- 15 Şubat 2013
- 24.953
- En iyi cevaplar
- 1
- 94.371
- 798
- Konu Sahibi Rosalind Franklin
-
Ay he canim tamamBen kendi yaptıklarımı anlatmadım zaten eşimin yanlışlarını anlattım hep.. eşim şunu şunu yaptı da sonra bende bunu yaptım diye anlatmadım hiçbir zaman, konum anlaşılır olmazdı çünkü. Çünkü konu benim karşılığında neler yaptığım değil eski eşimin yaptıklarında. Anlıyor musun? Anlatıyorum ama anlar mısın bilmem :)
Eşin de suyunu çıkarmasın işin. Oldu olacak bi temiz anasına sövseydi amcanın kökünden halletmiş olurdu1 kg domates getirmislerKoyde falan da yasamiyorlar bu arada ama iclerinden gelmis almislar sanirim.
Aslinda esim sizin gibi yapmayi da teklif etti de ben o kadarina cesaret edemedim, disariya goturelim diye orta yolu buldum.
Evet ,eşini biraz dominant buldum bu yönde.Bir de ayakları alişmasin demiş ki iyice tavrını koymuş. Ayakları alismasin bizim lafımız bu arada ama bunu düşünebilmiş. Konu sahibi bence eşinin ailesinin de bu tip geleneksel (varsa) durumlarına uzak durmalı misilleme olarak
Pasta alsak tuzluya gelir simdi demislerdir. Bxbxbxb Hic bisey almasa daha iyiymis yalnizYabanci damat da sasirmistir. Domates zaten ben ne alaka bxbxbxb
Canim eger bağ, bahcesi olan herkesin domates salatalik yetistirdigi bir ilcede yasiyorlarsa komsunun getirdigi domatesleri hediye olarak goturmuslerdir
Ben asla sineye çekecek bir karaktere sahip değilim. Dediğim gibi beni bu medyadan tanıyamazsınız sonuçta. Çok şey yaşadım evet ama sineye çekmedim. yanında yatmadım eve almadım, kıyafetlerini parçaladım, karı koca ilişkisinden çıkmıştık zaten. Babam hasta diye hemen boşanmak istemedim mecburen aynı evde yaşıyorduk sadece. Bundan ibaret. Teşekkür ediyorum :)Ilk vukuatindq bosanmadinz sonucta. Eski eşiniz cok kotu birisi olmasina ragmen cok fazla seyi sineye cektiniz. amca olayinda kocayi kapiya koyma tavsiyesi vermeniz ironik. Bu arada o adamdan kurtuldugunuz icin tebrik ediyorum
Sunum olmasa gerçekten belki ben de dururdum. Benim babam da öyleydi. Yoldan biri dese geleyim diye itiraz etmezdi. Söyle ki benim dönüm noktam olan annemin arkadaşının benden 10-15 yaş büyük kızını öğrenci evinde ağırlayip( tek kurus para harcamadi, isini hallettim, evime makyaj mendillerini ve çoraplarını firlatti, tek bir bulasik kaldirmadi, yaninda iki arkadasi ile) en son giderken yaşına göre çok olgunsun ama annen baban kadar verici değilsin dedi. O son oldu.Cok guzel yapmissiniz ben o kadarina cesaret edemezdim sanirim. Aslinda en dogrusu bu. Babamla buyumenin etkilerinden olabilir, terapistimle konusmam lazim.
Oyle bi yerde yasamiyolarmis dedi yaCanim eger bağ, bahcesi olan herkesin domates salatalik yetistirdigi bir ilcede yasiyorlarsa komsunun getirdigi domatesleri hediye olarak goturmuslerdir
Tahmin ettim zatenaccessdenied tam olarak boyle bir ilcede yasiyorlar. Hic boyle dusunmemistim su an cok mantikli geldi.
Oha bari 2 dakka dedigim tutaydi be bxhxhxhaccessdenied tam olarak boyle bir ilcede yasiyorlar. Hic boyle dusunmemistim su an cok mantikli geldi.
Oyle bi yerde yasamiyolarmis dedi ya
Oyle bi yerde yasamiyolarmis dedi ya
Evliliğinde bence sen çok daha fazla mutsuzsun burda millete sataşıyonAy he canim tamam
Evliliğinde bence sen çok daha fazla mutsuzsun burda millete sataşıyon
Dovuyo beni kocamEvliliğinde bence sen çok daha fazla mutsuzsun burda millete sataşıyon
Nerden biliyon aşkımaccessdenied 'in cok guzel bir ailesi var
accessdenied 'in cok guzel bir ailesi var
Bugün telefonunu karıştırsan kim bilir neler bulcan kız. Cesaret edemezsin ama işte karıştırmaya..Dovuyo beni kocam
Aferim cözmüşün valla. Bacim benim koca yabanci. Genelde kafalari farkli calisir ozellikle Avrupali olanlarin. Boyle sacma salak islere giriceklerine olmuyo sekerim kusura bakma derler. Kultur bi miktar farkli. Elde bi kilo domatesle salina salina cat kapi gelen akraba falan isleri de olmaz genelde.Bugün telefonunu karıştırsan kim bilir neler bulcan kız. Cesaret edemezsin ama işte karıştırmaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?