çatal bıçak takımı sandığı

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
kızlar misafir için alınan şu sandıklı takımı nereye koyuyorsunuz :26:

soru tuhaf gibi gelmesin size, vitrine koyarsın diyenler oldu ama ben salona vitrin almayı düşünmüyorum dolayısyla da size de bi sorim dedim :26:

bende vitrine koyanları gördüm

bende ilkten sandıklı alırıyım diyordum. çünkü sandıksız dağınık durur nereye koyarım diyordum
ama daha sonra sandıksız aldım iyikide asndıksız almışım. sende git dışarda gör sandıksızları. zaten kutunun içine koyuyorlar..
sandık hem kaba duruyor hemde gereksiz bence
tabi sen bilrisin

resimdeki benim kinin kutusu. kutu haline gördüğün gibi. içide ikiye ayrılmış. her çatalık kaşığın yeri ayrı ayrı zaten
bu zaten küçücük. mutfağa olabilir mesela

Son düzenleme:
vitrin de hiç hoş durmaz
mutfakta uygun bir dolaba koyabilirsin,ben çantalı aldığım için masamın çatal kaşık gözüne yerleştirip çantasını attım

bende sandıklı aldım..çatallar çekmecede sandık ise boş olarak bekliyor..yer kalabalığı sadece..

başta almış bulundum işte bende ama şimdi alacak olsam kesinlikle almazdım sandıklı. hem yer kaplıyo hemde nereye koyacam diye düşün dur sonra :26:

bi yemek masası gördüm nette modellere bakarken. yemek masası açılırken ortadan çekmece bölmesi de vardı . misafir takımlarını oraya koymak için . değişik gelmişti o model ...

benimde aldığım set sandıklı keşke kutulu olsaydı aynen yer tutar diye düşünüyorum olmazsa evlendiğimde atarım sandığı yer tutarsa

Son düzenleme:
Benim de misafir setim sandıklı, günlük setim ise deri kutuda geldi. Kutu seçneğin varsa kesinlikle kutu tercih et. Görene kadar idareten bir şey gönderirler diye düşünmüştüm am hem çok şık hem de saklama açısından daha mantıklı. Sandığı ben de yer olursa mutfak dolaplarından birine koymayı planlıyorum.

mutfak dolabında benim, lavabonun altındaki gözde. sandıklıyı kayınvalidem almıştı ben alsam kutulu alırdım çok yer kaplıyor sandık atsam atmaya kıyamıyorum gereksiz bence. salonda bir arkadaşta gördüm hiç hoş durmuyordu duvarın dibine koymuştu yemek masasının oralarda saçma geldi bana. vitrine sığmaz zaten kocaman bi şey o sandık.

Mobilyalara göz atarsanız artık yemek masasının yanına konan konsolların çekmeceleri kaşıklar çatallar için özel dizayn edilmiş. Doğtaşta görmüştüm sanırım kaşıklıklı bölmeli çekmeceleri. Ben de sandıklı aldım ama muhtemelen atıcam sandığı :))

süper bir fikir

Valla canım söyleyeceğimde saba tuhaf gelecek ama 2 gün önce kuzenimin evinde gördüm. Yemek masasının yanına aksesuar gibi koymuştu. Öylece yerde duruyordu. Üzerinde küçük örtü vardı diye hatırlıyorum. Bence mutfak tezgahının boş köşesine koyabilirsin. Hem kullanırken kolay olur hem de mutfak gereci olduğundan en iyi yer mutfağın bi köşesidir diyorum.

evet bende görmüştüm mobilyada bölmeli olanları ama hatırlamıyorum nerde olduğunu. bakalım artık mobilyeları alırken değerlendirecem bi şekilde.

O sandıkları boyayıp dikiş malzemeleri için kullanıyor hobisi olan hanımlar... 2-3 blogda rastlamıştım... mantıklısı kutuyla alıp mutfak dolabında saklamak ya da konsolda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…