Cat kapi gelen misafir ve benim yaptigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ay he canim tamam

1 kg domates getirmisler Koyde falan da yasamiyorlar bu arada ama iclerinden gelmis almislar sanirim.

Aslinda esim sizin gibi yapmayi da teklif etti de ben o kadarina cesaret edemedim, disariya goturelim diye orta yolu buldum.
Eşin de suyunu çıkarmasın işin. Oldu olacak bi temiz anasına sövseydi amcanın kökünden halletmiş olurdu

Ayaklari alismasini ben cevirdim duzgun anlatabilmek icin. 3 dil konusuyoruz gun icinde karisik oluyor.

Kimsenin dominant olmaya calistigi bir evliligim yok ama birbirimizin sinirlarina saygi duyuyoruz. Ben de esimin erkek kardesini sevmem ve hakli gerekcelerim var, o yuzden zorunlu durum olmadikca benim evimde kalamaz, gelirse esim otel ayarlar.

Pasta alsak tuzluya gelir simdi demislerdir. Bxbxbxb Hic bisey almasa daha iyiymis yalniz Yabanci damat da sasirmistir. Domates zaten ben ne alaka bxbxbxb

Canim eger bağ, bahcesi olan herkesin domates salatalik yetistirdigi bir ilcede yasiyorlarsa komsunun getirdigi domatesleri hediye olarak goturmuslerdir

Ilk vukuatindq bosanmadinz sonucta. Eski eşiniz cok kotu birisi olmasina ragmen cok fazla seyi sineye cektiniz. amca olayinda kocayi kapiya koyma tavsiyesi vermeniz ironik. Bu arada o adamdan kurtuldugunuz icin tebrik ediyorum
Ben asla sineye çekecek bir karaktere sahip değilim. Dediğim gibi beni bu medyadan tanıyamazsınız sonuçta. Çok şey yaşadım evet ama sineye çekmedim. yanında yatmadım eve almadım, kıyafetlerini parçaladım, karı koca ilişkisinden çıkmıştık zaten. Babam hasta diye hemen boşanmak istemedim mecburen aynı evde yaşıyorduk sadece. Bundan ibaret. Teşekkür ediyorum :)

Cok guzel yapmissiniz ben o kadarina cesaret edemezdim sanirim. Aslinda en dogrusu bu. Babamla buyumenin etkilerinden olabilir, terapistimle konusmam lazim.
Sunum olmasa gerçekten belki ben de dururdum. Benim babam da öyleydi. Yoldan biri dese geleyim diye itiraz etmezdi. Söyle ki benim dönüm noktam olan annemin arkadaşının benden 10-15 yaş büyük kızını öğrenci evinde ağırlayip( tek kurus para harcamadi, isini hallettim, evime makyaj mendillerini ve çoraplarını firlatti, tek bir bulasik kaldirmadi, yaninda iki arkadasi ile) en son giderken yaşına göre çok olgunsun ama annen baban kadar verici değilsin dedi. O son oldu.

Arkadaşlar herkesin akrabalık ilişkileri farklıdır. Kimine göre amca teyze anne baba yarısıdır. Kimine göre eldir. Bana göre de eldir mesela akrabalarımdan daha çok sevdiğim aile dostlarım vardır. Kan bağı var diye herkes herkesle çok samimi olmak zorunda değil ya da herşeyi kabul etmek. Bunu bu kadar garipsemek de bana çok ilginç geliyor. Tabi bu benim şahsi görüşüm. Yabancılarda eve davetsiz gelene müsait değilim demek de çok normal eşi yabancıysa bizim eve almak istememiz ona garip gelmiştir.

Bugün telefonunu karıştırsan kim bilir neler bulcan kız. Cesaret edemezsin ama işte karıştırmaya..
Aferim cözmüşün valla. Bacim benim koca yabanci. Genelde kafalari farkli calisir ozellikle Avrupali olanlarin. Boyle sacma salak islere giriceklerine olmuyo sekerim kusura bakma derler. Kultur bi miktar farkli. Elde bi kilo domatesle salina salina cat kapi gelen akraba falan isleri de olmaz genelde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…