Ülkemiz için hayırlısı neyse o olsun, ama ben adı geçen kimsenin öyle tüm halkı kucaklayacağına inanmıyorum.
hanımabla,bu insanı tanıyan kaç tane akp seçmeni var acaba? yine araştıran sicilini okuyan bizleriz..gerçi babam belli kesimler tarafından çok iyi tanındığını söylüyor ama yine de o kesimlerin oyu bile yetmez bana göre..
ayrıca sicili iyi olsa da beniim T:C cumhurbaşkanlığına yakıştırdığım bir kişi değil..nasıl elim gitsin şimdi oy vermeye?
birisi hürriyette yorum yazmıştı; son yıllarda ülkemde kendini yalnız hisseden Atatürkçü sosyal demokratlara hitap edecek kimse yok mu diye...
ona oy vermezseniz tayyip'i yakıştırmaya çalışmak zorunda kalacaksınız ama...
atatürkçülere hitap edecek bir aday olsa bile, ona oy vererek sadece kendimizi tatmin edeceğiz, yok %1 de olsa varlığımızı gösterdik, yok demokrasi ille de kazanmak değildir vs durumları şu anda geçersiz ülkemizde.
ne yazık ki bu duruma geldik.ona oy vermezsek RTE ye oy vermiş olacağız..ben isterdim ki çok büyük bir gurur ve hevesle gideyim o sandığa..yine gidip oyumu aynı şekilde vereceğim ama kazansak bile büyük bir mutluluk yaşayacağımı düşünmüyorum.
sadece düşüncem şu ki; bu adayla akp den çalacağı oy %2 ise,kendi tabanından kaybedeceği oy da bu kadar belki daha fazladır..en azından sağlam güçlü bir muhalefet partisi olarak kendine yakışan bir aday çıkarsaydı..Türkiye için layık gördüğü bir aday..
en azından karısı kıyafet diye koltuk yüzü giymiyor:
Eki Görüntüle 1159056
O nasıl bi tabir yaa
zevksizliğine diyorum. daracık şeyler giymesine giyorum. diğer hanıma cevap vermeye gerek yok, o klasik zihniyetiyle lafı her yere çekmeye çalışır.
normal başörtüsünü destekliyorum ama pahalı eşarplar takmasını, ipektir, pırlantadır parlak parlak giyinmesini hem başörtüsünün zihniyetiyle bağdaştıramıyorum, hem de çoook zevksiz buluyorum.
bir de şu var ki
T.C Başbakan'ının eşi olduğu için onu temsil ediyor..
Tabi ki kaliteli şeyler giyecek..
Ve ayrıca başka şehirlerden başbakan ve eşi geldiği zaman,
onlarda şık ve pahalı şeyler giyiyor..
Bence olması gerektiği gibi giyiniyor..
Saçma zihniyettense klasik zihniyeti tercih ederim :) koltuk örtüsü ile dar giyinmeyi bagdastiran sacmaligi ilk defa duydum :))
işte aynen ben de o yüzden eleştirme hakkına sahibim. ülkemizi yöneten adamın karısı, sıradan bir kadının kıyafetini eleştirmiyorum.
onun zihniyetini temsil ediyor dediğiniz gibi, ve bu zihniyet söylemlerle bağdaşmıyor. makyajlı kadını kaportası dökülmüş arabaya benzetip karısı makyajlı geziyor.
ayrıca çok daha zevkli başörtülüler var, görüyorum sokakta. arap ülkeleri dışında hiçbir first lady bu kadar takıp takıştırmıyor, hep sade giyinirler, döpiyes giyip basit bir küpe takarlar. neyse artık konu dışı oluyor, başka bir konu açıp ordan devam edelim isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?