.Beğenmeyen,hakaret edene de denk geldim kendi listemde. Bundan iyisi Şam'da kayısı.
doğru, işte o tipler artık CHP'liyim demesinler zaten, CHP'nin değerini düşürüyorlar. Aktroll'ler onların söylediği saçma sapan lafları bize karşı kullanıyor.
isterlerse de İhsanoğlu'ya oy vermesinler ama İhsanoğlu'ya oy vermemenin tayyipe oy vermekle aynı şey olduğunu anlayabilirler umarım.
Ben gönül rahatlığıyla kullanacağım oyumu.Donanımlı,Doğu'yu da Batı'yı da tanıyan,uluslararası alanda da iyi bir çizgisi olan adam... Hakkımızda hayırlısı.
CHP'nin Köşk için önerdiği İhsanoğlu'nun geçtiğimiz yıl "Hiçbir zaman politikaya ilgi göstermedim. Benden politikacı olmaz" dediği ortaya çıktı.
CHPnin Cumhurbaşkanı adaylığı için eski İslam Konferansı Örgütü Genel Sekreteri Ekmeleddin İhsanoğlu'nun ismini önereceği öğrenildi. Kılıçdaroğlu Bahçeli ile görüşmesinin ardından aday oalrak Ekmeleddin İhsanoğlu'nu teklif ettiklerini açıkladı.
İHSANOĞLU: BENDEN POLİTİKACI OLMAZ
Ekmeleddin İhsanoğlu geçtiğimiz yıl mart ayında İsveçe yaptığı ziyaret sırasında bir medya patronunun umre ziyareti sırasında kendisine "vakti geldiğinde Çankaya'ya aday olmanızı istiyoruz. Desteğimiz tam" şeklinde bir teklifte bulunduğu yönündeki iddialara ve politikayla ilgi soruya verdiği cevapta şunları söylemişti: "Hepsi iftira. Beni hiç politikayla ilgilenirken gördünüz mü? İsteseydim politikaya çoktan girerdim. Turgut Bey (Özal) zamanında olsun, Ak Parti kurulurken olsun, Adalet Partisi döneminde olsun, iktidar çevrelerine hiçbir zaman çok uzak değildim, çok da yakın değildim. Hiçbir zaman politikaya ilgi göstermedim. Benden politikacı olmaz."
http://www.sondakika.com/haber/haber-ekmeleddin-ihsanoglu-siyasetle-isim-olmaz-6158124/