çatal bıçak takımı tavsiyesi karaca alayımmı?

sedasem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2009
1.536
2
kızlar acilen çatal bıçak takımı alıcam karacaya baktım .kullananlar memnunmu?
hangi modeli daha güzel
birde emsan ve korkmaz vardı?
sizce hangi markayı alayım

ben de karaca almıştım yazın, şuan mağazanın deposunda,evlenince kullanacağım için bilmiyorum ama kullananlar pek memnun değil,çok şikayet okudum.tabi kullanmadan kullanmaya da fark var ama 1 buçuk yıl önce evlenen bi arkadaşımınkiler soyulmaya başlamış mesela.bulaşık makinesinde yıkayıp bir de kurulamazsan olanlar oluyor anladığım kadarıyla.ben ce bu çelik araç gereçleri çelikte uzman olan bi markadan tercih edin,karaca porselen markası sonuçta.pahalı ama şimdiki aklım olsa jumbo alırdım, olmadı hisar, emsan, korkmaz.aklıma gelenler bunlar,ama iyice araştır derim, yeni modeller daha kibar görünümlü,eskileri biraz daha kaba duruyor, ona da dikkat et, fiyat farkı da oluyo tabi arada biraz.

ben de çok şikayet okudum Karaca'dan onun yerine Jumbo alın ya da Hisar, Ar-yıldız köklü markalardan vazgeçmeyin bence.

emsan kızlar bu nasıl ?parlak model iz yaparmı tuttuğumuzda.
yoksa matmı alayım?

ben mat sevmiyorum, yemek takımımı bile platinsiz aldım bu yüzden.iz yaparsa da sileriz canım ama resimdeki model çok sade sedasem ben desenli olanlardan almıştım. günlükleri böyle desensiz alıcam.

karaca tavsiye ederim 300 küsür bi de 500 küsür olarak ikiye ayrılıyo kalitesi iyi bişi istiyosan 500 küsür olan takımdan al

önce şunu söyleyeyim , matlar her zaman daha kolay parmak izi yapar ve daha kolay çizilirler.
markaya gelince. imkanlar dahilinde hisar tavsiye ederim . ama yok daha hesaplı dersen korkmazı ele diğerlerini değerlendir. korkmazın malzeme kalitesi iyi ama tasarım adına bariz kusurları var . çatal kafasıyla kaşık kafası yanyana gelince boyutları farklı, bazıları çok kaba.

Benimkiler jumbo ve parlak olanlardan. Ben mat alamadım çünkü almaya çekindim matı kullanması parlağı kullanmasından daha zordur daha kolay çizilir.

ben narinden aldim. tavsiye ederim. celikte en iyi markalardan.
ceyizimi duzerken tavsiye edlidi hic duymamistim, sonra bi magazasi denk geldi girdim, aldim ciktim =)) .
cok guzel cok kibar ve cok kaliteli ...

ben bunları aldım :)

henüz kullanmak nasip olmadı ama çok beğenerek aldım

Ben jumbo kullanıyorum sürekli makinede- 3 aydır memnunum -

Annem de kullanıyor yıllardır.Hala mis gibi

jumbo ..

biraz tuzlu oldu ama 50 yıl garantili olması ve çevremde diğer markalardan pek memnun olmayan kişilerin yorumlarını duyunca biraz paraya kıydık işte

jumbo ..

biraz tuzlu oldu ama 50 yıl garantili olması ve çevremde diğer markalardan pek memnun olmayan kişilerin yorumlarını duyunca biraz paraya kıydık işte

Jumbo baya tuzlu hemde kaydirigubbakcemile3 ama çok kaliteli ve çok hoş..Allah ağız tadıyla, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım..hihoyyyt

Jumbo baya tuzlu hemde kaydirigubbakcemile3 ama çok kaliteli ve çok hoş..Allah ağız tadıyla, iyi günlerde kullanmayı nasip etsin canım..hihoyyyt

çok teşekkür ederim :)

15 taksitle aldım.. daha 5 taksidi duruyor!!

öff çok zormuş çeyiz yapmak gerçekten Allah yardımcımız olsun kızlar

çok teşekkür ederim :)

15 taksitle aldım.. daha 5 taksidi duruyor!!

öff çok zormuş çeyiz yapmak gerçekten Allah yardımcımız olsun kızlar

Aminn canım..Benimde çatalkaşık, düdüklü felan eksiğim kaldı ..:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…