deniz baykal düşünmüştüm. bence o olmalıydı. ya da bahçeli.
Biliniyordur zaten, Bahçeli de herkes şaşıracak, nereden buldunuz diyecekler dememiş miydi? Yok Baykal yok Kılıç, hedef şaşırttılar birkaç aydır.
geçtiğimiz yıl mart ayı diyo. Bide bu işin, öncesi vardır, 2012'yi bulur nerdeyse. bu çatı adayı mevzu çıkalı ne kadar oldu en fazla 6 ay değil mi? Yani son günlerde göstermelik gezmeler falan fasa fisoymuş. Bu konular çok öncesinden birileri tarafından konuşulmuş.
hanımabla,bu insanı tanıyan kaç tane akp seçmeni var acaba? yine araştıran sicilini okuyan bizleriz..gerçi babam belli kesimler tarafından çok iyi tanındığını söylüyor ama yine de o kesimlerin oyu bile yetmez bana göre..
ayrıca sicili iyi olsa da beniim T:C cumhurbaşkanlığına yakıştırdığım bir kişi değil..nasıl elim gitsin şimdi oy vermeye?
birisi hürriyette yorum yazmıştı; son yıllarda ülkemde kendini yalnız hisseden Atatürkçü sosyal demokratlara hitap edecek kimse yok mu diye...
geçtiğimiz yıl mart ayı diyo. Bide bu işin, öncesi vardır, 2012'yi bulur nerdeyse. bu çatı adayı mevzu çıkalı ne kadar oldu en fazla 6 ay değil mi? Yani son günlerde göstermelik gezmeler falan fasa fisoymuş. Bu konular çok öncesinden birileri tarafından konuşulmuş.
Hani diyoruz ya hep Amerika tarafından yönetiliyoruz diye,iktidarı bırakın muhalefeti bile Amerika yönetiyor galiba bu ülkede.
CHP tabanına zıt bir isim koyup Erdoğan ın seçilmesini mi garantiye almak istiyorlar diyorum bazen
Pembe,
Şaşırttın beni,hiç tahmin etmezdim baykalı yada bahçeliyi düşündüğünü..
İk defa duydum bende bu kişiyi,benim tercihimde farklı idi..
Bu seferde islamcı c.başkanı istemiyorum bu ülkede..
Öyledir zaten, planlı bunlar hep. Düşünmeden hareket edeceklerini sanmıyorum. Yerel seçimlerde bir deneme yaptılar ittifak olabilir muyuz diye, sonra da çatı demeye başladılar. Ama bence ters tepecek bu sefer.
deniz baykal düzgün adam bence çizgisinden şaşmadı . kılıçtaroğlu gibi değil. bahçeli de eski partim. o yüzden
öyle tabi de kendilerini bu kadar açık etmeleri komik. Profösör İhsanoğlu adına da üzüldüm açıkçası. Resmen açıkladıklarına göre kabul etti demek ki. Keşke böyle siyasi şovların kurbanı olmasaydı. Ciddi bir hezimet yaşayacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?